Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg in Den Haag

Ontdek tweedehands schatten bij Dude Goed Kringloop in Den Haag: kleding, meubels, elektronica en decoratie met unieke kortingen en services.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag11:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De artikelen waren te duur. De medewerkers hadden het erg druk. Hielp me met een aantal goede antwoorden. Enkele dagen later werd het artikel bezorgd; zelfs geïnstalleerd en getest.”

Shems

“Ga er 1x in de week heen. Personeel is wat ik noem 50/50, d.w.z. soms vriendelijk/soms niet. Vind altijd wel wat van m’n gading.”

Lubertus Visser

“Er zijn gebruikte kleding voor alle leeftijden, glaswerk en de fundering van een huis, en de prijzen zijn goed en verlaagd”

Sarkis Safar

Meer reviews lezen…

Ontdek de Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg in Den Haag

Ben je op zoek naar een geweldige kringloopwinkel in Den Haag? Dan is de Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg de plek voor jou! Bij deze winkel kun je terecht voor allerlei tweedehands spullen, van kleding tot meubels en nog veel meer. In dit artikel beantwoorden we veelgestelde vragen over deze kringloopwinkel en laten we je kennismaken met de unieke programma’s, kortingen en andere services die zij aanbieden.

Wat kun je brengen naar de Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg?

Bij de Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg kun je allerlei items brengen die je niet langer nodig hebt. Ze accepteren onder andere kleding, meubels, elektronica en huisdecoratie. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan circulariteit en help je verspilling tegen te gaan.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel reviewers benoemen dat de prijzen zeer redelijk zijn. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig langs te gaan en te kijken of er iets leuks voor jou tussen zit. Daarnaast is deze winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Hoe werkt de Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg?

Bij de Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg kun je gewoon langskomen tijdens de openingstijden, die maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur zijn. Het is een winkel die open is voor iedereen, waar je rustig kunt shoppen en de tijd kunt nemen om de vele schatten te ontdekken die ze te bieden hebben. Het personeel bij Dude Goed is vriendelijk en helpt je graag met al je vragen.

Unieke programma’s en andere services

Dude Goed is niet zomaar een kringloopwinkel. Ze bieden verschillende programma’s en diensten aan om de gemeenschap te ondersteunen. Zo hebben ze een Fietsenwacht, waar je terecht kunt voor reparaties en onderhoud aan je fiets. Daarnaast hebben ze ook Clean Circle, een initiatief dat zich richt op het bevorderen van een schone en duurzame omgeving.

Bovendien is Dude Goed een sociaal werkbedrijf waar creatieve oplossingen worden ontwikkeld op het gebied van circulariteit en welzijn. Ze werken samen met verschillende partners en organisaties om dit te realiseren. Als je meer wilt weten over de programma’s en diensten die zij aanbieden, kun je terecht op hun website.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan de Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg in Den Haag en ontdek de schatten die ze te bieden hebben. Vergeet niet om regelmatig langs te gaan, want je kunt altijd iets unieks vinden voor een geweldige prijs. Doe mee met de circulaire beweging en steun de gemeenschap door te winkelen bij deze fantastische kringloopwinkel!

Let op: De openingstijden en diensten kunnen onderhevig zijn aan veranderingen. Kijk daarom altijd op de officiële website van Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg voor de meest actuele informatie.

Volg Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg op Facebook

34 gedachten over “Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg in Den Haag”

 1. ★★★★☆

  Ik vind het ontzettend duur geworden, sommige dingen zijn zwaar over-prijst. Het is een kringloop die gratis waren krijgt toch geen antiekwinkel die zijn waren in moet kopen??? echt belachelijk wat ze durven vragen voor zaken met stukjes eraf, krassen etc, kringloop spul dus en geen catawiki-waar zal maar zeggen…jammer wel voorheen kwam ik er graag.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik heb een koelkast van 125 euro gekocht bij kringloop Leyweg .. ik was verteld dat het werkt .. ik heb er voor betaald . Ik ben thuis gekomen en ik zie dat het niet werkt.. ben er echt niet blij mee

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  The items were overpriced. The employees were very busy. Helped me with some good answers. Few days later the item was delivered; even installed and tested.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Dude Goed Leyweg. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dude Goed Leyweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dude Goed Leyweg. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Wat een ***service!! Tafel gekocht,meteen betaald! Zou bezorgd worden,komen gewoon niet opdagen!!!bel je ze op,weet de gene die werkt nergens vanaf Willen 3 dagen later na boos telefoontje alsnog bezorgen maar ik betaal ze NIKS meer! Ik koop daar nooit meer wat!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ga er 1x in de week heen. Personeel is wat ik noem 50/50, d.w.z. soms vriendelijk/soms niet. Vind altijd wel wat van mn gading.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dude Goed Leyweg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter