Kringloopwinkel Brocante, Kunst, Design En Antiek

Ontdek unieke antieke meubels, kunst, vintage kleding en design bij Brocante in Amsterdam – schatten wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Brocante, Kunst, Design En Antiek: Ontdek Schatten Bij Deze Kringloopwinkel in Amsterdam

Ben je op zoek naar unieke stukken op het gebied van brocante, kunst, design en antiek? Dan is Brocante, Kunst, Design En Antiek de perfecte plek voor jou. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Haarlemmerstraat 124 in Amsterdam, biedt een breed scala aan prachtige en authentieke items. Of je nu op zoek bent naar antieke meubels, schilderijen, vintage kleding of designaccessoires, je zult zeker iets bijzonders ontdekken in deze winkel.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Brocante, Kunst, Design En Antiek kun je niet alleen terecht om te shoppen, maar ook om je eigen spullen te verkopen. Als je antieke meubels, kunstwerken of andere waardevolle items hebt die je niet langer nodig hebt, kun je contact opnemen met de winkel om te bespreken hoe je deze kunt verkopen. Dit is een geweldige manier om ruimte te maken in je huis en tegelijkertijd een beetje geld te verdienen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij Brocante, Kunst, Design En Antiek is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en originaliteit van de items. Omdat de winkel gespecialiseerd is in brocante, kunst, design en antiek, is het essentieel om te controleren of de items authentiek zijn en in goede staat verkeren. Neem de tijd om de details van elk stuk te bekijken en vraag gerust om meer informatie aan het vriendelijke personeel. Op deze manier weet je zeker dat je een bijzonder en duurzaam item aanschaft.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Brocante, Kunst, Design En Antiek werken ze op een unieke manier. Naast het verkopen van tweedehands items, organiseert de winkel ook een antiek-, brocante, kunst- en designbeurs in de Posthoornkerk aan de Haarlemmerstraat 124-126 in Amsterdam. De beurs vindt plaats van 24 t/m 26 maart 2023 en biedt iedereen de kans om iets moois, origineels en apart te ontdekken. Het beste van alles is dat de toegang gratis is, dus je kunt een geweldige tijd hebben zonder je zorgen te maken over kosten.

Unieke programs, kortingen en services

Naast de antiek-, brocante, kunst- en designbeurs, biedt Brocante, Kunst, Design En Antiek ook verschillende andere programma’s en services. Ze zijn actief op social media, zoals Facebook, waar je updates kunt volgen over de evenementen en het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast kun je in hun agenda andere gezellige antiekmarkten in Amsterdam en omgeving ontdekken. Zo kun je je liefde voor vintage en unieke stukken blijven voeden.

Kom naar Brocante, Kunst, Design En Antiek in Amsterdam en laat je verrassen door de prachtige selectie van brocante, kunst, design en antiek. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen unieke items, maar ook een geweldige ervaring voor liefhebbers van vintage en duurzaam winkelen.

Laat hieronder een review achter