Kringloopwinkel Keesgeluk in Drachten

Ontdek verborgen schatten bij Keesgeluk Drachten – kleding, meubels, boeken en meer in jouw favoriete kringloopwinkel. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Keesgeluk: Een Geweldige Kringloopwinkel in Drachten

Keesgeluk is een bekende kringloopwinkel in Drachten waar iedereen welkom is. Gelegen aan Moleneind Zuidzijde 151, 9203 ZX Drachten, biedt deze winkel een unieke ervaring voor liefhebbers van tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken, servies, speelgoed of nog veel meer, Keesgeluk heeft het allemaal.

Wat kun je brengen naar Keesgeluk?

Bij Keesgeluk kun je allerlei spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Dit is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn en tegelijkertijd ruimte te maken in je huis. Denk aan kleding die niet meer past, boeken die je hebt uitgelezen, meubels die je wilt vervangen of speelgoed waar je kinderen niet meer naar omkijken. Door deze items naar Keesgeluk te brengen, geef je ze een tweede leven en help je om de impact op het milieu te verminderen.

Waar moet je op letten bij Keesgeluk?

Bij het winkelen bij Keesgeluk is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Ten eerste moet je altijd kijken naar de kwaliteit en de staat van het artikel. Hoewel kringloopwinkels hun best doen om alleen items van goede kwaliteit te accepteren, is het altijd verstandig om goed te inspecteren voordat je iets koopt. Daarnaast moet je letten op eventuele terugkeer- of garantiebeleid dat Keesgeluk biedt. Dit kan per item verschillen, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt Keesgeluk?

Keesgeluk werkt op dezelfde manier als andere kringloopwinkels. Ze ontvangen donaties van mensen zoals jij en ik en sorteren deze items zorgvuldig voordat ze in de winkel worden geplaatst. Wanneer je iets koopt bij Keesgeluk, gaat de opbrengst van je aankoop naar het ondersteunen van verschillende goede doelen en lokale initiatieven. Dit is wat kringloopwinkels zo waardevol maakt – ze helpen niet alleen het milieu, maar ook de gemeenschap.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Keesgeluk biedt verschillende unieke programma’s en services. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsdagen waarop je kunt profiteren van geweldige deals. Houd hun website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van deze evenementen. Daarnaast organiseert Keesgeluk regelmatig workshops en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Dit is een leuke manier om anderen te ontmoeten in de gemeenschap en tegelijkertijd je creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Bezoek de Facebook en LinkedIn pagina’s van Keesgeluk voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Keesgeluk in Drachten is de plek om te zijn als je op zoek bent naar geweldige tweedehands items. Breng je ongewenste spullen langs of kom langs om te zien wat ze te bieden hebben. Door te winkelen bij Keesgeluk help je niet alleen het milieu, maar ook je lokale gemeenschap. Mis deze geweldige kringloopwinkel niet!

Kringloop Drachten

Kringloopwinkel Drachten

Laat hieronder een review achter