Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel)

Ontdek duurzame schatten in Kringwinkel Maasland Maasmechelen – jouw bestemming voor tweedehands boeken, kleding, meubels en meer. Bezoek ons vandaag!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Erg leuke kringloopwinkel. Het is groot en de spullen zijn gesorteerd. Prijzen zijn ook niet zo hoog en dus is deze kringloop zeker een aanrader.”

Bram Haaijer

“alees mooi inorde veel bruikbare dingen nog”

DAVID BIESMANS

“Vriendelijk beleefd behulpzaam personeel”

Gaby Verhoeven

Meer reviews lezen…

Kringwinkel Maasland – Maasmechelen (De Burenwinkel): Duurzaam Winkelen in Maasmechelen

Kringwinkel Maasland Maasmechelen, gevestigd in het Belgische Limburg, is een kringloopwinkel die zijn deuren opent voor avontuurlijke winkelliefhebbers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Deze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend, zodat je op je gemak kunt rondsnuffelen in het uitgebreide assortiment.

Wat kun je brengen naar Kringwinkel Maasland Maasmechelen?

Deze kringloopwinkel neemt graag diverse tweedehands spullen in ontvangst, zoals boeken, fietsen, meubels, kleding, speelgoed, muziek en huishoudelijke apparaten. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Breng dus gerust je ongebruikte items naar Kringwinkel Maasland Maasmechelen en geef ze een nieuwe kans om geliefd te worden door iemand anders.

Waar moet je op letten bij Kringwinkel Maasland Maasmechelen?

Bij het bezoeken van Kringwinkel Maasland Maasmechelen is het altijd handig om goed op te letten. Hoewel de winkel bekend staat om zijn kwaliteit, is het verstandig om de aangeboden producten zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Kijk naar de staat van het product, of er eventuele beschadigingen zijn en of alles naar behoren werkt. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Hoe werkt Kringwinkel Maasland Maasmechelen?

Bij Kringwinkel Maasland Maasmechelen kun je eenvoudig tweedehands spullen kopen, maar de winkel biedt nog veel meer. Zo is er een bezorgservice beschikbaar, zodat je jouw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je genieten van een hapje en drankje in de eetgelegenheid, ideaal om even bij te tanken tijdens je winkeluitje. Ook is er een inname- en ophaalservice, waardoor je niet alleen spullen kunt brengen, maar ook kunt laten ophalen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is de ingang rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen kan genieten van een bezoek aan Kringwinkel Maasland Maasmechelen.

Unieke Programma’s en Diensten

Kringwinkel Maasland Maasmechelen biedt niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook diverse programma’s en diensten. Zo kun je gebruik maken van de bezorgservice en is er een speciale woningontruimingsservice beschikbaar. Bovendien kun je altijd rekenen op deskundige begeleiding en advies van het vriendelijke personeel. Verder organiseert Kringwinkel Maasland Maasmechelen regelmatig evenementen en kun je op de hoogte blijven via hun social media kanalen op Instagram en Facebook.

Ben je op zoek naar een duurzame en unieke winkelervaring in Maasmechelen? Breng dan zeker een bezoek aan Kringwinkel Maasland Maasmechelen en ontdek het grote scala aan tweedehands schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Voor meer informatie over Kringwinkel Maasland en de andere filialen in België kun je hier terecht.

103 gedachten over “Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel)”

 1. ★★★★☆

  nu dit is nu eens een goede kringloop alles ordelijk vriendelijk personeel behulpzaam en vooral geen stank je kan hier gerust een zetel kopen die zal niet stinken. ik ben nu al in balen en die tegenover van craenenbroeck geweest en beide stinken die van balen is zelf te vergelijken met het stort alleen je moet daar betalen voor hun troep mee te pakken. maar deze in maasmechelen echt top ik kan hier met gerust kleren of wat dan ook kopen behalve schoenen dat zou ik afraden zelfs bij winkels als bristol die schoenen hebben al veel mensen gepast en wie weet wat voor schimmels enz je er van kan krijgen. dus ik raad aan koop nooit andermans schoenen zelfs bij bristol pas die als je ze wil ga naar de kassa en laat ze bestellen ook al staat je maat er . wat ik ook niet zou kopen is een matras je weet nooit wat voor beesten er in zit straks sta je nog vol beten van vlooien of bedwanten. maar over deze kringloop deze is echt top

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel). Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Erg leuke kringloopwinkel. Het is groot en de spullen zijn gesorteerd. Prijzen zijn ook niet zo hoog en dus is deze kringloop zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel). Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Je geeft door wat opgehaald kan worden, alles is compleet. Je moet alle grote stukken zoals een 5 deurs eiken hangkast demonteren en ook de eiken toilettafel. Buro, nachtkastjes, eiken bijzettafeltjes, eiken krantenbakken, drankenwagen eetkamertafel, 4 tafeltjes van 50×50. Bij ophalen laten ze de grote stukken zoals de 5-deurs hangkast, eetkamertafel, 3 tafeltjes 50×50, buro staan. Te groot voor verkoop of net niet als nieuw. Dit is duidelijk gecommuniceerd van te voren en door medewerker gezegd, dat ze meubels ook doen opknappen voordat ze de verkoop in gaan. De kringloopwinkel krijgt van mij 0, niks meer. Ze houden zich niet aan de telefonische afspraken en zijn zo selectief dat ze alleen spullen willen meenemen die makkelijk en zonder moeite nog aardig veel kunnen opleveren. DAN BRENK IK HET NOG LIEVER NAAR HET CONTAINERPARK, DIT SPAART JE EEN HOOP ERGENIS.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel). Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel). Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel). Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel). Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Kringwinkel Maasland – Maasmechelen ( De Burenwinkel). Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Verschillende dingen hellemaal te duur. Geen gevoel voor realistisch prijzen. Nooit en mogelijkheid en beetje te handelen, in dingen, hoe in jaaren niet verkoopt warden. Elke bezoek gevoeld moeilijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter