Kringloop Espanol in Den Haag

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Espanol Den Haag – kleding, meubels, elektronica, boeken. Duurzaam winkelen elke ma-vr 09:00-18:00.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Welkom bij Kringloop Espanol in Den Haag

Welkom bij onze Kringloop Espanol, jouw ideale winkel voor allerlei tweedehands spullen in Den Haag! Wij zijn gevestigd aan de Van Musschenbroekstraat 159, 2522 AL Den Haag en zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Wat kun je brengen naar Kringloop Espanol?

Bij Kringloop Espanol kun je diverse items brengen zoals kleding, meubels, elektronica, boeken, en nog veel meer. Heb je spullen die je niet meer gebruikt en in goede staat verkeren? Breng ze bij ons langs en geef ze een tweede leven. Door jouw spullen te doneren help je niet alleen het milieu te sparen, maar steun je ook lokale gemeenschapsprojecten.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Espanol?

Bij het winkelen in onze kringloopwinkel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en de staat van de items die je wilt aanschaffen. Hoewel al onze producten zorgvuldig worden gecontroleerd, is het altijd goed om zelf te controleren of alles naar wens is voordat je tot aankoop overgaat. We streven ernaar om alleen kwaliteitsproducten aan te bieden, maar omdat onze voorraad snel wisselt, is het handig om regelmatig een bezoek te brengen zodat je geen koopjes mist.

Hoe werkt Kringloop Espanol?

Bij Kringloop Espanol hebben we een ruim assortiment aan tweedehands producten. Onze winkel is overzichtelijk ingericht, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Ons vriendelijke personeel helpt je graag bij het zoeken naar specifieke items of bij het beantwoorden van je vragen. Ook hebben we regelmatig unieke programma’s en speciale kortingen voor onze klanten. Houd onze website en social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van ons actuele aanbod en aanbiedingen.

Bezoek Kringloop Espanol

Ben je benieuwd geworden naar Kringloop Espanol? Kom dan gezellig langs in onze winkel aan de Van Musschenbroekstraat 159, 2522 AL Den Haag. Volg ons ook op Instagram voor de laatste updates en acties. Samen kunnen we de wereld een stukje duurzamer maken en genieten van unieke tweedehands vondsten. We hopen je binnenkort bij Kringloop Espanol te verwelkomen!

Keywords:

  • Kringloop Den Haag
  • Kringloopwinkel Den Haag

Laat hieronder een review achter