Kringloopwinkel ‘T Gooi – Bussum

Ontdek Kringloop ‘T Gooi in Bussum voor unieke vondsten van boeken tot meubels. Maak duurzaam winkelen elke dag avontuurlijk.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel ‘T Gooi – Bussum: Ontdek Een Wereld van Duurzaam Winkelen

Over Kringloop ’t Gooi

Kringloop ’t Gooi is een gevestigde kringloopwinkel in het mooie Bussum. Deze winkel biedt een avontuurlijke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam winkelen. Met een breed scala aan tweedehands artikelen, heeft Kringloop ’t Gooi voor ieder wat wils. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, dus je hebt genoeg tijd om te genieten van het winkelen bij deze kringloopparel. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Noord-Holland, kun je hier terecht.

Wat is er bij Kringloop ’t Gooi te vinden?

Het assortiment van Kringloop ’t Gooi omvat een breed scala aan items, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Of je nu op zoek bent naar een uniek boek, vintage meubels of een praktisch huishoudelijk apparaat, je zult zeker iets interessants vinden in deze kringloopwinkel. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook een geweldige manier om unieke items te vinden die je nergens anders zult tegenkomen.

Bij Kringloop ’t Gooi kun je onder andere het volgende vinden: – Boeken – Gereedschappen – Huis- en inrichting – Huishoudelijke apparaten – Kleding – Meubels – Muziek – Speelgoed

Diensten en faciliteiten

Bij Kringloop ’t Gooi kun je niet alleen jouw tweedehands spullen verkopen, maar ook je goederen doneren aan de winkel. Dit betekent dat je op een verantwoorde en duurzame manier afscheid kunt nemen van items die je niet langer nodig hebt, terwijl je ook een bijdrage levert aan het verminderen van afval en de consumptie van nieuwe producten. Daarnaast biedt Kringloop ’t Gooi ook een parkeerplaats, zodat je gemakkelijk kunt parkeren terwijl je geniet van je winkelervaring.

Bezoek Kringloop ’t Gooi – Bussum

Als je op zoek bent naar een geweldige winkelervaring waar je duurzaamheid kunt combineren met het vinden van unieke tweedehandsartikelen, dan is Kringloop ’t Gooi in Bussum de juiste keuze voor jou. Bekijk hun Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanwinsten en speciale kortingen. Het adres van de winkel is Laarderweg 114-116, 1402 BB Bussum. De openingstijden variëren, dus klik hier om de meest actuele openingstijden te bekijken.

Ga op avontuur bij Kringloop ’t Gooi – Bussum en ontdek een wereld van duurzaam winkelen die zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee!

287 gedachten over “Kringloopwinkel ‘T Gooi – Bussum”

 1. ★★★★☆

  Deze kringloop kun je beter ontwijken. Ligt alleen maar vieze troep waar ook nog eens nieuwprijs voor gevraagd wordt. De eigenaar is een dikke, oude man die agressief is en provocerend. De beste man leek in een toestand alsof hij iemand wilde aanvliegen. Absurd dat zoiets al jaren kan doorgaan. Dit voegt helemaal niks toe aan ons mooie dorp of de maatschappij in het algemeen. Verbouw dat pand dan maar tot starterswoningen voor de jeugd.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Heb een huis door hen laten ontruimen. De rekening was een stuk hoger dan de mondelinge offerte! Les : laat ze schriftelijk specificeren en offreren of bevestig de mondelinge offerte per email.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een kringloop met een ziel, een eigenaar met een ziel en dit is voor mij precies het verschil tussen een normale winkel en een kringloop winkel. Rijkdom aan verhalen en een rijkdom in het contact. Je hebt mijn dag gemaakt. P.s. de jas is mijn nieuwe favoriet. Tot gauw Toni!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Vind het een leuke kringloopwinkel. Alsof je een antiekwinkel in stapt. Iets aan de dure kant maar misschien is er over de prijs te onderhandelen? Wel wat rommelig.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Afspraak gemaakt om spullen op te laten halen (eerst fotos gestuurd,was prima). Ze konden geen precieze tijd aangeven, maar dat het tussen 2 en 4 zou worden opgehaald. Om 3 uur maar s gebeld, ze konden nog geen tijd noemen, volgens de medewerker stonden ze in de file. En of ik nog fotos wilde sturen… Om 4 uur nogmaals gebeld, nu een vaag verhaal over een kapotte auto en dat de eigenaar een taxi terug moest nemen. Wat een bagger organisatie, nooit meer.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Kribbige eigenaar, beetje ruzie zoekerig zelfs.. belachelijk hoge prijzen. Vroeg naar een prijs en kreeg een bedrag te horen wat helemaal nergens op sloeg.. ben normaliter niet zo van slechte recensies geven maar ik vond de uitstraling van de winkel belabberd en het beetje leuke wat er was, was letter 5 x te duur… dat in combinatie met de verschrikkelijke snobbistische houding van meneer een nare ervaring. Ben je een kringlooproute aan het doen sla dan gerust deze over.. je mist niks.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Vandaag had ik een fijne eerste ervaring hier. Inderdaad vol, veel en speuren, maar als je daarvan houdt doen. Ook niet onbelangrijk: ik werd vriendelijk geholpen en kreeg ook een prima prijs. Nee, niet de aller aller goedkoopste, maar het is maar wat je zelf voor iets over hebt natuurlijk.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Leuke kringloop, aardige eigenaar, leuk praatje mee gemaakt. Winkel staat wel erg vol en de prijzen gaan een beetje alle kanten op. Sommige dingen die je duur verwacht zijn goedkoop en andere dingen weer duur. Maar blijft een vaste kringloop op onze gooi route.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ‘T GOOI – Bussum. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een grote opruimbeurt zal deze kringloop niet misstaan!! Alleen de boekenkastenzijn prima! Weg met de oude troep die niemand koopt en meer soorten spullen bij elkaar sorteren zal echt helpen! 1x gedoe gehad met medewerker omdat ik speelgoed wat ik wilde brengen buiten aan iemand anders gaf Mocht ik de zaak niet meer in :)

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Eigenaar tonnie is zeer vriendelijke man Je moet wel heel lelijk tegen hem doen voor dat hij het doet tegen jou Er zijn veel mensen die voor een bubbeltje op de eerste rij willen zitten Ook deze man betaald een hele hogen huur ik ervaar deze winkel heel prettig Ik zie de eigenaar zo vaak mensen dingen voor niks geven heel bijzonder mens een dikke tien krijgt hij

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  A lot of amazing items to see! The man who runs it is very friendly :) definitely go if you like second hand items!

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Super leuke en gezellige kringloopwinkel! Kom hier al jaren en vind het er netjes en lekker gevuld uitzien. Passende prijsjes en warm personeel, echt een aanrader om te bezoeken!

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  De eigenaar Tony is erg arrogant en niet vriendelijk. Hoor ik overigens ook van meerdere mensen. Doet ook altijd zo moeilijk. Het is een kringloop, wat verwacht je ook!

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Goede service gehad bij deze winkel, een nieuw apparaat die bij mij niet goed werkte met mijn modem kon ik probleemloos omruilen voor eenzelfde apparaat. Boekenafdeling is een aanrader, zeer goed geordend op rubriek en alfabetische schrijver bij romans, met daarbij vriendelijke prijzen, voor elk wat wils.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Slechtste kringloop van het gooi, Product zonder prijs, kreeg hem niet mee omdat de man achter de balie geen online prijs kon vinden. Hij wilde het dus alleen voor de hoofdprijs of dezelfde prijs als online verkopen. Ze zijn hier dus puur uit op de zo hoog mogelijke prijs vragen. Valt ook niet te praten met deze man

  Beantwoorden
 17. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met ‘T GOOI – Bussum. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter