Kringloopwinkel Dorcas Winkel Schagen

Ontdek Duurzaam Tweedehands Shoppen bij Dorcas Winkel Schagen – Boeken, Kleding, Meubels, Speelgoed en Meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De prijzen lijken erg redelijk (hoewel de meer zeldzame en speciale items duurder zullen zijn) en er is een goede selectie kleding en huishoudelijke artikelen, evenals keukengerei enz. Het personeel is erg vriendelijk en de winkel is netjes.”

A Hopeful Home

“Leuke kringloopwinkel met veel gevarieerde goederen, in goede staat en naar mijn ervaring vermeld voor eerlijke prijzen. Winkel is georganiseerd en personeel is direct beschikbaar voor een snelle babbel. Altijd fijn om je welkom te voelen!”

Danvers&Danvers

“Onverwachts leuk, ziet er leuk uit, netjes gesorteerd, vriendelijke mensen. Dit adresje ga ik bewaren. Deze keer goed geslaagd met leuke doos kralen en wat kleding.”

Imke Vorselman

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Schagen: De plek voor duurzaam tweedehands winkelen in Schagen

Dorcas Winkel Schagen is een geweldige plek voor liefhebbers van tweedehands spullen. Gelegen aan de Witte Paal 247 in Schagen, biedt deze kringloopwinkel een gevarieerd assortiment op twee verdiepingen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels of speelgoed, bij Dorcas Winkel Schagen vind je het allemaal. Het is zelfs mogelijk om je eigen spullen in te brengen bij de winkel.

Wat kan je brengen naar de Dorcas Winkel Schagen? Bij Dorcas Winkel Schagen kan je verschillende spullen inbrengen, zoals boeken, kleding, muziek, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten en speelgoed. Het is een geweldige manier om je spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd duurzaam bezig te zijn.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de Dorcas Winkel Schagen? Bij het bezoeken van de Dorcas Winkel Schagen is het belangrijk om op de prijzen te letten. Uit reviews blijkt dat de prijzen vaak genoemd worden en dit kan een belangrijk aspect zijn bij het maken van je keuzes. Wees gerust, je kunt betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards zijn welkom.

Hoe werkt de Dorcas Winkel Schagen? De opbrengst van de verkochte artikelen in Dorcas Winkel Schagen gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Door bij Dorcas Winkel Schagen te winkelen, draag je dus bij aan een goed doel. Naast het winkelen biedt Dorcas Winkel Schagen ook andere faciliteiten en diensten. Je kunt bijvoorbeeld spullen inleveren, genieten van een kopje koffie in de koffiehoek en parkeren is ook geen probleem, aangezien er een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar is.

Wat maakt Dorcas Winkel Schagen uniek? Dorcas Winkel Schagen heeft een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren. Naast de reguliere diensten en faciliteiten biedt deze winkel ook speciale programma’s en kortingen. Helaas is er geen eetgelegenheid aanwezig, maar de winkel compenseert dit met een ruim assortiment en geweldige prijzen. Mis geen enkele update over Dorcas Winkel Schagen en volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Ontdek meer over Dorcas: Dorcas Winkel Schagen is slechts een van de vele filialen van Dorcas. Als je meer wilt weten over andere filialen van Dorcas in Nederland, kan je onze pagina over Dorcas bezoeken.

Als je op zoek bent naar een plek om duurzaam tweedehands te winkelen in Schagen, dan is Dorcas Winkel Schagen de juiste keuze. Hier kan je niet alleen geweldige tweedehands spullen vinden, maar ook bijdragen aan het goede doel. Kom langs en ontdek de schatten die wachten in Dorcas Winkel Schagen!

Keywords: Kringloop Schagen, Kringloopwinkel Schagen

39 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Schagen”

 1. ★★★★★

  Onverwachts leuk, ziet er leuk uit, netjes gesorteerd, vriendelijke mensen. Dit adresje ga ik bewaren. Deze keer goed geslaagd met leuke doos kralen en wat kleding.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Ga niet met uw kinderen naar Dorcas. Want de ogen van de medewerkers zijn constant op je kinderen gericht en ze zien er slecht uit. Vooral degenen die boven werken. Dit was erg verdrietig voor ons.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  plezierig winkelen , de winkel is schoon ruim licht en vriendelijke medewerkers , zo behoort een kringloop winkel eruit te zien toppie

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schagen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schagen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schagen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Dorcas Winkel Schagen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  The prices seem to be very fair (although the more rare and special items will be more expensive) and theres a good selection of clothes and homeware as well as kitchenware etc. The staff is very friendly and the shop is tidy.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schagen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter