Kringloopwinkel Een-Twee in Zuidwolde

Koop en verkoop tweedehands kleding bij Een-Twee in Zuidwolde. Duurzame mode voor iedereen. Sportkleding, schoenen, gala en feestoutfits beschikbaar.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag08:45-13:45
Woensdag08:45-13:45
DonderdagGesloten
Vrijdag14:00-20:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kleding voor een kleine prijs. En een zeer gezellige gastvrouw. Hartstikke leuke winkel en een goed initiatief voor mensen met een kleine beurs of die eenvoudigweg geen zin hebben om krom te liggen voor nieuwe kleding. Mogelijkheid om je kleding die nog een ronde meekan er als klant achter te laten en daarmee te sparen voor korting. Kleding die niet in de winkel terecht komt gaat naar een goed doel, dus er gaat niks verloren!”

Emil Woltinge

“Veel 2e hands kleding. Leuke merken, maar voor de man was het aanbod niet heel groot. Verder echt wel de moeite waard om te kijken! Volgende keer meer geluk hopelijk.”

Mario

“Leuke winkel met steeds wisselend assortiment. Leuke bijkomstigheid is dat het goed voor het milieu is om kleding opnieuw te gebruiken.”

Aleida Hepping

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Een-Twee in Zuidwolde

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je niet alleen kunt shoppen voor fantastische tweedehands items, maar ook een bijdrage kunt leveren aan een duurzame samenleving? Dan is Een-Twee in Zuidwolde dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan producten en diensten die je zeker zullen verrassen.

Wat kun je brengen naar Een-Twee?

Bij Een-Twee kun je terecht met al je kwalitatieve tweedehands spullen. Of het nu gaat om kleding, elektronica, meubels, boeken of speelgoed, deze kringloopwinkel neemt het graag van je over. Niet alleen kun je hier mooie items een tweede leven geven, maar je steunt ook nog eens het milieu door bij te dragen aan hergebruik.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Een-Twee?

Bij het winkelen bij Een-Twee zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Hoewel het assortiment regelmatig wordt aangevuld, is het belangrijk om te weten dat de beschikbaarheid van bepaalde items kan variëren. Wees er dus snel bij als je iets specifieks zoekt. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Een-Twee dezelfde openingstijden hanteert als veel andere kringloopwinkels. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek.

Hoe werkt Een-Twee?

Een-Twee maakt het winkelen bij de kringloopwinkel zo makkelijk mogelijk voor haar klanten. Je kunt gewoon langskomen tijdens de openingstijden om rustig rond te snuffelen en de mooiste pareltjes te ontdekken. Betalen bij Een-Twee is ook eenvoudig. Je kunt gebruik maken van betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Het is fijn om te weten dat de parking rolstoelvriendelijk is, zodat elke klant gemakkelijk de winkel kan betreden.

Unieke programma’s en kortingen

Een-Twee biedt niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten, maar ook unieke programma’s en kortingen. Zo wordt er regelmatig een speciale kortingsdag gehouden waarop je nog meer voordeel kunt halen uit je aankopen. Deze kortingen maken het nog aantrekkelijker om duurzaam te winkelen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Een-Twee dan via de social media kanalen. Zo mis je nooit een update!

Breng een bezoek aan Een-Twee in Zuidwolde en ontdek de charme en duurzame mogelijkheden van deze kringloopwinkel. Het adres is Industrieweg 10, 7921 JP Zuidwolde. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op kringloop-info.nl.

36 gedachten over “Kringloopwinkel Een-Twee in Zuidwolde”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Een-Twee. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Een-Twee. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Een-Twee. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Een-Twee. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Een-Twee. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Veel 2e hands kleding. Leuke merken, maar voor de man was het aanbod niet heel groot. Verder echt wel de moeite waard om te kijken! Volgende keer meer geluk hopelijk.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Een-Twee. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Een-Twee. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Kleding voor een kleine prijs. En een zeer gezellige gastvrouw. Hartstikke leuke winkel en een goed initiatief voor mensen met een kleine beurs of die eenvoudigweg geen zin hebben om krom te liggen voor nieuwe kleding. Mogelijkheid om je kleding die nog een ronde meekan er als klant achter te laten en daarmee te sparen voor korting. Kleding die niet in de winkel terecht komt gaat naar een goed doel, dus er gaat niks verloren!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Een-Twee. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Een-Twee. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Een-Twee. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter