JD Kringloop in Emmer-Compascuum

Ontdek unieke tweedehands schatten bij JD Kringloop in Emmer-Compascuum. Betaalbaar, duurzaam en divers—perfect voor elke schatzoeker!

Adres & contact

 • JD Kringloop
  Westerdiep Oostzijde 4, 7881 HB Emmer-Compascuum
 • Website: jdkringloop.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Een hele mooie kringloop winkel Zou je niet zeggen als je aan komt lopen En alles wat buiten staat, maar binnen is het er keurig en helemaal niet duur. Wat ik dan ook verwacht van 2de hands”

Mariet van Klink

“Nieuwe winkel, leuke dingen, leuke prijsjes, altijd vriendelijk geholpen.”

Ineke Berkhout

“Nette zaak met goeie prijzen en leuk assortiment. Ook spaarkaart!”

michiel schrader

Meer reviews lezen…

JD Kringloop: Dé Nette en Voordelige Kringloopwinkel in Emmer-Compascuum

JD Kringloop is dé plek voor iedereen die houdt van duurzaam winkelen en op zoek is naar unieke vondsten. Gevestigd aan het Westerdiep Oostzijde 4 in Emmer-Compascuum, biedt deze kringloopwinkel een ruim assortiment aan betaalbare tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, weet JD Kringloop haar klanten tevreden te stellen.

Online shoppen bij JD Kringloop

Wil je liever vanuit huis winkelen? Dat kan bij JD Kringloop! Op de Facebookpagina van de winkel vind je regelmatig aanbiedingen die je kunt ophalen op afspraak. Zo kun je gemakkelijk jouw favoriete items bemachtigen.

Wat kun je brengen naar JD Kringloop?

JD Kringloop verwelkomt graag jouw donaties. Tijdens de openingstijden van de winkel kun je jouw spullen inleveren. Het wordt op prijs gesteld als de spullen schoon en in goede staat zijn. Kijk op de website van https://www.kringloop-info.nl voor de specifieke inname tijden.

Spullen laten ophalen

Heb je spullen over die je graag aan iemand anders wilt geven? JD Kringloop biedt een ophaalservice aan. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en het maken van een ophaalafspraak.

Een gevarieerd aanbod bij JD Kringloop

Bij JD Kringloop vind je een breed scala aan tweedehands producten, waaronder boeken, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek, speelgoed en vintage items. Door tweedehands te winkelen draag je bij aan een duurzame samenleving.

Diensten en faciliteiten bij JD Kringloop

JD Kringloop biedt diverse diensten en faciliteiten om jouw winkelervaring zo prettig mogelijk te maken. De winkel is rolstoeltoegankelijk en heeft een parkeerplaats. Ook accepteert JD Kringloop betalingen met PIN en heeft de winkel een bezorgservice.

Volg JD Kringloop op social media

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen van JD Kringloop? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Hier vind je regelmatig updates over duurzaam tweedehands winkelen.

JD Kringloop in Emmer-Compascuum is dé plek waar je moet zijn voor een gevarieerd aanbod aan tweedehands spullen. Of je nu wilt shoppen of doneren, JD Kringloop biedt voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan deze sfeervolle kringloopwinkel en laat je verrassen door de vele schatten die hier te vinden zijn.

36 gedachten over “JD Kringloop in Emmer-Compascuum”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel JD . Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een hele mooie kringloop winkel Zou je niet zeggen als je aan komt lopen En alles wat buiten staat, maar binnen is het er keurig en helemaal niet duur. Wat ik dan ook verwacht van 2de hands

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel JD . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel JD . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel JD . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel JD . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel JD . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter