Een X Andermaal, Kringloop in Vlissingen

Ontdek tweedehands schatten in Vlissingen bij Een X Andermaal Kringloop voor kleding, meubels en meer. Geopend op Hermesweg 6.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“geweldig als je weinig geld heb. keuze genoeg en iedereen is erg aardig”

Sylvia Baaijens

“So many nice things that are still in good condition for great prizes!”

Yoeri Eykelhof

Meer reviews lezen…

Een X Andermaal, Kringloop: Dé plek voor tweedehands schatten in Vlissingen

🕗 Openingstijden

Ben je op zoek naar unieke tweedehands items in Vlissingen? Maak dan kennis met Een X Andermaal, Kringloop. Deze kringloopwinkel is gelegen aan de Hermesweg 6, 4382 NB Vlissingen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren, trekt deze winkel regelmatig nieuwsgierige klanten aan die op zoek zijn naar verborgen schatten.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Een X Andermaal, Kringloop verwelkomt graag diverse items die nog in goede staat verkeren. Of je nu kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed of andere spullen hebt, deze kringloopwinkel staat open voor allerlei donaties. Het is een geweldige manier om jouw overtollige bezittingen een tweede leven te geven, terwijl je ook een steentje bijdraagt aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Een X Andermaal, Kringloop is het belangrijk om alert te zijn op verborgen schatten. Door regelmatig het aanbod te bekijken, kun je mogelijk unieke en waardevolle items ontdekken tegen een zeer betaalbare prijs. Let goed op de kwaliteit en de staat van de aangeboden producten om er zeker van te zijn dat je de beste koopjes krijgt. Als een item niet ter plekke werkt, vraag dan naar de mogelijkheid om het te laten repareren of retourneren.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Een X Andermaal, Kringloop is de werkwijze eenvoudig en transparant. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden en op je gemak rondkijken. Het aanbod is divers en er is voor elk wat wils. De prijzen zijn zeer redelijk, waardoor je met een klein budget toch mooie aankopen kunt doen. Daarnaast biedt Een X Andermaal, Kringloop ook diverse interessante programma’s en kortingen aan.

Een van de unieke programma’s is het Samen Sterk-project. Dit initiatief stelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat om werkervaring op te doen in de kringloopwinkel. Door items te sorteren, te prijzen en in de winkel te helpen, krijgen zij de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en weer in het arbeidsproces te integreren.

Daarnaast biedt Een X Andermaal, Kringloop regelmatig speciale kortingsacties aan. Houd hun website of sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en evenementen. Je kunt ook terecht op hun Facebook-pagina voor meer informatie en updates.

Bezoek Een X Andermaal, Kringloop in Vlissingen

Het is duidelijk dat Een X Andermaal, Kringloop een geweldige plek is om te winkelen en te doneren. Met hun brede assortiment, redelijke prijzen en unieke programma’s, bieden ze niet alleen geweldige kansen voor koopjesjagers, maar ook de mogelijkheid om sociaal verantwoord bij te dragen aan de gemeenschap van Vlissingen. Bezoek Een X Andermaal, Kringloop en ontdek zelf de verborgen schatten die deze winkel te bieden heeft! Meer informatie over deze kringloopwinkel is te vinden op hun website.

15 gedachten over “Een X Andermaal, Kringloop in Vlissingen”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Een X Andermaal, . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Redelijke kringloopwinkel, is nu onderdeel van kringloop Zeeland geworden maar of dat de prijzen goed doet vraag ik me af

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Een X Andermaal, . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Een X Andermaal, . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring met Een X Andermaal, . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Een X Andermaal, . Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Een X Andermaal, . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter