Kringloopwinkel Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen

Ontdek duurzaam shoppen bij Gea’s Weggeefwinkel in Groningen voor betaalbare kleding, schoenen, speelgoed en meer. Draag bij aan hergebruik!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen: Dé Plek voor Duurzaam Winkelen in Groningen

Gelegen in het hart van Groningen, is Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen een populaire kringloopwinkel die bekend staat om zijn unieke benadering van duurzaam winkelen. Met een breed scala aan tweedehands items en een focus op gemeenschapsbetrokkenheid, biedt deze winkel een geweldige winkelervaring voor zowel bewoners als bezoekers van de stad.

Wat kun je naar de kringloop brengen?

Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen verwelkomt graag diverse donaties. Van kleding en schoenen tot boeken, speelgoed en huishoudelijke apparaten, je kunt bijna alles brengen waarvan je denkt dat het nog bruikbaar is. Het is een geweldige manier om je ongewenste spullen een tweede leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. Hoewel de winkel een uitgebreid assortiment heeft, kan het soms een beetje overweldigend zijn. Het is handig om een lijstje te maken van de items die je nodig hebt, zodat je gericht kunt zoeken. Bovendien is het slim om de items goed te inspecteren voordat je ze aanschaft. Hoewel de winkel kwaliteitscontroles uitvoert, is het altijd goed om zelf te controleren of het item in goede staat verkeert.

Hoe werkt Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen?

Deze kringloopwinkel heeft een uniek systeem voor de distributie van goederen. In plaats van items te prijzen en te verkopen, werkt de winkel op basis van donaties en ruil. Iedereen is welkom om items te doneren, en als je iets nodig hebt, kun je het ruilen voor iets anders dat je niet meer nodig hebt. Dit creëert een gezonde uitwisseling van goederen binnen de gemeenschap en bevordert duurzaam winkelen.

Unieke programma’s en kortingen

Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen biedt ook enkele unieke programma’s en kortingen. Ze hebben een loyaliteitsprogramma waar klanten punten kunnen verdienen voor hun donaties en aankopen, die ze kunnen inwisselen voor speciale kortingen. Daarnaast organiseren ze regelmatig evenementen en workshops om bewustzijn te creëren over duurzaam winkelen en recyclen.

Wil je meer weten over Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen? Bezoek hun Facebook-groep voor de nieuwste updates en evenementen. Of kom gewoon langs bij hun adres aan Metaallaan 255 Magma, 9743 BV Groningen tijdens de openingstijden. Samen kunnen we een verschil maken voor onze planeet en genieten van geweldig winkelen in Groningen: dé stad voor kringloopwinkels!

34 gedachten over “Kringloopwinkel Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Completely defeats its purpose… Visitors with expensive cars come to get free stuff. Too ridiculous for words, better control needed! And Im talking about 5k+ cars The store is neat and the employees are nice.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter