Kringloopwinkel 2Switch Wierden

Ontdek tweedehands schatten bij 2Switch Wierden – kwaliteit en duurzaamheid met een uitgebreid assortiment. Bezoek ons vandaag nog!

Adres & contact

 • kringloop 2Switch Wierden
  Marktstraat 26, 7642 AM Wierden
 • Telefoonnummer: 0900 0205
 • Website: 2switch.nl

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“2Switch heeft een prachtige en royale verkoopruimte, met een constant wisselend assortiment, die door de werknemers op een fraaie manier word uitgestald. Je kunt er ook voor een redelijke prijs een kopje koffie of thee nuttigen in het speciaal daarvoor ingerichte hoekje.”

Jan van Aartsen

“Mooie ruime kringloop. Ik heb gekeken naar een jas. De gemiddelde prijs is plusminus €15,- hooguit €20,- Echter de jas die ik mooi vind kost €28,95 !!! Erg duur voor een jas van de kringloop.”

Christi Joustra

“Grote kringloop winkel. Heeft eigen reparatieservice. Uitgebreid assortiment. Goed bereikbaar. Voldoende parkeerruimte aande overkant. (Niet op dinsdagmorgen ivm markt)”

Tako Zandink

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij 2Switch Wierden

2Switch Wierden is een kringloopwinkel gevestigd in Wierden, Overijssel. Deze winkel biedt een scala aan tweedehands goederen en is elke dag geopend, behalve op zondag. Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring? Bekijk dan snel de openingstijden van 2Switch Wierden hieronder.

Wil je contact opnemen met de winkel of heb je vragen? Dat kan via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Naast 2Switch Wierden hebben we ook een overzicht van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Overijssel.

Adres: Marktstraat 26, 7642 AM Wierden Openingstijden: – Maandag: 10:00-18:00 – Dinsdag: 10:00-18:00 – Woensdag: 10:00-18:00 – Donderdag: 10:00-18:00 – Vrijdag: 10:00-18:00 – Zaterdag: 10:00-17:00 – Zondag: Gesloten

Online shoppen bij 2Switch Wierden

Naast het bezoeken van de fysieke winkel, kun je bij 2Switch Wierden ook online winkelen via Marktplaats. Daar vind je de meest unieke tweedehands meubels en andere spullen.

Wat kun je vinden bij 2Switch Wierden?

Het assortiment van 2Switch Wierden is zeer divers en omvat onder andere boeken, computers, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen bij 2Switch is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

 • Boeken
 • Computers
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en faciliteiten

2Switch Wierden biedt verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder het innemen van goederen en een ophaalservice. Hiermee kun je eenvoudig jouw overtollige spullen een tweede leven geven. Helaas zijn de eetgelegenheid en koffiehoek momenteel niet beschikbaar.

2Switch Wierden op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij 2Switch Wierden? Volg de kringloopwinkel dan op Instagram en Facebook. Daar vind je alle updates en kun je inspiratie opdoen voor jouw duurzame aankopen.

Meer over 2Switch

2Switch Wierden maakt deel uit van de 2Switch keten, die in totaal 11 filialen door heel Nederland heeft. Benieuwd naar de andere filialen van 2Switch? Ontdek ze hier.

Bij 2Switch Wierden kun je terecht voor een unieke winkelervaring waar je duurzame en betaalbare tweedehands spullen kunt vinden. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek wat ze allemaal te bieden hebben!

103 gedachten over “Kringloopwinkel 2Switch Wierden”

 1. ★★★★☆

  Kerstballen gekocht , stond 50 cent per stuk tenzij anders geprijst , of 5 euro voor een mandje , moest toch 5 euro betalen voor 6 ballen, maar ik dacht vooruit maar , hadden er gegeten en gedronken en moesten ook nog 50 cent voor de wc betalen. Dat vonden we echt schandalig !!!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met 2Switch Wierden. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring met 2Switch Wierden. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Nette winkel. Prijzen wel aan de hoge kant. Personeel voornamenlijk buitenlanders, spreken niet of nauwelijks Nederlands, maar zeggen wel vriendelijk gedag, dit in tegenstelling tot de bedrijfsleidster die schreeuwerig, hautain en duidelijk aanwezig rondloopt.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Nice large circle. I looked for a jacket. The average price is approximately 15,- at most 20,- However, the jacket I like costs 28.95!!! Very expensive for a thrift store jacket.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Nete krinloop aleen de prijzen zijn er wel aan de duure kant is een krinloop geen ware huis vandaar dat ik 2 steren geef

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij 2Switch Wierden. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Prima winkel, helpt! Het aanbod van goederen is enorm Het personeel lacht en is vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel 2Switch Wierden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met 2Switch Wierden. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel 2Switch Wierden. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter