Kringloopwinkel Inboedels & Zo in Kortenhoef

Ontdek unieke vondsten bij Inboedels & Zo Kringloopwinkel in Kortenhoef. Meubels, kleding, antiek en meer. Beleef de schattenjacht!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Heerlijke winkel om rond te snuffelen naar een vintage vondst.Meubels en snuisterijen,van alles wat.Bijzonder aardige eigenaresse met hart voor de zaak.”

jannie meter

“Geweldig assortiment, altijd wel iets te vinden, en erg betaalbaar. Eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en hebben verstand van zaken.”

Ronald Vellekoop

“Gezellig ingerichte zaak, alles mooi gepresenteerd en schoon. Geen oude rommel wat je nog wel eens ziet. Prima 👌 …”

blueshark53

Meer reviews lezen…

Inboedels & Zo: Dé Kringloopwinkel in Kortenhoef

Bent u op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Kortenhoef? Dan is Inboedels & Zo de perfecte plek voor u! Gelegen aan de Koninginneweg 66, staat deze winkel bekend om zijn grote assortiment en unieke items. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, kunt u er zeker van zijn dat uw bezoek aan Inboedels & Zo de moeite waard zal zijn.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Inboedels & Zo kunt u verschillende spullen brengen die u niet meer nodig heeft. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken en nog veel meer. Het team zorgt ervoor dat alle ingebrachte items op een verantwoorde manier worden verwerkt en dat ze een tweede leven krijgen. Door uw spullen te doneren aan de kringloopwinkel, draagt u dus bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet u op letten bij een bezoek aan de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Inboedels & Zo is het belangrijk om uw ogen goed open te houden. Deze kringloopwinkel staat namelijk bekend om zijn unieke vondsten en verborgen schatten. Of u nu op zoek bent naar antiek, retro-items, brocante of klassieke stukken, u zult zeker iets vinden dat uw aandacht trekt. Daarnaast is het goed om te weten dat Inboedels & Zo regelmatig nieuwe items binnenkrijgt, dus het loont om regelmatig terug te komen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Inboedels & Zo werkt volgens het principe van hergebruik. Alle ingebrachte items worden zorgvuldig gesorteerd en geprijsd, waarna ze in de winkel worden geplaatst. U kunt de winkel bezoeken en op uw gemak rondkijken naar interessante vondsten. De prijzen zijn betaalbaar en er zijn ook regelmatig speciale kortingen en aanbiedingen beschikbaar. Daarnaast biedt Inboedels & Zo een ophaalservice aan voor grote meubelstukken die u niet zelf kunt vervoeren. Zo krijgt u de kans om uw huis op te ruimen en tegelijkertijd een goed doel te ondersteunen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij Inboedels & Zo worden er regelmatig speciale programma’s georganiseerd. Zo kunt u deelnemen aan workshops over bijvoorbeeld upcycling of het hergebruiken van materialen. Daarnaast zijn er vaak speciale kortingsdagen waarop u extra voordelig kunt winkelen. Vergeet ook niet om Inboedels & Zo te volgen op Facebook (Facebook) en Instagram (Instagram) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en extra openingstijden.

Kortom, Inboedels & Zo is dé plek om te snuffelen tussen allerlei unieke items. Breng uw spullen naar de kringloopwinkel, ontdek de verborgen schatten en doe tegelijkertijd iets goeds voor het milieu. Bezoek Inboedels & Zo in Kortenhoef en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment en de gezellige sfeer.

21 gedachten over “Kringloopwinkel Inboedels & Zo in Kortenhoef”

 1. ★★★★★

  Heerlijke winkel om rond te snuffelen naar een vintage vondst.Meubels en snuisterijen,van alles wat.Bijzonder aardige eigenaresse met hart voor de zaak.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Inboedels & Zo. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Inboedels & Zo. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Geweldig assortiment, altijd wel iets te vinden, en erg betaalbaar. Eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en hebben verstand van zaken.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Inboedels & Zo. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Inboedels & Zo. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter