Kringloop Koningslijn in Apeldoorn

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Koningslijn Apeldoorn – boeken, kleding, meubels en meer. Beleef uniek winkelplezier met een hart voor hergebruik!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke 2e hands kledingzaak. Hadden een echte kringloop verwacht maar alleen kleding.”

Brenda van Middendorp

Meer reviews lezen…

Kringloop Koningslijn: Dé Duurzame Kringloopwinkel in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je duurzaam kunt shoppen? Dan is Kringloop Koningslijn in Apeldoorn dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Asselsestraat 67, biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen en heeft een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren.

Wat kan je brengen naar Kringloop Koningslijn?

Bij Kringloop Koningslijn is het mogelijk om tijdens de openingstijden spullen in te leveren. Van boeken en kleding tot fietsen en meubels, alles is welkom! Het is belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren, zodat ze direct kunnen worden toegevoegd aan het assortiment. De exacte innametijden staan vermeld op de website hier.

Waar moet je op letten bij Kringloop Koningslijn?

Bij een kringloopwinkel zoals Kringloop Koningslijn is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit en de conditie van de spullen. Neem de tijd om de items zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Het kan ook nuttig zijn om te informeren naar eventuele garanties die worden geboden. Hierdoor voorkom je teleurstellingen en kun je met een gerust hart je aankopen doen.

Hoe werkt Kringloop Koningslijn?

Bij Kringloop Koningslijn kun je eenvoudig en duurzaam winkelen. Het assortiment is divers en bestaat onder andere uit boeken, fietsen, kleding, meubels, muziek, en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen draag je bij aan een duurzame samenleving. Bovendien biedt Kringloop Koningslijn diverse diensten en faciliteiten, zoals een bereikbare locatie met OV en een parkeerplaats.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloop Koningslijn heeft naast het reguliere aanbod ook diverse unieke programma’s en diensten. Zo beschikt de winkel over een speciale afdeling voor kleding en boeken. Daarnaast is de winkel gespecialiseerd in vinyl en pick-up’s. Ook is er een fietsenwerkplaats aanwezig voor reparaties en onderdelen. En als je spullen hebt waar je vanaf wilt, biedt Kringloop Koningslijn een ophaalservice aan om deze bij jou op te halen. Voor meer informatie over deze diensten kun je contact opnemen met de winkel.

Mis geen enkele update over Kringloop Koningslijn en volg de kringloopwinkel op Facebook. Op deze manier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en alle duurzame tweedehands mogelijkheden die de winkel te bieden heeft.

Bij Kringloop Koningslijn in Apeldoorn draait alles om duurzaamheid en het hergebruiken van spullen. Ontdek zelf de charme van deze kringloopwinkel en breng een bezoek aan deze inspirerende winkel in de prachtige stad Apeldoorn.

1 gedachte over “Kringloop Koningslijn in Apeldoorn”

Laat hieronder een review achter