Kringloop Baarle in Baarle-Nassau

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Baarle in Baarle-Nassau, van meubels tot kleding. Koester het milieu met elke aankoop.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag10:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Ik heb superleuke dingetjes hier gekocht waaronder een kaarsje 9 kledingstukken een ketting en 2 poezie boekjes voor maar 13, de man die mij had geholpen was super vriendelijk en gaf me nog een gratis tas erbij. De kleding is echt fantastisch, bijna alles is er 1, het ziet er allemaal proper uit en ik heb echt fantastische stukken gevonden. Hier kom ik zeker regelmatig terug!:)”

Nore Heyns

“Netjes alles geordend en geprijsd alleen weinig technische 2hands spullen….dat was het.”

Alex Welters

“Geweldige kringloop…heel veel keus…mooie spullen…leuke mensen…gezellige sfeer”

Carla Heefer

Meer reviews lezen…

Kringloop Baarle: Een Duurzame Winkelierervaring in Baarle-Nassau

Kringloop Baarle is een bekende kringloopwinkel in Baarle-Nassau, gelegen aan de Industrieweg 3. Met openingstijden van dinsdag tot en met zondag, is deze winkel klaar om jou mee te nemen op een duurzaam winkelavontuur. Benieuwd wat je kunt verwachten? Hieronder vind je meer informatie over deze kringloopwinkel.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met Kringloop Baarle? Dan kun je dat doen via het telefoonnummer of e-mailadres dat hieronder vermeld staat. Daarnaast hebben we ook een compleet overzicht van alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Noord-Brabant, mocht je naar iets anders op zoek zijn.

Wat kan je bij Kringloop Baarle brengen?

Bij Kringloop Baarle kun je diverse spullen inleveren. Dit kunnen boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, en speelgoed zijn. Door tweedehands spullen te kopen of te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving. Niet alleen geef je deze spullen een tweede leven, maar je helpt ook mee om verspilling tegen te gaan.

Waar moet je op letten bij Kringloop Baarle?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel Kringloop Baarle haar best doet om enkel goede producten in haar assortiment op te nemen, is het verstandig om altijd even te controleren of de items naar wens zijn. Kom langs en ontdek zelf de schatten die in de winkel verborgen liggen.

Hoe werkt Kringloop Baarle?

Kringloop Baarle hanteert een systeem van inname van goederen en het bieden van een ophaalservice. Heb je spullen die je wilt doneren? Dan kun je deze bij de winkel afgeven tijdens de openingstijden. Daarnaast biedt Kringloop Baarle ook een handige ophaalservice, zodat je geen gedoe hebt met het transporteren van grote items. Op deze manier wordt het doneren van spullen eenvoudig en toegankelijk gemaakt.

Unieke Diensten en Faciliteiten

Naast het reguliere aanbod, biedt Kringloop Baarle ook speciale programma’s en kortingen. Zo heeft de winkel een bezorgservice, waarmee je grotere aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast heeft Kringloop Baarle een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor de winkel voor iedereen goed bereikbaar is. Betalen is ook geen probleem, aangezien deze kringloopwinkel betaling met betaalpassen mogelijk maakt.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloop Baarle? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en Instagram. Zo mis je geen enkele update en blijf je op de hoogte van alle activiteiten en aanbiedingen.

Kringloop Baarle biedt een unieke winkelierervaring in Baarle-Nassau, waar duurzaamheid centraal staat. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die er te vinden zijn. Op zoek naar tweedehandsspulletjes? Kringloop Baarle heeft het allemaal!

77 gedachten over “Kringloop Baarle in Baarle-Nassau”

 1. ★★★☆☆

  Parking is possible. Thats a plus. Not busy which was also nice. People who worked there were nice and helpful. Offer was substandard.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  De prijzen zijn aan de hoge kant, de winkel is vies en vooral: het personeel is ronduit onbeschoft! Mensen uitlachen omdat ze voor een lager bedrag dan 5 euro willen pinnen, dat is pas klanten wegjagen. Nooit meer!

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Prijzen zijn voor een kringloop erg duur. De geur van rook, die je al bij de ingang tegemoet komt, is ook een reden om weer snel om te keren.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Very unfriendly saleswoman A simple glass jar with the lid missing 4 I dont call that thrift store prices. As far as Im concerned, once, but never again

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Ik heb superleuke dingetjes hier gekocht waaronder een kaarsje 9 kledingstukken een ketting en 2 poezie boekjes voor maar 13, de man die mij had geholpen was super vriendelijk en gaf me nog een gratis tas erbij. De kleding is echt fantastisch, bijna alles is er 1, het ziet er allemaal proper uit en ik heb echt fantastische stukken gevonden. Hier kom ik zeker regelmatig terug!:)

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij Baarle. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring bij Baarle. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Really unimaginably expensive prices for a second-hand store. Nice stuff, but here they really ask for the top prize. I have never experienced this before…shame!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter