Kringloop ReStore Delden

Ontdek tweedehands parels bij Kringloop ReStore Delden – kleding, meubels, en meer. Top beoordelingen. Sluisstraat 14, Delden.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Iets groter dan ik aanvankelijk had verwacht. Van alles wat, en netjes, overzichtelijk uitgestald. Niet zo groot als Hengelo en Borne uiteraard.”

That Dutch Guy

“Het is een mooie kringloopwinkel ,ik heb daar iets leuks gevonden, het is zeker de moeite waard om er te snuffelen.”

heiko rubingh

“Very neat, nice lady behind the counter and also a friendly man at the intake. Nice and neat clean toilet.”

Ans Boel

Meer reviews lezen…

Kringloop ReStore Delden: Dé plek voor tweedehands schatten in Delden

Address: Sluisstraat 14, 7491 GA Delden Opening hours: {} – Winkelbezoek mogelijk Average rating: 4.4/5 sterren

Op zoek naar bijzondere schatten voor een betaalbare prijs? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloop ReStore Delden. Deze gezellige thrift store is gevestigd aan de Sluisstraat 14 in Delden en is een ware schatkamer voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, is het een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Wat kun je brengen naar Kringloop ReStore Delden?

Bij Kringloop ReStore Delden kun je allerlei tweedehands spullen brengen waar je zelf geen gebruik meer van maakt. Denk aan kleding, boeken, meubels, elektronica en huishoudelijke artikelen. Door deze spullen naar de thrift store te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien maak je hiermee ook een ander blij die op zoek is naar leuke tweedehands vondsten.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de thrift store?

Bij het winkelen in Kringloop ReStore Delden is het belangrijk om een kritisch oog te hebben. Hoewel de meeste artikelen in goede staat verkeren, kan het voorkomen dat een item beschadigd is of niet naar behoren werkt. Controleer daarom altijd goed of de spullen die je wilt kopen geen mankementen hebben. Daarnaast raden we aan om regelmatig de winkel te bezoeken, want het assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe tweedehands schatten.

Hoe werkt Kringloop ReStore Delden?

Bij Kringloop ReStore Delden werken ze volgens een eenvoudig concept. Je kunt de winkel bezoeken op de aangegeven openingstijden en op je gemak rondkijken tussen de verschillende afdelingen. Er is een ruime keuze aan kleding, meubels, boeken en nog veel meer. De prijzen zijn zeer betaalbaar, en bovendien steun je met je aankopen het goede doel. Kringloop ReStore Delden heeft namelijk als missie om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop ReStore Delden biedt naast de reguliere thrift store ook diverse andere unieke programma’s en services. Zo kun je hier terecht voor de inrichting van je woning met de hulp van een interieurstylist. Daarnaast worden er regelmatig speciale kortingsacties en themadagen georganiseerd, waarbij je nog voordeliger je tweedehands aankopen kunt doen. Houd hiervoor de Facebookpagina Kringloopwinkels in de gaten.

Breng dus snel een bezoek aan Kringloop ReStore Delden en ontdek de schatten die verborgen liggen tussen de tweedehands spullen. Deze thrift store in Delden biedt niet alleen een milieuvriendelijke winkelervaring, maar ook de mogelijkheid om bij te dragen aan een lokaal goed doel. Ontdek de charme van tweedehands shoppen en maak van je aankoop een bewuste keuze voor een duurzamere wereld.

Meer informatie over Kringloopwinkels in Overijssel of Delden kun je vinden op https://www.kringloop-info.nl.

25 gedachten over “Kringloop ReStore Delden”

 1. ★★★★★

  Gij zoekt en gij zult vinden. Een grote collectie aan spullen, waar je zo maar in kan verdwalen. Iets te rommelig naar mijn mening.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan ReStore Delden. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan ReStore Delden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ReStore Delden. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel ReStore Delden. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Iets groter dan ik aanvankelijk had verwacht. Van alles wat, en netjes, overzichtelijk uitgestald. Niet zo groot als Hengelo en Borne uiteraard.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter