Kringloopwinkel Gambia-markt in Pesse

Ontdek unieke vondsten op de Gambia-markt in Pesse – boeken, kleding, decor, en meer. Elke zaterdag open voor schattenjacht!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Gambia-markt: De Rommelmarkt in Pesse, Drenthe

Over Gambia-markt

Gambia-markt is een bekende rommelmarkt die elke zaterdag gehouden wordt in de leegstaande kerk in Pesse, Drenthe. Deze markt maakt deel uit van de activiteiten van Stichting de regenboog voor Gambia. Bij Gambia-markt vind je een breed scala aan items, variërend van boeken en kerstartikelen tot kleding en huishoudelijke artikelen. Er is ook verlichting, speelgoed en lp’s te vinden. Met diverse kramen is er voor ieder wat wils.

Wat kun je meenemen naar Gambia-markt?

Als bezoeker van Gambia-markt kun je ook zelf spullen meenemen die je niet meer nodig hebt. Heb je boeken, kleding of andere huishoudelijke artikelen die je wilt doneren? Gambia-markt verwelkomt graag donaties van allerlei soorten spullen. Op deze manier lever je een waardevolle bijdrage aan hun initiatief.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Gambia-markt?

Bij het bezoeken van Gambia-markt zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is Gambia-markt alleen geopend op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid beschikbaar is. Zo kan iedereen gemakkelijk de markt bezoeken.

Hoe werkt Gambia-markt?

Gambia-markt draait op vrijwilligerswerk. De opbrengst van de verkochte spullen komt ten goede aan Stichting de regenboog voor Gambia. Deze stichting zet zich in voor verschillende projecten in Gambia, om zo een positief verschil te maken in het leven van de lokale bevolking. Door spullen te kopen bij Gambia-markt, steun je deze waardevolle programma’s.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Gambia-markt biedt niet alleen een breed scala aan tweedehands items, maar organiseert ook regelmatig leuke evenementen. Zoek je naar andere rommelmarkten in Drenthe? Drenthe heeft ook veel te bieden. Waarom combineer je je bezoek aan Gambia-markt niet met een bezoek aan een andere rommelmarkt in de buurt, zoals Rommelmarkt in Kerkenveld?

Op zoek naar kringloopwinkels? Bekijk dan de uitgebreide lijst op Winkels & webshops. Hier vind je een overzicht van kringloopwinkels in jouw regio.

Gambia-markt biedt ook gratis toegang tot hun rommelmarkt. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om betaalbare tweedehands spullen te kopen en tegelijkertijd Stichting de regenboog voor Gambia te ondersteunen.

Wil je meer informatie over Gambia-markt en andere rommelmarkten in Nederland? Bekijk dan de Marktagenda voor een overzicht van rommelmarkten door het hele land. Je kunt ook inloggen op de website om je eigen markt toe te voegen of je winkel aan te melden.

Kortom, Gambia-markt is een geweldige rommelmarkt in Pesse, Drenthe waar je allerlei tweedehands items kunt vinden. Door een bezoek te brengen aan Gambia-markt, ondersteun je niet alleen een goed doel, maar beleef je ook een leuke dag vol schattenjacht en koopjes. Mis deze unieke ervaring niet!

Laat hieronder een review achter