Kringloopwinkel Noppes Beverwijk

Ontdek duurzaam winkelen bij Noppes Beverwijk – kleding, boeken, meubels, en elektronica. Dagelijks open voor milieubewuste koopjes!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Noppes Beverwijk heeft veel mazzel dat ze in een stijlvol pand zitten. Het vroegere pand van Stoutenbeek. Alle spullen zijn schoon gestoft en gewassen en is mooi ruimtelijk opgesteld. De prijzen varieren nog al. De meubels zijn mooi geprijsd, de wasmachines soms ongelijk. Een sanusi bijvoorbeeld was gelijk in prijs met een mooi Miele machine. Dat klopt niet helemaal. . De doelstelling van Noppes is om mensen terug te laten keren in de maatschappij. Vind een prima doelstelling! Alles bij elkaar opgeteld: van harte aanbevolen!”

de heer B. Metselaar

“Kringloop is heel belangrijk. NOPPES zit in het oude pand van stoutenbeek ruim staat de collectie opgesteld Professionele hulp is aanwezig. Deze kasten zijn te koop. Ik gebruik een zetje in mijn tuin. Wit geschilderd een toppertje. Ik gaf bij de opening van filiaal Grotebroek nog een van mijn beroemde lezingen over hergebruik. Noppes een bezoek waard. Check foto met eindresultaat”

Hennie van Malsen

“Dit is een extreem grote kringloop winkel met verschillende verdiepingen in het oude Stoutenbeek pand. De prijzen zijn aan de hoge kant al zijn er ook artikelen die in mijn ogen de vraagprijs niet waard zijn. Parkeren kan voor de deur maar het is er meestal erg druk in de naaste omgeving. Er is van alles en nog wat te vinden ook. Ook pinnen is mogelijk.”

Bart van Schie

Meer reviews lezen…

Noppes Beverwijk: Duurzaam Winkelen in Beverwijk

Noppes Beverwijk is een bekende kringloopwinkel gelegen aan de Parallelweg 10 in het pittoreske Beverwijk. Deze winkel is zeven dagen per week geopend en biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Of je nu op zoek bent naar kleding, boeken, meubels of elektronica, Noppes Beverwijk heeft het allemaal.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Noppes Beverwijk kun je terecht met een breed scala aan spullen. Denk hierbij aan boeken, speelgoed, elektronica, meubels en kleding. Als je items hebt die nog in goede staat zijn, maar die je zelf niet meer gebruikt, kun je ze doneren aan de winkel. Op deze manier geef je je spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Noppes Beverwijk is het handig om te weten waar je op moet letten. Ten eerste is het assortiment van de winkel zeer divers, met een ruime keuze aan boeken, meubels, kleding en nog veel meer. We raden je aan om regelmatig een kijkje te nemen, aangezien het aanbod continu verandert. Verder is het belangrijk om de prijzen goed in de gaten te houden. Klanten geven vaak aan dat de prijzen bij Noppes Beverwijk zeer redelijk zijn. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen over de verschillende artikelen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Noppes Beverwijk zijn er verschillende diensten en faciliteiten beschikbaar. Zo biedt de winkel een handige bezorgservice, waarbij je aangekochte spullen thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je ook goederen laten innemen of gebruik maken van de handige ophaalservice. Het is goed om te weten dat Noppes Beverwijk rolstoelvriendelijk is. De winkel heeft een toegankelijke ingang, een lift en speciale parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers.

Unieke programma’s en kortingen

Naast de reguliere winkelfuncties biedt Noppes Beverwijk ook verschillende unieke programma’s en kortingen. Zo is er een loyaliteitsprogramma waarbij klanten profiteren van extra voordeel en speciale aanbiedingen. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig evenementen en workshops, waarbij je meer kunt leren over duurzaam winkelen en creatieve hergebruiktechnieken.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes van Noppes Beverwijk? Volg dan de Facebookpagina van de winkel. Hier vind je alle informatie over de laatste promoties, nieuwe producten en interessante evenementen.

Noppes Beverwijk is slechts één van de vele filialen van Noppes Kringloopwinkel. Benieuwd naar de andere vestigingen? Ontdek dan de 14 filialen van Noppes Kringloopwinkel door heel Nederland.

Bezoek Noppes Beverwijk, geniet van duurzaam winkelen en geef spullen een tweede kans!

363 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Beverwijk”

 1. ★★★★☆

  The items received are sold too expensively. books mn. clothing is too expensive after the documentary series is a shame. started to walk next to his shoes and has unpleasantly increased his prices, which is a shame. weird review thrown out

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Noppes de kringloopwinkel die in miljoenen panden zit, en die Noppes vraagt voor het ophalen voor je spullen (Tenminste als het waarde heeft) zijn personeel Noppes betaald en alleen maar vrijwilligers heeft rondlopen De prijzen zijn echt schrikbarend hier, stond ook een wasmachine voor 400 euro!!! Die ze voor Noppes ergens hebben opgehaald door personeel die voor Noppes werkt. Het is gewoon big business geworden met een stinkend rijke eigenaar op de achtergrond. Ze kopen miljoenen panden, en betalen hun personeel Noppes, vrijwilligerswerk terwijl de eigenaar zijn zakken extreem vult. En bij ons als burger is een soort overtuiging dat je goed doet om het naar de kringloop te brengen, want daar help je mensen mee die het moeilijk hebben. En het rare is, hier is alles ook 30% tot 40% duurder geworden, terwijl ze Noppes betalen voor hun producten en Noppes aan hun personeel betalen. Het is duidelijk dat er maar 1 iemand geholpen word hier, en dat is de stinkend rijke eigenaar, ver op de achtergrond.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Goed bereikbaar Winkel is groot en overzichtelijk Prijzen zijn iets wat aan de hoge kant , aangezien het 2 de hands is en gekregen is zouden ze naar mijn mening lager kunnen,ik zelf haal alleen dvd s deze winkel is een van de weinige waarbij je zoveel keuze hebt jong en oud kan er terecht , zondags geopend en vriendelijk personeel ..

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Fijn dat er zoveel diversiteit was hier ivm werknemers! Ikzelf heb ook een kind met autisme en het was dus heel fijn om te zien dat ook mensen op het spectrum de kans kunnen krijgen om ook wat bij te verdienen!!! Hele fijne winkel en ookal duurde het even voordat mijn cashiere uit haar woorden kwam, ik was meer dan blij om bij te dragen aan deze charmante winkel met de meest geweldige sfeer! Blijf doen wat je doet en zorg ervoor dat jullie altijd de mensen met een geestelijke achterstand voor zetten, omdat ze dat zelf niet kunnen!!!!!! Lots of love, Anita!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Noppes Beverwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Bizarre prijzen. Ging voorheen al liever naar Noppes in Santpoort, daar kocht ik kleding voor normale kringloopprijzen en vond je nog wel eens een schat . Bij deze Noppes betaal je meer voor sommige producten als wanneer je nieuw in winkel of online koopt. Fast Fashion fabrikanten zoals Shein hangt voor volle mep of meer!! Niks voor Noppes aan. Deed beklag bij bedrijfsleiding en die vroeg mij of ik die kledingstukken eruit kan halen en deze geven/melden?! Het drong later pas tot mij door hoe vreemd deze opmerking is. Soort omgekeerd vrijwilligerswerk. Ik denk dat 30/40% van de kleding veels te hoog geprijsd is. De lol is er voor mij wel af zo.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Wel netjes ingericht maar toch vind ik bijna nooit iets aparts. Ook vrij prijzig, overal zijn glazen rond de 50 cent, hier meer dan een euro. Een glazen vaasje 3,72. Rare prijzen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Noppes blijft je verbazen klopt helemaal. 2,10 voor een 2e hands geopende bad shampoo. Die je ook bij de liddle kan halen voor 2 hele euros…

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Great cycle. Everything is nicely sorted, but they charge strange prices in cents. Clothes are hung by type, blouse, t-shirt and color not by size. Very neat

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Prizes are mega washing machines and furniture, just the main prize.. Then Beverwijk is much more expensive.. Then other nonsense at a chair for 12 euros And here 22.56 ??? For exactly the same type of chair.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter