Kringloopwarenhuis Het Goed Wijhe

Ontdek duurzame tweedehands schatten in Kringloopwarenhuis Het Goed Wijhe – meubels, kleding, boeken en meer voor iedereen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Wijhe: Duurzaam winkelen in Wijhe

Kringloopwinkel Het Goed Wijhe, gevestigd aan de Handelsweg 23 in Wijhe, is dé plek waar je terecht kunt voor een breed scala aan tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken, huisraad, speelgoed of andere gebruikte goederen, Het Goed Wijhe heeft het allemaal. Deze kringloopwinkel staat bekend om zijn duurzame aanpak en biedt diverse unieke programma’s en services aan.

Spullen brengen en laten ophalen

Wil je graag spullen doneren aan Het Goed Wijhe? Dat is mogelijk! Je kunt je spullen tijdens openingstijden langsbrengen bij de winkel. Het wordt altijd op prijs gesteld als je de spullen zo schoon mogelijk inlevert. Ben je niet in de gelegenheid om de spullen zelf te brengen? Dan biedt Het Goed Wijhe ook een ophaaldienst aan. Neem hiervoor telefonisch contact op met de winkel om een ophaalafspraak te maken.

Wat kun je vinden bij Het Goed Wijhe?

Het assortiment van Het Goed Wijhe is zeer divers en bevat onder andere boeken, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Al deze tweedehands producten zijn van goede kwaliteit en zijn een duurzaam alternatief voor nieuwe spullen. Door te winkelen bij Het Goed Wijhe draag je bij aan een circulaire economie en geef je gebruikte goederen een tweede leven.

Unieke diensten en faciliteiten

Naast het uitgebreide aanbod van tweedehands goederen, biedt Het Goed Wijhe ook diverse services en faciliteiten aan die het winkelen nog aangenamer maken. Zo is de winkel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er een ruime parkeerplaats aanwezig. Daarnaast biedt Het Goed Wijhe een bezorgservice en kun je ook spullen laten ophalen. Heb je thuis goederen die je niet meer gebruikt en wil je er iemand anders blij mee maken? Neem dan contact op met de winkel voor meer informatie over de ophaalservice.

Volg Het Goed Wijhe op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten van Het Goed Wijhe? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram. Via deze social media kanalen blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates en acties.

Meer Het Goed winkels in Nederland

Het Goed Wijhe is onderdeel van Het Goed, een bekende kringloopketen met maar liefst 30 filialen verspreid door heel Nederland. Wil je weten waar nog meer Het Goed kringloopwinkels te vinden zijn? Neem dan een kijkje op de website van Het Goed en ontdek het complete overzicht.

Kortom, bij Kringloopwarenhuis Het Goed Wijhe kun je verantwoord en duurzaam winkelen. Breng je overbodige spullen langs of laat ze ophalen en geef ze een tweede leven. Door te kiezen voor tweedehands goederen draag je bij aan een circulaire economie en ben je milieubewust bezig. Breng een bezoek aan Het Goed Wijhe en ontdek het diverse aanbod van hoogwaardige tweedehandsartikelen.

142 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Wijhe”

 1. ★★☆☆☆

  Deze grote kringloopwinkel is schoon, heeft een heel goed assortiment, is overzichtelijk en iedereen die er werkt is vriendelijk en duidelijk goed gemotiveerd. Probeer maar!

  Beantwoorden
 2. ★★☆☆☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Wijhe. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★☆☆☆

  lps knetter duur 24,95 de is ff normaal joh hoe komen jullie bij die prijs of de lp van goud??? Die lp s zijn echt niet zo duur of zeldzaam hoor als.een zeldzame was snap ik het mischien nog wel maar dit is echt niet normaal en die cd van brainpower dan man man en wel.meer cd s en lps en spullen niet normaal Net weer bij het goed bier glazen waren eerder altijd 1 euro alle glazen net 2 bier glazen precies de zelfde ene 1,50 en de andere 2,50!!!! Wat duur zeg!!! Slechte zaak kan niet eens met contant meer betalen alleen met de pin? Stelletje idioten, Nooit meer naar deze zaak gaan mensen!

  Beantwoorden
 4. ★★☆☆☆

  Prima om even doorheen te lopen. Veel variatie en winkel is overzichtelijk. Op zich waren veel producten/ kleding wel wat aan de prijs naar mijn mening.

  Beantwoorden
 5. ★★☆☆☆

  Prachtige zaak . ruim assortiment. Maar prijzen die veel te hoog zijn en in sommige gevallen boven de nieuwwaarde zitten. Betalen contant kan ook al niet. Wel raar. Dus spul wat ikuitgezocht had maar laten staan. Komen hier niet weer.

  Beantwoorden
 6. ★★☆☆☆

  Ondanks de drukte door de regen super lief geholpen. Wat een vriendelijke warme vrouw. Heerlijke echt oude spulletjes en de kinderen mochten lekker spelen met het speelgoed. (uiteraard zelf weer opruimen)

  Beantwoorden
 7. ★★☆☆☆

  Cd zijn van matige kwaliteit en zijn behoorlijk aan de prijs. Je kunt nu alleen maar pinnen. Heel jammer want deze kringloop waar we al veel gekocht hebben slaan we nu voortaan over. Jammer weer dit

  Beantwoorden
 8. ★★☆☆☆

  Waardeloze winkel. Kun je niet met cash betalen. Je krijgt ook nog een grote mond als je met geld klaar staat. Ga er nooit meer heen. Niet iets voor iemand met een kleine beurs. Echte afrader

  Beantwoorden
 9. ★★☆☆☆

  Ze willen GEEN cash geld meer hebben, dus mij NIET gezien in dat winkeltje en zo te lezen zijn er heel veel mensen die niet tevreden zijn qua prijs, dus ik denk dat jullie beter kunnen gaan sluiten

  Beantwoorden
 10. ★★☆☆☆

  Balle tent wil je contant afrekenen omdag je geen pas bij hebt kan je er alleen maar pinnen. Zelfs 1 ster is al teveel

  Beantwoorden
 11. ★★☆☆☆

  Duur slecht winkel denk jaar kan je sluiten met je pinnen alleen kom daar vaak altijd cash betaald nooit gehoord dat ze overvallen niks heb me halve mand en kar lekker in de midden pad gezet en ajooo mijn niet gezien pinnen alleen

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter