Kringloopwinkel Knus at Home in Heerenveen

Ontdek unieke vintage meubels, curiosa en meer bij Knus at Home – dé gezelligste kringloop in Heerenveen. Vind jouw schat!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Knus at Home: De Gezellige Kringloopwinkel in Heerenveen

Knus at Home is een charmante kringloopwinkel in het pittoreske Heerenveen. Gelegen aan Beurtschip 9, 8447 CL, biedt deze winkel een scala aan prachtige tweedehands schatten en unieke vondsten voor thuis. Of je nu op zoek bent naar vintage meubels, curiosa, lampen, servies of kleding, je zult zeker iets vinden wat je hart sneller doet kloppen.

Wat kun je inbrengen bij Knus at Home?

Als je items hebt die je niet langer nodig hebt, kun je ze gemakkelijk brengen naar Knus at Home. Ze kopen tweedehands artikelen in, waaronder meubelen, kleding en nog veel meer. Dus, als je besloten hebt om een nieuwe uitstraling aan je huis te geven, kan Knus at Home je oude meubels een nieuw leven geven. Wees niet verbaasd als jouw oude bank of antieke vaas een waardering krijgen in de winkel, je zult er versteld van staan welke schatten andere mensen kunnen vinden in items waarvan je dacht dat ze niet meer waardevol waren.

Waarop moet je letten bij het winkelen bij Knus at Home?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om je ogen open te houden en alert te zijn op verborgen schatten. Door de altijd veranderende inventaris van Knus at Home is het altijd de moeite waard om regelmatig binnen te stappen. Unieke vondsten kunnen immers op elk moment opduiken. Stel je voor dat je een prachtig vintage dressoir vindt dat perfect past bij je interieur, voor een fractie van de prijs van een nieuw meubelstuk. Bovendien verzorgt Knus at Home bezorging in Heerenveen en is bezorging in de regio mogelijk in overleg. Dus, als je een groot item hebt gevonden, hoef je je geen zorgen te maken over hoe je het thuis krijgt.

Hoe werkt de kringloopwinkel van Knus at Home?

Met zijn vriendelijke en toegankelijke service is Knus at Home een plek waar je je direct thuis zult voelen. Ze hebben een winkelbezoek mogelijk gemaakt en hebben een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde geweldige ervaring kan hebben. Bovendien bieden ze verschillende betaalopties, zoals betaalpassen en contactloos mobiel betalen, om het afrekenproces zo eenvoudig en handig mogelijk te maken. Daarnaast heeft Knus at Home ook een online aanwezigheid op Marktplaats, dus als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, kun je altijd nog online winkelen.

Mis geen enkele update van Knus at Home en volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van hun laatste aanwinsten en aanbiedingen. Met deze geweldige service, unieke programma’s en duurzame tweedehands winkelervaring is Knus at Home dé plek voor gezellig en duurzaam shoppen in Heerenveen.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Knus at Home in Heerenveen”

Laat hieronder een review achter