Kringloop gemini in Hoofddorp

Ontdek voordelige tweedehands schatten bij Kringloop Gemini in Hoofddorp – kleding, meubels, boeken en meer. Beoordeeld met 3.6 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Aparte plek voor een kringloopwinkel, het zit in een leegstaand kantoorpand in een gebied met allemaal kantoren. Het is allemaal een beetje geimproviseerd, oftewel de spullen zijn gewoon random neergezet, bijvoorbeeld boeken en dvds vind je op meerdere plaatsen terug. Er staat veel meubilair. Ook is er een uitgebreide vintage kleding afdeling. Prijzen ok. Groot pand, weinig klanten gezien toen ik er was.”

David Vliegen

“Een kringloopwinkel in een prachtig gebouw, ontzettend veel leuke spullen, maar wel erg jammer dat er bijna niets geprijsd is. Kan zijn dat de eigenaar erg vriendelijk is, maar de enige persoon die wij zagen zei geen boe of bah em duwde mij met zijn goederenkar gewoon van de doorgang af… Toch kom ik nog eens terug in de hoop dat er dan iets meer geprijsd is. Dat maakt het snuffelen toch wel leuker!”

G. Barlag

“Hele grote winkel met in de ene zaal veel spullen uit de jaren 60-70 en in de andere zaal van alles en nog wat. Erg aardige eigenaar en leuke prijzen. Ziet er van de buitenkant gesloten uit. Google Maps stuurde mij met de auto naar de achterzijde van het pand waar geen ingang is maar de zoektocht naar de hoofdingang is de moeite waard.”

judith ypeij

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloop Gemini in Hoofddorp

Kringloop Gemini is een unieke thrift store gelegen aan de Siriusdreef 28 in Hoofddorp. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren is het een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands spullen. Deze winkel biedt een breed scala aan items en heeft ook enkele unieke programma’s en diensten.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloop Gemini kan je allerlei spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Dit kunnen kledingstukken, meubels, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer zijn. Het principe van de kringloopwinkel is dat ze deze items een tweede leven willen geven. Dus als je nog items hebt waar je zelf geen gebruik meer van maakt, breng ze dan naar Kringloop Gemini waar ze wellicht iemand anders blij kunnen maken.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het zoeken naar schatten in de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Controleer bijvoorbeeld of elektronica goed functioneert, kledingstukken geen grote beschadigingen hebben en meubels stevig genoeg zijn. Daarnaast is het handig om te weten dat de openingstijden van Kringloop Gemini nog niet zijn vermeld op de website. Het is raadzaam om de Facebook-pagina van kringloopwinkels te raadplegen voor de meest recente informatie.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloop Gemini werkt op een unieke manier. Ze nemen de spullen die je hebt gebracht en sorteren deze zorgvuldig. Nadien worden de items in de winkel geprijsd en klaargemaakt voor verkoop. Door het kopen van tweedehands spullen draag je bij aan duurzaamheid en help je de afvalberg te verminderen. Daarnaast biedt Kringloop Gemini ook een programma genaamd “Loyalty Card” waarbij je als trouwe klant kunt genieten van kortingen en speciale aanbiedingen.

Bezoek de Facebook-pagina van kringloopwinkels om op de hoogte te blijven van speciale evenementen en aanbiedingen bij Kringloop Gemini. Ontdek de unieke schatten die deze winkel te bieden heeft en geef de spullen een nieuw leven. Geniet van het winkelen bij deze kringloopwinkel en draag een steentje bij aan een duurzame samenleving.

Adres:

Siriusdreef 28, 2132 WT Hoofddorp

Openingstijden:

Winkelbezoek mogelijk

Parkeergelegenheid:

 • Rolstoeltoegankelijke parking

Let op: De openingstijden van Kringloop Gemini zijn nog niet vermeld op de website. Raadpleeg de Facebook-pagina voor de meest recente informatie.

22 gedachten over “Kringloop gemini in Hoofddorp”

 1. ★★★★☆

  Unbelievably dirty and a mess When asked why nothing was priced, the man pointed to his forehead From here everything is in disgrace.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Zeer ruime kringloop, 1 kant met goed gesorteerde mooie vintage kleding en andere kant kringloop met veel meubelstukken en decoratie. Ik ben fan! Lage prijzen ook en vriendelijke eigenaar.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Aparte plek voor een kringloopwinkel, het zit in een leegstaand kantoorpand in een gebied met allemaal kantoren. Het is allemaal een beetje geimproviseerd, oftewel de spullen zijn gewoon random neergezet, bijvoorbeeld boeken en dvds vind je op meerdere plaatsen terug. Er staat veel meubilair. Ook is er een uitgebreide vintage kleding afdeling. Prijzen ok. Groot pand, weinig klanten gezien toen ik er was.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Bijzondere plek! Een mooie combinatie van vintage kleding en spullen, kringloop artikelen en partij goederen. Met ieder bezoek word je weer verrast! Zeer vriendelijk eigenaar. Een plek waar je lekker kan rondsnuffelen en nog de spullen vindt die je in de grote ketens niet meer ziet.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een kringloopwinkel in een prachtig gebouw, ontzettend veel leuke spullen, maar wel erg jammer dat er bijna niets geprijsd is. Kan zijn dat de eigenaar erg vriendelijk is, maar de enige persoon die wij zagen zei geen boe of bah em duwde mij met zijn goederenkar gewoon van de doorgang af… Toch kom ik nog eens terug in de hoop dat er dan iets meer geprijsd is. Dat maakt het snuffelen toch wel leuker!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel gemini. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Grote kringloop gevestigd in een schitterend pand in een kantorenomgeving. Echt zonde dat deze prachtige lokatie gebruikt wordt om oude spullen op te slaan… Bij aankomst was er niet een klant te bekennen. Dat komt niet zo vaak voor bij kringlopen. Niet veel bijzonders aangetroffen in deze enorme zaak. Wij zullen hier niet speciaal meer voor omrijden.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Its absolutely not worth going there. You can save yourself, there is probably a reason why there were no other customers on site apart from us and when we asked how much something cost there was no answer.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel gemini. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  An example of how a thrift store should be, not everything tightly in shelves, but an adventure. A new surprise in every corner. Very friendly owner.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Hele grote winkel met in de ene zaal veel spullen uit de jaren 60-70 en in de andere zaal van alles en nog wat. Erg aardige eigenaar en leuke prijzen. Ziet er van de buitenkant gesloten uit. Google Maps stuurde mij met de auto naar de achterzijde van het pand waar geen ingang is maar de zoektocht naar de hoofdingang is de moeite waard.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Goede kringloop met veel toffe spullen. Vintage jassen, cowboylaarzen/schoenen en kleding. Ook grote ruimte met huishoudelijke spullen. Klein Nadeel vind ik dat er niks geprijsd is maar ik lees in de recensies dat daar nog aan gewerkt wordt. Is fijner winkelen namelijk. Verder een super vriendelijke eigenaar

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter