Kringloop Erasmus in Den Haag

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Erasmus in Den Haag – duurzaam winkelen met een veelzijdig assortiment. Doneer en koop!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Best leuk maar niets gevonden”

Jos van Gogh (Vacantieman)

“Supertopjes 💯🥰🥰👌 …”

Francinaldo pereira

“Alles :D”

Kruk1994q

Meer reviews lezen…

Kringloop Erasmus: Duurzaam Winkelen in Den Haag

Wat kan je brengen naar Kringloop Erasmus?

Bij Kringloop Erasmus, gelegen in Den Haag, kan je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed wilt doneren, deze kringloopwinkel neemt het graag van je aan. Door jouw gebruikte items te brengen naar Kringloop Erasmus draag je bij aan duurzaam winkelen en geef je deze spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Erasmus?

Bij het winkelen bij Kringloop Erasmus is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de spullen. Hoewel de producten in goede staat zijn, is het altijd verstandig om grondig te controleren op eventuele beschadigingen of defecten. Daarnaast is het handig om te weten dat Kringloop Erasmus verschillende kortingsprogramma’s en speciale aanbiedingen heeft. Houd de sociale media kanalen van de kringloopwinkel in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates en aanbiedingen.

Hoe werkt Kringloop Erasmus?

Kringloop Erasmus is gemakkelijk te bereiken en heeft ruime openingstijden, van maandag tot en met zaterdag. Het assortiment van deze kringloopwinkel is divers en omvat onder andere boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Daarnaast biedt Kringloop Erasmus ook verschillende diensten en faciliteiten aan, zoals een bezorgservice, inname van goederen, ophaalservice, verhuizingen en woningontruiming.

Korting en andere services

Bij Kringloop Erasmus kan je niet alleen gebruikmaken van een breed assortiment, maar ook van unieke programma’s en services. Zo hebben ze speciale kortingsdagen waarop je nog voordeliger kunt winkelen. Daarnaast bieden ze een bezorgservice aan, waardoor je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Ook kan je goederen die je wilt doneren laten ophalen door Kringloop Erasmus, zodat je zelf geen gedoe hebt met het vervoeren van je spullen. Verder kan je bij deze kringloopwinkel terecht voor verhuizingen en woningontruiming.

Volg Kringloop Erasmus op sociale media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en mis geen enkele update van Kringloop Erasmus. Volg de kringloopwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Bij Kringloop Erasmus in Den Haag kan je genieten van een unieke winkelervaring door duurzaam te winkelen. Breng je gebruikte spullen naar deze kringloopwinkel en geef ze een tweede leven, terwijl je zelf kunt profiteren van de diverse programma’s en services die ze aanbieden. Kringloop Erasmus staat klaar om je te verwelkomen!

15 gedachten over “Kringloop Erasmus in Den Haag”

 1. ★★★★☆

  Deze winkel wordt gemanipuleerd door de oude man. Ik heb een grote klacht, ik heb lang geleden een oven gekocht van deze man. Maar het bleek dat deze defect was, dus heb ik de oven teruggegeven aan deze man en hij heeft mij mijn geld niet gegeven. Tot nu toe heb ik de kachel al 5 maanden en heb ik mijn geld niet teruggekregen. Elke keer als ik naar hem toe ga, zegt hij dat hij het geld zal brengen, maar hij manipuleert mij. Dit is mijn slechte ervaring met deze man.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Erasmus. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Erasmus. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Its a nice place, theres a lot of variety of everything. But it is not good at shipping. Even though we agreed to carry the belongings into the house, the movers left my fabric seats on the grass in the garden.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Erasmus. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Erasmus. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Erasmus. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter