Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat

Ontdek duurzaam shoppen in Amsterdam bij Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat – voor kwaliteitsboeken, meubels, kleding en meer elke dag open!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
Zondag12:00-18:00

Aanbod

In het kort:

“Een zeer interessante plaats, een grote selectie goederen. De eigenaar is een zeer aardige en vriendelijke man die bereid is om geheel belangeloos te adviseren. We hebben hier een tiental cd’s gekocht en ik moet toegeven dat het de eerste keer was dat iemand me een paar cd’s gratis gaf! Geweldige plek, geweldige verkoper!!!! πŸ™‚πŸ‘”

UsagiDewu T

“Een van de beste winkels in Amsterdam kan ik zeggen. Ik hield gewoon van de collectie. Kleding, keukenspullen etc. alles lijkt 1e hands ook al is het een 2e hands winkel. Prachtige collectie en goedkope prijzen. Je kunt er ook vintage spullen vinden. Zelfs veel elektronische producten zijn hier te vinden.”

Abinash Satapathy

“Zeer vriendelijk en gezellig personeel en ze zijn hier heel dankbaar als je spullen voor de winkel komt afgeven. Heerlijk om hier zelf ook rond te snuffelen; ga nooit met lege handen naar huis πŸ™ˆ. Vind hier elke keer wel een leuk bloempotje of stekvaasje. …”

DaniΓ«lle Verhoeven

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat in Amsterdam

Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat, gelegen in Amsterdam, biedt een unieke en milieubewuste winkelervaring. Met openingstijden van maandag tot en met zondag, ben je altijd welkom om deze kringloopwinkel te bezoeken. Ben je benieuwd naar de spullen die ze verkopen en hoe de winkel werkt? Lees dan verder!

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat kan je diverse spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door deze spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving en krijgen de items een tweede leven.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel reviews van Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat noemen de aantrekkelijke prijzen. Hierdoor kan je vaak waardevolle items vinden voor een fractie van de prijs die je in reguliere winkels betaalt. Wees ook alert op de kwaliteit van de items en zorg ervoor dat ze nog bruikbaar zijn.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat biedt een breed assortiment tweedehands items aan, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook voordelig.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat? Volg hen dan op Instagram. Hier vind je inspiratie en alle nieuwe aanwinsten die in de winkel te vinden zijn.

Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat is onderdeel van Kringloop Amsterdam. Ontdek de andere filialen van Kringloop Amsterdam in Nederland. Voor meer kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland, bekijk het overzicht op kringloop-info.nl.

Wil je meer informatie over Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat? Bezoek dan hun Facebook pagina voor actuele updates en nieuwtjes.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat in Amsterdam.

51 gedachten over “Kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Lekker rommelige winkel, waar ik vaak toch wel wat leuks vind voor een goede prijs. Niet zo georganiseerd als De Lokatie, maar wel goedkoper.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan Eerste Van Swindenstraat. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Troep! Trash! Alles vies en stuk , onvriendelijke vent in de winkel , doet erg populair maar heeft het niet door blijkbaar , hij blijkt te vinden dat de klant HEM moet waarderen i.p.v anders om . Het pand zelf erg vies en ongeorganiseerd, geen prijzen op de artikelen, natte vinger werk bij kassa. Niet onderhouden en ziet er zeer belabberd uit. Smerige tent. Smerige artikelen, eigenaar kan ook een douche gebruiken . Daar kom ik nooit meer! Bye bye bye

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Personeel is vriendelijk. Ik vond het niet georganiseerd overkomen ook al stond alles wel zon beetje bij elkaar

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan Eerste Van Swindenstraat. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Very interesting place, large selection of goods. The owner is a very nice and friendly man who will be happy to advise you completely selflessly. We bought a dozen or so CDs here and I must admit that it was the first time I saw someone give me a few CDs for free! Great place, great seller!!!!

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Lekker rommelig zoals dat hoort bij een kringloopwinkel. En ze hebben een schilderijlijst als je er naar zoekt.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij Eerste Van Swindenstraat. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Eerste Van Swindenstraat. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Super winkel. Gezellig en weinig geld voor hele goede spullen. De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Helemaal top. Een echte aanrader. Gr Annet

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Eerste Van Swindenstraat. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter