Kringloop het gulle goed in Almelo

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Het Gulle Goed in Almelo – kwalitatieve tweedehands items, van meubels tot boeken en speelgoed.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-15:00
Woensdag10:00-15:00
Donderdag10:00-15:00
Vrijdag10:00-15:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloop heeft als enige de prijzen nog als een kringloop en daar is de commercie (nog) niet toegeslagen. Spullen die niet meer mooi zijn daar wordt de minima niet mee opgezadeld…”

Herman van vele Namen

“Kleine kringloop maar veel leuke kleine woonaccessoires. En, waar ik heel blij van werd, veel mooie west germany fat lava vazen! Ook veel mooie grote vazen tegen een goede prijs.”

Barbara Kremer

“Ik ben vrijwilligster daar en werk daar met veel plezier”

Janita Aant Goor

Meer reviews lezen…

Kringloop Het Gulle Goed: Duurzaam Winkelen in Almelo

Wat is Kringloop Het Gulle Goed?

Kringloop Het Gulle Goed is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Almelo. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, biedt deze winkel een unieke ervaring op het gebied van duurzaam winkelen. Kringloop Het Gulle Goed is geopend van woensdag tot en met zaterdag en verwelkomt graag bezoekers die op zoek zijn naar betaalbare tweedehandsartikelen.

Wat kan je brengen naar Kringloop Het Gulle Goed?

Bij Kringloop Het Gulle Goed kan je allerlei spullen doneren die je niet meer gebruikt. Ze nemen graag boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed aan. Door je spullen te doneren draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen om voordelig hoogwaardige tweedehandsproducten te kopen.

Waar moet je op letten bij Kringloop Het Gulle Goed?

Als je naar Kringloop Het Gulle Goed gaat, is het belangrijk om je bewust te zijn van de openingstijden. De winkel is geopend van 10:00 tot 15:00 uur op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Zorg ervoor dat je binnen deze tijden langsgaat om te kunnen genieten van de unieke vondsten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Hoe werkt Kringloop Het Gulle Goed?

Bij Kringloop Het Gulle Goed kan je terecht voor een brede selectie van tweedehands producten. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels of huishoudelijke apparaten, je zult er zeker iets vinden wat bij je past. Het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt en er zijn vaak unieke vondsten te vinden. Eenmaal in de winkel kan je door de verschillende afdelingen struinen en op zoek gaan naar je favoriete items.

Kringloop Het Gulle Goed biedt ook enkele speciale programma’s en faciliteiten. Ze nemen bijvoorbeeld goederen in, wat betekent dat je je overtollige spullen kunt doneren. Dit helpt niet alleen om de winkelvoorraad aan te vullen, maar ook om de hoeveelheid afval te verminderen. Bovendien is Kringloop Het Gulle Goed actief op social media, zoals Facebook. Volg ze om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Als je in Almelo bent en op zoek bent naar een kringloopwinkel, ga dan naar Kringloop Het Gulle Goed. Met een breed assortiment aan tweedehands producten en unieke vondsten, biedt deze winkel de perfecte gelegenheid om duurzaam te winkelen. Breng je spullen die je niet meer gebruikt naar binnen en ga op zoek naar dat ene speciale item waar je naar op zoek bent. Kringloop Het Gulle Goed staat klaar om je te verwelkomen!

10 gedachten over “Kringloop het gulle goed in Almelo”

 1. ★★★★★

  Kleine kringloop maar veel leuke kleine woonaccessoires. En, waar ik heel blij van werd, veel mooie west germany fat lava vazen! Ook veel mooie grote vazen tegen een goede prijs.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met het gulle goed. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  This cycle is the only one that still has prices as a cycle and commerce has not (yet) struck there. The minimum income is not saddled with things that are no longer beautiful…

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan het gulle goed. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met het gulle goed. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel het gulle goed. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij het gulle goed. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter