Kringloopcentrum Almelo “Kringloop Almelo”

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopcentrum Almelo – boeken, meubels, kleding en meer met topbeoordelingen voor service en assortiment.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloopwinkel, groter dan ik had verwacht. Helaas heb ik geen fotos gemaakt, de fotos die hier staan doen geven geen goed beeld van de realiteit en het was dat ik in de buurt was, want gebaseerd op deze fotos had ik nooit hierheen gegaan. Het zijn 2 verdiepingen. Beneden vooral servies, glazen, deco, electra, meubels, (veel nieuwe) vloerkleden, sierraden etc.. Bovend veel kleding, lps/cds, speelgoed en boeken. De moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Prijzen zijn ook leuk.”

Petra Bijleveld

“Keurige winkel en goed te overzien. Het is heel ruim met een groot assortiment. Leuk personeel en attent.”

Harry Doornbos

“Goede kringloop met mooie prijsjes. Kledingafdeling is ruim en netjes.”

Nina Boom

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Almelo “Kringloop Almelo”: Duurzaam Winkelen in Almelo

Kringloopcentrum Almelo is een kringloopwinkel gevestigd in de stad Almelo. Deze winkel biedt een unieke ervaring op het gebied van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, staat Kringloopcentrum Almelo bekend om zijn uitgebreide assortiment en goede service.

Wat vind je bij Kringloopcentrum Almelo?

Bij Kringloopcentrum Almelo vind je een breed scala aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed of gereedschappen, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Door tweedehands items te kopen, draag je bij aan duurzaamheid en verminder je de belasting op het milieu.

Naast het reguliere assortiment biedt Kringloopcentrum Almelo ook unieke programma’s, kortingen en andere diensten.

Programma’s, kortingen en diensten

Kringloopcentrum Almelo biedt verschillende interessante programma’s en diensten aan. Zo accepteert de winkel donaties, wat betekent dat je jouw ongewenste spullen kunt brengen om een tweede leven te krijgen. Bovendien biedt de winkel ook een bezorgservice aan, waardoor het gemakkelijk is om grote en zware items naar huis te laten bezorgen.

Voor mensen met een mobiliteitsbeperking is er een rolstoeltoegankelijk toilet beschikbaar. Daarnaast heeft Kringloopcentrum Almelo ook een genderneutraal toilet, wat bijdraagt aan inclusiviteit en diversiteit.

Openingstijden en contact

Kringloopcentrum Almelo is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Bekijk de exacte openingstijden op de website. Voor vragen of contact kun je gebruik maken van het telefoonnummer of e-mailadres dat op de website vermeld staat.

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Overijssel, kun je ook terecht op de website.

Volg Kringloopcentrum Almelo op sociale media

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via Kringloopcentrum Almelo? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Zo mis je geen enkele update over nieuwe items, bijzondere aanbiedingen en andere leuke evenementen.

Bezoek Kringloopcentrum Almelo in Almelo en ontdek de mogelijkheden van duurzaam winkelen! Help het milieu en geef tweedehands spullen een nieuw leven.

23 gedachten over “Kringloopcentrum Almelo “Kringloop Almelo””

 1. ★★★★★

  Leuke kringloopwinkel, groter dan ik had verwacht. Helaas heb ik geen fotos gemaakt, de fotos die hier staan doen geven geen goed beeld van de realiteit en het was dat ik in de buurt was, want gebaseerd op deze fotos had ik nooit hierheen gegaan. Het zijn 2 verdiepingen. Beneden vooral servies, glazen, deco, electra, meubels, (veel nieuwe) vloerkleden, sierraden etc.. Bovend veel kleding, lps/cds, speelgoed en boeken. De moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Prijzen zijn ook leuk.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel centrum Almelo ” Almelo”. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel centrum Almelo ” Almelo”. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met centrum Almelo ” Almelo”. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel centrum Almelo ” Almelo”. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan centrum Almelo ” Almelo”. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel centrum Almelo ” Almelo”. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met centrum Almelo ” Almelo”. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met centrum Almelo ” Almelo”. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan centrum Almelo ” Almelo”. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan centrum Almelo ” Almelo”. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel centrum Almelo ” Almelo”. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel centrum Almelo ” Almelo”. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter