Kringloopcentrum “De Liemers” in ‘s-Heerenberg

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloopcentrum “De Liemers” in ‘s-Heerenberg voor kwaliteitsvolle tweedehands meubels, kleding, en meer. Goede beoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ruime keuze aan 2e hands spullen, en niet te duur.”

John Kaper

“Niet al te grote kringloopwinkel.”

David Vliegen

“Leuke, kleine kringloopwinkel”

Eddy van de Werken

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum “De Liemers” – Duurzaam winkelen in ‘s-Heerenberg

Kringloopcentrum De Liemers, gevestigd in ‘s-Heerenberg, is een geliefde bestemming voor liefhebbers van tweedehands goederen en kleding. Dit kringloopcentrum verzamelt gratis gebruikte items, controleert en repareert ze indien nodig, en biedt ze vervolgens tegen redelijke prijzen aan in hun kringloopwinkels. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, staat dit centrum bekend om zijn kwaliteit en goede service.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopcentrum De Liemers – ‘s-Heerenberg kun je diverse items inleveren, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Als je nog bruikbare goederen hebt waar je geen gebruik meer van maakt, kun je ze naar dit kringloopcentrum brengen. Het is een fantastische manier om duurzaam bezig te zijn en bij te dragen aan het verminderen van de afvalberg.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopcentrum De Liemers is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de medewerkers en vrijwilligers hun best doen om alleen items van goede kwaliteit te verkopen, is het altijd verstandig om zelf ook een kritische blik te werpen. Controleer bijvoorbeeld de werking van elektrische apparaten of check kleding op eventuele beschadigingen. Zo weet je zeker dat je tevreden bent met je aankopen.

Hoe werkt het kringloopcentrum?

Het Kringloopcentrum De Liemers – ‘s-Heerenberg draait op een team van vaste medewerkers en 40 enthousiaste vrijwilligers. Deze inzet zorgt ervoor dat het centrum soepel kan draaien en klanten een aangename ervaring hebben tijdens het winkelen. Het kringloopcentrum biedt ook unieke services aan, zoals een gratis ophaalservice voor goederen in goede staat of gemakkelijk te repareren. Bovendien bieden ze bezorgdiensten en de mogelijkheid om woningen leeg te ruimen na het overlijden van een dierbare, in samenwerking met een medewerker.

Naast hun brede assortiment aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed, biedt Kringloopcentrum De Liemers nog meer aan hun klanten. Ze hebben diverse programma’s, kortingen en andere diensten, zoals een ophaalservice voor fietsen. Het loont dus zeker de moeite om een bezoek te brengen aan deze kringloopwinkel in ‘s-Heerenberg.

Meer van Kringloopcentrum De Liemers

Kringloopcentrum De Liemers heeft niet alleen een vestiging in ‘s-Heerenberg, maar biedt ook een ander filiaal aan. Ontdek meer informatie over Kringloopcentrum De Liemers via hun Facebook-pagina of bekijk andere kringloopwinkels in ‘s-Heerenberg. Het bevorderen van hergebruik en duurzaamheid is een belangrijk doel van deze kringloopwinkel, en met hun gevarieerde aanbod en uitstekende service zorgen ze voor tevreden klanten.

93 gedachten over “Kringloopcentrum “De Liemers” in ‘s-Heerenberg”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel centrum “De Liemers”. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij centrum “De Liemers”. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel centrum “De Liemers”. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel centrum “De Liemers”. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel centrum “De Liemers”. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel centrum “De Liemers”. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij centrum “De Liemers”. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel centrum “De Liemers”. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel centrum “De Liemers”. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met centrum “De Liemers”. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter