Kringloop Rotterdam

Ontdek unieke tweedehands schatten in Kringloop Rotterdam, Charlois – jouw bestemming voor kleding, meubels en meer met hoge beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Ontdek Kringloop Rotterdam: De Gezelligste Kringloopwinkel in Charlois

Ben je op zoek naar unieke tweedehands spullen in Rotterdam? Dan is Kringloop Rotterdam dé plek voor jou! Deze gezellige kringloopwinkel, gelegen aan de Boergoensestraat 17B, in Charlois is dé plek om mooie vondsten te doen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, weet je zeker dat je hier kwaliteit kunt verwachten.

Wat kan je brengen naar Kringloop Rotterdam?

Bij Kringloop Rotterdam wordt met open armen ontvangen wat je ook brengt. Of je nu kleding, meubels, boeken, speelgoed of elektronica hebt, ze nemen alles graag van je aan. Op die manier draag je niet alleen bij aan hergebruik en duurzaamheid, maar ook aan projecten die mensen in moeilijke situaties ondersteunen.

Waar moet je op letten bij Kringloop Rotterdam?

Bij het struinen door de winkel van Kringloop Rotterdam is het belangrijk om een scherp oog te hebben voor verborgen schatten. Deze kringloopwinkel heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen die de moeite waard zijn. Van vintage kleding tot retro meubelen, je kunt hier van alles vinden. Dus wees geduldig en zoek goed, de perfecte vondsten liggen hier voor het oprapen.

Hoe werkt Kringloop Rotterdam?

Bij Kringloop Rotterdam staat recycling en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Elk item dat wordt gedoneerd, wordt uitgezocht en krijgt een tweede kans. Deze winkel steunt het hergebruik van materialen en draagt bij aan een sociaal en ecologisch duurzame samenleving.

Unieke Programma’s, Kortingen en Diensten

Kringloop Rotterdam biedt verschillende programma’s en diensten aan die het de moeite waard maken om regelmatig een bezoek te brengen:

 • Particuliere woningontruiming: Kringloop Rotterdam is gespecialiseerd in woningontruiming en zorgt ervoor dat huizen op een professionele wijze worden opgeleverd volgens afspraken en huurvoorwaarden.
 • Zakelijke dienstverlening: Naast particuliere ontruimingen biedt Kringloop Rotterdam ook diensten aan bedrijven. Ze verwijderen afval en recyclen materialen, en kunnen ook bedrijfspanden opruimen.
 • Offerte aanvragen: Wil je gebruik maken van de diensten van Kringloop Rotterdam? Dan kan je direct een offerte online aanvragen via hun website.

Plan dus snel een bezoek aan Kringloop Rotterdam in en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Vergeet niet, bij Kringloop Rotterdam gaan duurzaamheid en koopjeshandel hand in hand!

Meer informatie over kringloopwinkels in Rotterdam en omgeving vind je op de Kringloop Local website.

3 gedachten over “Kringloop Rotterdam”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Rotterdam. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Rotterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter