Kringloopwinkel Eco-Shop Aalst

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag09:00-18:00
Zondag10:00-18:00

Aanbod

In het kort:

“Er zijn veel keuzes waaruit we kunnen kiezen. De lady in the cash is de beste als het gaat om klantenservice. Ik spreek geen Nederlands, maar ze heeft me enorm geholpen om het proces zo soepel te laten verlopen.”

Sudha S

“Als je wil weten wat de gemiddelde Vlaming bij zijn overlijden aan spullen heeft verzameld, dan moet je hier zeker langs gaan. Commerciële kringwinkel met een enorme keuze aan meubels, huisgerief en prullaria”

Carl Nys

“Ze zijn steeds behulpzaam en vriendelijk ,maar een vrouwenhand is er tekort :-) maar loop er wel graag rond, staan leuke spulletjes!!”

Marian De Cocker

Meer reviews lezen…

Eco-Shop Aalst: Duurzaam Winkelen in Aalst

De Ecoshop in Aalst is een grote winkel met twee verdiepingen vol met tweedehands artikelen. Gelegen aan de Pierre Corneliskaai 26 in Aalst, België, is deze kringloopwinkel een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met openingstijden van maandag tot en met zondag, biedt Eco-Shop Aalst een breed scala aan tweedehands producten en unieke programma’s voor hun klanten.

Wat kan je naar de winkel brengen?

Bij Eco-Shop Aalst kan je verschillende items naar de winkel brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed en bouwmaterialen. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij Eco-Shop Aalst is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. De winkel heeft een breed assortiment aan tweedehands producten, variërend van bouwmaterialen tot meubels en speelgoed. Door goed te zoeken en te vergelijken, kan je geweldige items vinden voor een fractie van de prijs die je in reguliere winkels zou betalen. Let ook op de staat van de producten en controleer ze zorgvuldig voordat je iets koopt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De Ecoshop Aalst neemt goederen in van particulieren en bedrijven die niet langer nodig zijn. Deze items worden zorgvuldig geïnspecteerd en vervolgens in de winkel verkocht. De opbrengst van de verkochte items wordt gebruikt voor verschillende sociale projecten en werkgelegenheidstrainingen. Daarnaast biedt Eco-Shop Aalst ook een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen.

Unieke programma’s en services

Deze kringloopwinkel biedt ook speciale programma’s en services aan. Zo kan je bij Eco-Shop Aalst terecht voor bouwmaterialen om zelf op te knappen, te verven of te behangen. Dit stelt je in staat om je huis op een duurzame manier te verbeteren. Daarnaast heeft de winkel een koffiehoek waar je kunt genieten van een verfrissend drankje tijdens het winkelen.

Blijf op de hoogte via social media

Wil je op de hoogte blijven van Eco-Shop Aalst en hun laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook, Instagram, en Twitter. Op deze manier mis je geen enkele update en blijf je betrokken bij de duurzame gemeenschap van de kringloopwinkel.

Ontdek zelf de unieke ervaring van Eco-Shop Aalst en breng een bezoek aan deze fantastische kringloopwinkel. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en betaalbaar!

Laat hieronder een review achter