Kringloop Barato in IJsselstein

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Barato in IJsselstein voor boeken, meubels, kleding en meer. Beoordeeld met 4.2 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een aanwinst deze kringloop voor het winkelcentrum. Leuke spullen voor lage prijzen. Hele gemoedelijke sfeer met leuke mensen die altijd in zijn voor een praatje en ook heel behulpzaam.”

Tineke Broers

“Super leuke winkel ..daar waren we echt aan toe in deze buurt ..super aardig personeel leuke spullen dus dikke vette 10”

Marion Wollaars

“Erg leuke betaalbare kringloop. Vriendelijke mensen”

Marianne van Rossen

Meer reviews lezen…

Kringloop Barato: Duurzaam Winkelen in IJsselstein

Kringloop Barato is een bekende kringloopwinkel in IJsselstein, gelegen aan De Clinckhoeff 25. Deze winkel biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde rating van 4.2/5 sterren is het een populaire keuze onder kringloopliefhebbers in de regio.

Wat kun je naar Kringloop Barato brengen?

Bij Kringloop Barato kun je allerlei spullen doneren die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed, gereedschappen en muziek. Het inleveren van tweedehands spullen is een duurzame keuze, omdat deze een tweede leven krijgen en niet op de afvalberg terechtkomen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Barato?

Bij het winkelen in Kringloop Barato is het belangrijk om goed op de kwaliteit en staat van de spullen te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert wat er wordt verkocht, is het altijd verstandig om items te inspecteren voordat je ze koopt. Voor kleding geldt dat je even de tijd kunt nemen om te passen en te controleren op eventuele beschadigingen.

Hoe werkt Kringloop Barato?

Bij Kringloop Barato is het mogelijk om zelf spullen te brengen die je niet meer nodig hebt. Deze worden gecontroleerd en vervolgens in de winkel te koop aangeboden. Op die manier kunnen anderen deze spullen een tweede kans geven. Betalingen bij Kringloop Barato worden alleen contant geaccepteerd. Ze ondersteunen ook betalingen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards voor extra gemak.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Barato biedt verschillende unieke programma’s en services aan haar klanten. Zo hebben ze een speciale innamegoederen-service waar je jouw overtollige spullen kunt doneren. Daarnaast kun je Kringloop Barato volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen via social media.

Bezoek Kringloop Barato in IJsselstein

Voor een unieke winkelervaring in duurzaam winkelen is Kringloop Barato de plek waar je moet zijn. Met een breed scala aan tweedehands items, van boeken tot meubels, vind je hier gegarandeerd iets naar jouw smaak. Bekijk snel de openingstijden van deze kringloopwinkel en maak een bezoekje aan De Clinckhoeff 25 in IJsselstein. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Utrecht? Ga dan naar Kringloopwinkels in provincie Utrecht.

6 gedachten over “Kringloop Barato in IJsselstein”

 1. ★★★★☆

  Super leuke winkel ..daar waren we echt aan toe in deze buurt ..super aardig personeel leuke spullen dus dikke vette 10

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Regelmatig kwam ik hier bij deze kringloop, leuke spulletjes voor een prikkie. Na vandaag zal dat niet meer gebeuren. Wat hebben ze de prijs verhoogd. Zo jammer. Waarom worden zulke kleine kringloops zo commercieel. Waarom moeten ze zoveel geld aan gratis spullen verdienen, wat ze gratis krijgen. Jammer voor deze buurt. Ik denk dat meer mensen het jammer vinden, dat ze de prijzen zo omhoog hebben gedaan. In ieder nu al 1 klant minder, oh ja, mijn man komt ook niet meer en een vriendin, ook niet meer. Hoeveel klanten zullen wegblijven!!!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  What an asset this thrift store is for the shopping center. Nice stuff for low prices. Very friendly atmosphere with nice people who are always up for a chat and also very helpful.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter