Kringloopwinkel RataPlan Den Haag

Ontdek Kringloop RataPlan Den Haag – unieke tweedehands vondsten van kleding tot meubels. Jouw duurzame schatkamer in Nederland.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Leuke winkel alleen moeten jullie wel in de gaten houden dat jullie jezelf niet uit de markt prijzen. Ik ben een verzamelaar van retro games/consoles en kom graag bij jullie. Vroeger hadden jullie leuke prijzen echter worden er nu prijzen gevraagd die ECHT boven de marktwaarde liggen. In speciale game winkels kan je voor de zelfde prijs een game kopen MET garantie (terwijl deze zijn ingekocht en niet gratis hebben gekregen) en sport games zijn echt niets waard ;-) Verder zou ik GRAAG eens in de technische hoek kijken bij de losse onderdelen die niet in de winkel liggen. Jullie doen reparaties en veel onderdelen liggen achter de balie terwijl die voor mij juist heel begeerlijk zijn. Helaas wilden de medewerkers niet meewerken hierin omdat het niet mocht van het management (die het zelf niet allemaal snapte die technieken).”

Rick Oosterling

“Gigantisch grote kringloopwinkel. Omdat de winkel zo groot is, is de indeling ruim opgezet. Ze hebben niet meer staan dan de kleinere winkels van Rataplan. Tenminste zo lijkt het niet. Maar, Rataplan is afhankelijk van het aanbod en dat wisselt natuurlijk iedere dag. Ik zoek niets specifieks maar ga gewoon snuffelen, valt het nooit tegen als je zonder “buit” thuiskomt. De winkel heeft drie lagen. De trap is heeft roosters als treden waardoor je naar beneden kan kijken. Niet leuk als je een beetje hoogtevrees hebt. Er is een lift maar daar hing een briefje op met “defect” (bij de tweede verdieping) Beetje jammer omdat de lift wel in bedrijf was en iemand blijkbaar vergeten was het briefje weg te halen. Ga er over een week of 2-3 weer langs.”

Fred Marchee

“Op 2 Oktober 2021 vond weer de Rataplantour plaats. We bezochten de filialen Delft, Capelle a/d IJssel, Berkel & Rodenrijs, Rotterdam en tot slot Den Haag aan de Laan van Waalhaven. Deze dag was wederom zeer geslaagd. Overal werden we zeer vriendelijk ontvangen voorzien van koffie en koek, in Capelle een zeer fijne lunchbox aangeboden en in Rotterdam drankjes en snacks. Toen wij in Den Haag arriveerden hebben we een enkette ingevuld over onze bevindingen en kregen wij een voucher van 20 Euro vrij te besteden in een van de Rataplan vestigingen. We hebben genoten van een zeer fijne dag en hebben ook de nodige koopjes bemachtigd. Ga zo door is hier zeker op zijn plaats. Tot de volgende keer.”

Johannes Huge

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloopwinkel RataPlan Den Haag

Gelegen aan de Laan van Waalhaven 213a in Den Haag, is Kringloopwinkel RataPlan Den Haag de grootste kringloopwinkel van Nederland met een oppervlakte van maar liefst 5.050 m2. Met een breed assortiment aan kleding, boeken, kleingoed en meubels is het een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands winkelen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij RataPlan Den Haag kun je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, speelgoed, muziek, gereedschappen en zelfs fietsen. Ze nemen deze items graag van je aan en zorgen ervoor dat ze een tweede leven krijgen.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel RataPlan Den Haag is het belangrijk om goed op te letten. Omdat de spullen tweedehands zijn, kunnen ze gebruikssporen hebben. Controleer daarom altijd de kwaliteit en functionaliteit van de items voordat je ze koopt. Het personeel staat klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij RataPlan Den Haag werken ze volgens het principe van hergebruik. Wanneer je spullen brengt, worden deze gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Vervolgens worden ze geprijsd en krijgen ze een plekje in de winkel. Zodra een item verkocht is, gaat de opbrengst naar goede doelen en het creëren van werkgelegenheid. Door bij RataPlan Den Haag te winkelen, draag je dus ook bij aan een betere maatschappij.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

RataPlan Den Haag biedt verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan. Ze organiseren regelmatig workshops en demonstraties om hun klanten te inspireren en informeren over duurzaam winkelen. Daarnaast hebben ze een ruim opgezette fietsenafdeling waar tweedehands fietsen gerepareerd en verkocht worden. Je kunt er zelfs je eigen fiets laten repareren. Na het winkelen kun je ontspannen in de koffiecorner en genieten van drankjes en lunch.

Bezoek RataPlan Den Haag

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kringloopwinkel RataPlan Den Haag? Bezoek hun winkel aan de Laan van Waalhaven 213a en ontdek het uitgebreide assortiment en unieke programma’s zelf. De openingstijden zijn als volgt: – Maandag t/m vrijdag: 09:00-18:00 uur – Zaterdag: 10:00-17:00 uur – Zondag: 12:00-17:00 uur

Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op hun Facebook of Instagram pagina. RataPlan Den Haag is een leider in duurzaam tweedehands winkelen en dankzij hun rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid is de winkel toegankelijk voor iedereen. Kortom, een bezoek aan RataPlan Den Haag is een unieke winkelervaring die je niet wilt missen!

Keywords: Kringloopwinkel Den Haag, tweedehands winkelen, RataPlan Den Haag

541 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Den Haag”

 1. ★★★★☆

  Grootste kringloop van Nederland met de minste parkeergelegenheid. Leuk voor prullaria maar soms tref je action artikelen die duurder dan origineel geprijsd zijn en meubels zijn helemaal over prijst. Voor de rest leuk om af en toe binnen te lopen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  3 Etages met ruim aanbod en redelijke prijzen. Parkeerplaats voor de deur en lekkere koffie in het restaurant. Tip: muziek mag best wat minder hard voor een rustigere winkelervaring.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Mindere ervaring bij deze kringloop als het gaat om communicatie rondom het afgeven van spullen. Wij zijn na werk 25 minuten gereden om voor sluitingstijd spullen te doneren en de rolluik was voor ons neus naar beneden getrokken, terwijl ze ons zagen parkeren en het geen sluitingstijd was (17:48). Chaotische communicatie; we werden bij de deur door iemand anders verteld dat we het beter morgen konden proberen, maar dat ze eigenlijk bomvol zaten, wat we natuurlijk konden begrijpen. Hierna hadden we gelijk gevraagd of dit een innamestop betekende en of we niet beter aan een andere kringloop konden doneren in plaats van morgen weer komen, waarop het antwoord ja was. Hoewel wij dit allemaal goed snappen, vonden wij het jammer dat het op deze manier werd gecommuniceerd/afgehandeld en dat we helemaal die kant op waren gereden. Als je de volgende ochtend belt om dit te bespreken en feedback te geven in plaats van gelijk naar Google te gaan hoor je eigenlijk dat het klopt dat je pas bij de deur hoort dat ze geen spullen innemen, dat wat jij zegt over het dicht zijn niet waar is en dat de jongens van de magazijn ook genoeg hebben gehad en naar huis willen. Gewoon heel jammer allemaal, bijna alsof wij hun tot last zijn. Dit laatste in de communicatie en klantvriendelijkheid is voor ons de reden geweest om alsnog een review te plaatsen. Ik raad mijn kennissen niet meer aan om hun spullen hierheen te brengen, het is blijkbaar niet nodig. Je kan het beste naar wat kleinere kringloop winkels die toch wel blij zijn met je donatie.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Huuuuuge store. You can find everything here. Very well organised. The prices are fine. Some things are very expensive which dont have to be. I understand a big TV costs a lot but if its almost 20 years old then that doesnt really make sense. The only thing I have a problem with is the parking situation. Its terrible. There is never any space to park. You cant even park somewhere else in the neighbourhood because you will be fined by the police if you park on the sidewalk. So you just find yourself going round and round the building waiting for someone to leave so you can take their parking space.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wij hebben vandaag beneden allerlei spulletjes gevonden zoals diverse glazen, ook bestek en mooie zwarte fotolijsten in meerdere maten . Ik vond tevens n mooi kunstwerk voor mijn dochter . Daarna lekker genoten van cappuccino met iets lekkers …

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Den Haag. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Superrrrr lief en vriendelijk personeel Mijn vriendin is jarig en dat werd op verzoek om geroepen En ze mocht een gratis plantje uit zoeken Echt zoooo leuk En wat fijn dat dat nog steeds gebeurt

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Den Haag. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Ik had daar gewerkt fijne winkel. Lekker groot lekker overzichtelijk, maar als het te druk wordt krijg ik te veel prikkels binnen. Ik kom altijd met spullen die ik heb gekocht

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Den Haag. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Nice spacious store with nice staff! It is a pity that Rataplan does not hang the clothes to size, so you waste a lot of time and are always disappointed if you find something you like in the wrong size.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Den Haag. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter