Kringloopwinkel Handelsonderneming brouw

Ontdek unieke vondsten bij Handelsonderneming Brouw – kringloopwinkel voor boeken, fietsen, meubels en meer in Burgh-Haamstede.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik struin altijd wat kringloop winkels op het eiland af en nu blijkt er gewoon een in Burgh Haamstede te zitten! Aardige eigenaar en heb er zeker wat leuke items kunnen vinden! En voor een mooi prijsje.”

Janneke Leenaerts

“A great second hand store and the owner very friendly. Only open a few days a week, but worth it if you are in the area”

Renee C

“Very nice and affordable thrift store Nice stuff for a nice price”

Frans van Bijsterveld

Meer reviews lezen…

Handelsonderneming Brouw: Een unieke kringloopwinkel in Burgh-Haamstede

Wat kan je bij Handelsonderneming Brouw brengen?

Handelsonderneming Brouw is een kringloopwinkel gevestigd aan De Roterij 14 in Burgh-Haamstede. Bij deze bijzondere kringloopwinkel kun je diverse spullen en items brengen die nog in goede staat verkeren en een tweede leven verdienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boeken, gereedschap, fietsen, meubels en curiosa antiek. Door de betrokkenheid van Handelsonderneming Brouw bij huisontruimingen, is het aanbod van de winkel zeer divers en uitgebreid.

Waar moet je op letten bij Handelsonderneming Brouw?

Bij het bezoeken van Handelsonderneming Brouw is het altijd goed om op zoek te gaan naar verborgen schatten. De kringloopwinkel staat bekend om zijn unieke vondsten en bijzondere curiosa antiek. Dus, houd je ogen open voor die ene prachtige vaas, dat bijzondere schilderij of dat unieke stuk gereedschap. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de staat van de spullen die je wilt kopen. Controleer bijvoorbeeld of meubels stevig zijn en nog goed te gebruiken zijn. Met een beetje geluk ontdek je een geweldige aanwinst voor een leuke prijs.

Hoe werkt Handelsonderneming Brouw?

Handelsonderneming Brouw werkt net als elke andere kringloopwinkel. Ze ontvangen graag spullen die nog in goede staat verkeren en een tweede leven kunnen krijgen. Deze spullen worden vervolgens in de winkel te koop aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Het kopen van tweedehands spullen bij Handelsonderneming Brouw is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam. Zo geef je producten een tweede kans en draag je bij aan het verminderen van afvalproductie.

Unieke programma’s, kortingen en andere services bij Handelsonderneming Brouw

Naast het brede assortiment biedt Handelsonderneming Brouw ook diverse unieke programma’s, kortingen en services aan haar klanten. Zo is de winkel rolstoeltoegankelijk en beschikt het over een parkeerplaats voor rolstoelgebruikers. Daarnaast biedt Handelsonderneming Brouw ook woningontruimingsservices aan. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met de winkel.

Bezoek nu Handelsonderneming Brouw in Burgh-Haamstede en ontdek de verrassende schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Duurzaam shoppen en unieke vondsten doen was nog nooit zo leuk! Voor meer informatie kun je ook terecht op hun Facebook pagina of de website van Kringloop Zeeland.

Keywords: – Kringloop Burgh-Haamstede – Kringloopwinkel Burgh-Haamstede

7 gedachten over “Kringloopwinkel Handelsonderneming brouw”

 1. ★★★★☆

  Ik struin altijd wat kringloop winkels op het eiland af en nu blijkt er gewoon een in Burgh Haamstede te zitten! Aardige eigenaar en heb er zeker wat leuke items kunnen vinden! En voor een mooi prijsje.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  A great second hand store and the owner very friendly. Only open a few days a week, but worth it if you are in the area

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Its a pity that the opening hours are not correct. Having come to you especially from Middelburg, you are standing in front of a closed door. Id love to visit you, but Im really disappointed about this.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter