Fietsen Kringloop Delft

Ontdek duurzame schatten bij Fietsen Kringloop Delft – boeken, meubels, fietsen en meer. Shop uniek en ecologisch verantwoord!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zeer vriendelijke man, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zo goed als nieuwe fiets uitgezocht. Goede communicatie ik adviseer hem aan alle mensen met een kleine beurs…..”

Judith Vis

“Zeer vriendelijke en goed communicatieve man. Hij heeft ons enorm geholpen bij het kiezen van de beste fiets in termen van prestaties en kosten. Sterk aanbevolen!”

Ulaş Berkan Öztürk

“Mooie prijs kwaliteit verhouding 👍👍👍 …”

DVJBroadcast

Meer reviews lezen…

Fietsen Kringloop Delft: De ideale plek om duurzaam te shoppen!

Fietsen Kringloop Delft is een populaire kringloopwinkel in Delft waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands artikelen. Gelegen aan de Cornelis Trompstraat 19, 2628 RM Delft, biedt deze winkel een uitgebreid assortiment en vele diensten en faciliteiten voor het gemak van de klanten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is Fietsen Kringloop Delft de ideale plek om duurzaam te shoppen!

Wat kun je brengen naar Fietsen Kringloop Delft?

Bij Fietsen Kringloop Delft kun je allerlei items doneren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en zelfs fietsen! Het doneren van tweedehands artikelen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare spullen.

Waar moet je op letten bij Fietsen Kringloop Delft?

Bij het bezoeken van Fietsen Kringloop Delft is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en de staat van de producten. Hoewel de winkel zijn best doet om alleen items van goede kwaliteit te verkopen, is het verstandig om altijd even goed naar de spullen te kijken voordat je ze koopt. Daarnaast is het handig om te weten dat Fietsen Kringloop Delft een afspraak verplicht heeft en dat je vooraf een afspraak moet maken om de winkel te bezoeken.

Hoe werkt Fietsen Kringloop Delft?

Bij Fietsen Kringloop Delft vind je een ruime winkelruimte van maar liefst 2500 m2, waar je via duidelijke borden verschillende afdelingen kunt vinden. Je kunt hier terecht voor meubels, boeken, kleding, elektronica en nog veel meer! Ook heeft Fietsen Kringloop Delft een bijzondere fietsenafdeling, waar tweedehands fietsen worden verkocht en gerepareerd. Naast het uitgebreide assortiment biedt Fietsen Kringloop Delft ook diverse programma’s en diensten aan, waaronder een bezorgservice, ophaalservice en een ruim horecagedeelte waar je kunt genieten van een kopje koffie, frisjes, gebak en broodjes.

Unieke programma’s en services

Fietsen Kringloop Delft is meer dan alleen een kringloopwinkel. Ze hebben ook programma’s gericht op werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De winkel biedt werkgelegenheid aan ruim 25 medewerkers en begeleidt hen naar groeikansen binnen en buiten de organisatie. Dit maakt Fietsen Kringloop Delft een kleurrijk en betrokken initiatief. Daarnaast kun je bij Fietsen Kringloop Delft ook gebruik maken van diverse faciliteiten zoals een rolstoelvriendelijke parking, inname van goederen en een bezorgservice.

Meer informatie over Fietsen Kringloop Delft en hun duurzame initiatieven kun je vinden op hun Facebook pagina. Ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels in Delft? Kijk dan op Kringloop-info.nl voor meer informatie.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met kringloop-info.nl

Laat hieronder een review achter