Kringloopwinkel Enjoy Kledingcafé in Heerhugowaard

Ontdek tweedehands mode bij Enjoy Kledingcafé – koop kleding, schoenen, speelgoed en steun goede doelen in Heerhugowaard.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-14:00
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-13:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Overzichtelijk en altijd wel wat leuks te vinden. Vriendelijke medewerkers.”

Paula Toret (Of Toret’s Tycoon Hoeve)

Meer reviews lezen…

Genieten van Kledingcafé in Heerhugowaard

Bij Enjoy Kledingcafé in Heerhugowaard kun je genieten van een unieke tweedehands winkelervaring. Dit kledingcafé biedt een breed assortiment aan leuke kleding, schoenen, en kinderspeelgoed tegen betaalbare prijzen. Bovendien heeft de winkel een nobel doel: de opbrengsten worden gebruikt om de kosten te dekken en verschillende goede doelen te steunen, zoals hulp aan Oekraïne.

Wat kun je brengen naar het Kledingcafé?

Bij Enjoy Kledingcafé kun je zelf ook een bijdrage leveren. Heb je nog kledingstukken, schoenen of kinderspeelgoed dat je niet meer gebruikt? Breng het naar het Kledingcafé en geef het een tweede leven. Op deze manier zorg je niet alleen voor minder verspilling, maar steun je ook het goede doel. Het Kledingcafé neemt graag je gedoneerde items in ontvangst.

Waar moet je op letten in het Kledingcafé?

Bij het winkelen bij Enjoy Kledingcafé is het belangrijk om aandachtig te zijn. Hoewel de items tweedehands zijn, zijn ze van goede kwaliteit. Let goed op de details, controleer de kledingstukken op vlekken of beschadigingen en test de ritsen en knopen. Met een beetje speurwerk kun je echte pareltjes vinden tussen de rekken. Het assortiment van het Kledingcafé wisselt regelmatig, dus wees niet teleurgesteld als je favoriete item er niet meer is. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Hoe werkt het Kledingcafé?

Het concept van het Kledingcafé is eenvoudig. Hier kun je op je gemak rondkijken tussen de kleding, schoenen en kinderspeelgoed. Vind je iets dat je leuk vindt? Dan kun je het item aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Bij Enjoy Kledingcafé heb je ook de mogelijkheid om even te ontspannen onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. De koffie die ze schenken, Sheppert koffie genaamd, draagt zelfs bij aan het goede doel.

Kom langs bij Enjoy Kledingcafé op Middenweg 215, 1701 GB in Heerhugowaard. Hoewel de openingstijden varieren, is winkelbezoek mogelijk op maandag en vrijdag. Het Kledingcafé is rolstoelvriendelijk en biedt voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van Kledingcafé

Wil je meer tweedehands winkels ontdekken in Noord-Holland? Bekijk dan de lijst met kringloopwinkels in Noord-Holland. Wil je specifiek winkelen in Heerhugowaard? Hier vind je meer informatie over kringloopwinkels in Heerhugowaard, Noord-Holland.

Dus, kom langs bij Enjoy Kledingcafé en ontdek de schatten die je kunt vinden terwijl je bijdraagt aan het goede doel.

4 gedachten over “Kringloopwinkel Enjoy Kledingcafé in Heerhugowaard”

  1. ★★★★☆

    Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Enjoy Kledingcafé. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Werd weggekeken. Leiddingevende volgde me de hele tijd tot aan de kassa toe met een haviksblik, terwijl het woord stelen absoluut niet in mijn woordenboek voorkomt! Voelde me heel onwelkom.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter