Kringloop Achter De Molen in Almelo

Ontdek duurzaam shoppen in Almelo bij Kringloop Achter De Molen – jouw adres voor tweedehands meubels, kleding en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Portemonnee laten liggen… dankbaar dat ie eerlijk bewaard was met alles er nog in. Vertrouwen in de mens is weer gesterkt! Sowieso service daar is top!”

Raymond MYSAFEHOUSE

“Gevarieerd aanbod, en rekent nog prijzen zoals ze ooit bedoeld waren, dus voor de kleinere portemonnee. De eigenaar is een erg goeie en eerlijke kerel.”

B. W.

“Leuke en rommelige kringloop. Zoals een kringloop hoort te zijn. Je kunt hier ook nog over prijzen onderhandelen. Een echte aanrader.”

Anne Leunk

Meer reviews lezen…

Kringloop Achter De Molen: Duurzaam Winkelen in Almelo

Kringloop Achter De Molen is een bekende kringloopwinkel in Almelo, waar je terecht kunt voor tweedehands artikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren bieden ze een gevarieerd assortiment aan huis- en inrichting, kleding, boeken, muziek, speelgoed, gereedschappen, huishoudelijke apparaten en meubels. Deze winkel bevindt zich op het adres Achter de Molen 5, 7605 AP Almelo.

Wat kan je naar de Kringloop Achter De Molen brengen?

Kringloop Achter De Molen verwelkomt graag diverse spullen die je niet langer nodig hebt. Heb je boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed dat een nieuw leven verdient? Breng het dan gerust naar Kringloop Achter De Molen. Op die manier draag je bij aan het verkleinen van de afvalberg en geef je spullen een tweede kans.

Waar moet je op letten bij het winkelen in deze kringloopwinkel?

Als je gaat winkelen bij Kringloop Achter De Molen, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Omdat het een tweedehands winkel is, kunnen sommige artikelen gebruikssporen vertonen. Neem daarom de tijd om de items die je wilt kopen goed te bekijken en te controleren op eventuele beschadigingen. Let ook op de prijs: tweedehands items zijn over het algemeen goedkoper, maar het kan lonen om te vergelijken met de nieuwprijs.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Achter De Molen werken ze volgens het principe van hergebruik en recycling. De spullen die je brengt, worden gesorteerd en eventueel gerepareerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. De prijzen van de items zijn gebaseerd op de staat en kwaliteit ervan. Door bij deze kringloopwinkel te winkelen, draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar kun je ook mooie tweedehands items vinden tegen een aantrekkelijke prijs.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Achter De Molen biedt naast het reguliere winkelaanbod ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Zo verzorgen ze onder andere woningontruiming, waarbij ze je kunnen helpen bij het leeghalen van woningen. Hierbij krijgen de spullen een tweede leven in de kringloopwinkel. Daarnaast kun je Kringloop Achter De Molen volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates. Volg hier de Facebookpagina.

Voor een duurzame winkelervaring en een ruime keuze aan tweedehands artikelen, breng een bezoek aan Kringloop Achter De Molen in Almelo. Breng je eigen spullen mee en geef ze een nieuw leven, of ontdek unieke schatten tegen aantrekkelijke prijzen. Kom langs en ervaar zelf de charme van deze kringloopwinkel.

30 gedachten over “Kringloop Achter De Molen in Almelo”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Achter De Molen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Gevarieerd aanbod, en rekent nog prijzen zoals ze ooit bedoeld waren, dus voor de kleinere portemonnee. De eigenaar is een erg goeie en eerlijke kerel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Rommelige, niet gesorteerde kringloop. Niks geprijsd, dus is afhankelijk van de verkoper wat je betaalt. Best wel aardig om even doorheen te lopen, maar niet voor herhaling vatbaar. Ruim eens wat op! ! Is echt wel wat van te maken!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Achter De Molen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Het huis van mijn schoonmoeder was helemaal schoon en leeg op geleverd wij zijn Freddie van kringloop achter de molen zeer dankbaar

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Achter De Molen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Achter De Molen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Left the wallet… thankful that it had been honestly kept with everything still in it. Confidence in people has been strengthened again! In any case, the service there is great!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Achter De Molen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter