Kringloop Borger Cosis

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Borger Cosis met een breed aanbod aan kleding, meubels, elektronica en meer in Borger.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-15:00
Woensdag09:30-15:00
Donderdag09:30-15:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ontzettend leuke kringloop. Leuke spulletjes en vooral nog heel fijn geprijst, zoals het hoort te zijn. Daarnaast erg vriendelijk geholpen!”

Annie de Wind

“Leuk snuffelen. Veel boeken, platen en CD’s. Verder een beperkt aanbod.”

Frans Fokkenrood

“Gezellig rommelig, daar hou ik van! En heel vriendelijk personeel.”

Dana Talaksuru

Meer reviews lezen…

Kringloop Borger Cosis: Dé Plek Voor Duurzaam Winkelen in Borger

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief voor reguliere winkels in Borger? Breng dan een bezoek aan Kringloop Borger Cosis. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Buinerstraat 12, 9531 TJ in Borger, biedt een ruim assortiment aan tweedehands spullen van goede kwaliteit. Lees verder om te ontdekken wat je kunt meenemen naar deze kringloopwinkel, waar je op moet letten en hoe het hele proces werkt.

Wat kun je brengen naar Kringloop Borger Cosis?

Bij Kringloop Borger Cosis is het mogelijk om je eigen spullen in te leveren. Heb je spullen waar je graag vanaf wilt? Maak er iemand anders blij mee en geef ze een tweede leven. Ze accepteren onder andere kleding, meubels, elektronica, boeken en huisraad. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een beter klimaat en help je de lokale gemeenschap.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het bezoeken van Kringloop Borger Cosis is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Het assortiment varieert van dag tot dag, dus je kunt altijd iets unieks vinden. Let goed op de kwaliteit van de spullen en controleer of alles nog in goede staat verkeert. Je kunt er fantastische koopjes vinden, maar het is altijd verstandig om kritisch te blijven en alleen items mee te nemen die je echt nodig hebt.

Hoe werkt Kringloop Borger Cosis?

Bij Kringloop Borger Cosis kun je tijdens de openingstijden een bezoek brengen aan de winkel. Hoewel de exacte openingstijden variëren, kun je meestal op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09:30 en 15:00 uur terecht. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag gesloten is.

Kringloop Borger Cosis heeft een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor het toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Borger Cosis biedt niet alleen een geweldige winkelervaring, maar heeft ook diverse unieke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig speciale acties en kortingen, waarbij je nog voordeliger kunt winkelen. Volg hun Facebook-pagina en Twitter-account om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Borger Cosis in Borger en geef gebruikte spullen een tweede leven. Bezoek deze kringloopwinkel en laat je verrassen door het diverse aanbod aan kleding, meubels en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar iets speciaals of gewoon wilt rondsnuffelen, Kringloop Borger Cosis heeft voor ieder wat wils.

Bronnen:

16 gedachten over “Kringloop Borger Cosis”

 1. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Borger Cosis. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Borger Cosis. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Borger Cosis. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Borger Cosis. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter