Kringloop De Grijpstuiver B.V. in Den Haag

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloop De Grijpstuiver B.V. in Den Haag – voor unieke kleding, meubels, boeken en elektronica.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-17:30
Woensdag12:00-17:30
Donderdag12:00-17:30
Vrijdag12:00-17:30
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een verrijking voor de buurt en de naam doet zijn eer aan, alles voor een grijpstuiver met iedere week nieuwe spullen. Het personeel is gastvrij en altijd in voor een praatje. Deze kringloop mag van mij meer dan 5 sterren verdienen, zowel voor het succes van zo’n jonge onderneming als hoe zij maatschappelijk zijn betrokken met de buurt, top!”

Jordy Dommanschet

“Wat een heerlijk winkeltje wat een sfeer je kan er blijven kijken er is altyd iets te vinden en tegen een laag prijsje degene die daar verantwoordelijk voor is een vriendelijke meegaand persoon die daar staat om een ander te helpen blij te maken echt dit is waar het om draait elkaar helpen echt een top krinloopje”

Flip Van hulst

“Dit is de allerbeste kringloop dat ik ooit ben geweest had een computer gekocht was super heel school alles was goed en de mensen hier zijn zo lief en aardig de echte beste personeel er is hier een man die hier werk super aardig en lief als ik meer dan 5 sterren kom zetten had ik dat gedaan top kringloop🔝👍 …”

faziel

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop De Grijpstuiver B.V. in Den Haag

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je koopjes kunt vinden en tegelijkertijd het milieu kunt helpen? Maak kennis met Kringloop De Grijpstuiver B.V. in Den Haag. Deze kringloopwinkel biedt een schat aan tweedehands artikelen en zorgt voor een unieke shoppingervaring voor iedereen die op zoek is naar budgetvriendelijke en duurzame opties.

Wat kan je meenemen naar de kringloop?

Een van de meest gestelde vragen is wat je kunt meenemen naar de kringloop. Bij De Grijpstuiver B.V. kunnen particulieren allerlei items doneren, variërend van kleding en meubels tot boeken en elektronica. Dit betekent dat je die oude kledingkast waar je vanaf wilt, kunt schenken aan de kringloopwinkel en tegelijkertijd een bijdrage levert aan het verminderen van afval.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan De Grijpstuiver B.V.?

Bij een bezoek aan Kringloop De Grijpstuiver B.V., is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Veel recensies prijzen het behulpzame en vriendelijke personeel, dat je graag helpt bij het vinden van jouw perfecte aankoop. Bovendien is er vaak lof voor de aantrekkelijke prijzen, waardoor je waar voor je geld krijgt. De eigenaar van de winkel wordt ook vaak genoemd, wat wijst op een persoonlijke en betrokken benadering.

Hoe werkt Kringloop De Grijpstuiver B.V.?

Bij De Grijpstuiver B.V. wordt alles wat wordt gedoneerd eerst zorgvuldig gecontroleerd en gereinigd voordat het in de winkel wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de items hoog blijft en dat klanten met vertrouwen kunnen winkelen. Bovendien worden er regelmatig speciale programma’s en kortingen aangeboden, waardoor je nog betere deals kunt krijgen. Houd de Facebook-pagina hier en het Instagram-account hier in de gaten voor updates en speciale aanbiedingen.

Bezoek Kringloop De Grijpstuiver B.V. in Den Haag

Kringloopwinkel De Grijpstuiver B.V. is gevestigd aan Heeswijkplein 132, 2531 HH Den Haag. De openingstijden zijn als volgt: dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Helaas is de winkel gesloten op maandag en zondag. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards, waardoor het gemakkelijk is om je aankopen af te rekenen.

Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren en lovende recensies over het personeel, de prijzen en de eigenaar, staat Kringloop De Grijpstuiver B.V. bekend om zijn uitstekende service en kwaliteit. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Den Haag en ontdek zelf de verborgen schatten die op je wachten!

Let op: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en we raden aan om de officiële bronnen te raadplegen voor de meest recente informatie over openingstijden en beschikbare services.

Bronnen: – FacebookInstagramLinkedInKringloop Den Haag

Laat hieronder een review achter