Kringloopwinkel Van Musschen in Den Haag

Ontdek tweedehandse parels bij Kringloopwinkel Van Musschen in Den Haag – van kleding en meubels tot speelgoed en decoratie.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel Van Musschen: Tweedehands Schatten in Den Haag

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Kringloopwinkel Van Musschen, gelegen aan de Van Musschenbroekstraat 159 in Den Haag, is een ware schatkamer vol tweedehands spullen. Bij deze kringloopwinkel kun je allerlei items doneren, zoals kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Als je besluit om een grote schoonmaak te houden of je huis een make-over te geven, dan is Van Musschen de perfecte plek om je ongewenste spullen een nieuw leven te geven.

Waar op te letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Het is altijd spannend om naar een kringloopwinkel te gaan en op zoek te gaan naar verborgen schatten. Bij Van Musschen is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de meeste items in goede staat verkeren, is het verstandig om even de tijd te nemen om te controleren of alles naar behoren functioneert. Daarnaast kan het handig zijn om te weten dat er bij Van Musschen speciale kortingsdagen zijn, waarop je nog meer voordeel kunt behalen. Houd de Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van deze kortingsacties.

Hoe werkt de kringloopwinkel Van Musschen?

Bij Van Musschen word je vriendelijk ontvangen door het personeel, dat je graag helpt bij het zoeken naar jouw perfecte aankoop. Het winkelaanbod is gevarieerd en regelmatig worden er nieuwe producten toegevoegd. Van Musschen heeft ook enkele unieke programma’s, zoals het ‘Droominterieur’: een ruimte in de winkel die is ingericht als inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar ideeën voor hun interieur. Daarnaast biedt Van Musschen ook werkervarings- en stageplekken aan, waarmee ze een sociaal doel dienen en mensen helpen om weer op weg te komen.

Wil je de Van Musschen-krijgloopwinkel in Den Haag bezoeken? De openingstijden zijn te vinden op hun website. Vergeet niet om goed voorbereid te gaan en laat je verrassen door de vele unieke items die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Voor meer informatie: – Bekijk de website van Kringloop HollandKringloop Van Musschenbroekstraat op zoekenvindalles.nl – Ontvang updates en kortingsacties via de Facebook-pagina van Kringloopwinkel Den Haag.

Keywords: Kringloop Den Haag, Kringloopwinkel Den Haag

Laat hieronder een review achter