Stichting Kringloop Langedijk in Noord-Scharwoude

Ontdek duurzaam shoppen bij Stichting Kringloop Langedijk in Noord-Scharwoude voor betaalbare meubels, kleding en meer, maandag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ongeveer 10 dagen geleden bezochten we Kringloop Langedijk. Ik trof daar een paar analoge fotocamera’s (Canon) met daarop objectieven die mij wel interesseerden. Mijn Canon uit de auto gehaald en geprobeerd of die objectieven passend waren voor mijn digitale camera. Helaas, dat werkte niet, maar ondertussen liet ik wel mijn lensdop liggen. Eenmaal thuis in Friesland ontdekte ik dat pas. Gebeld; ja de lensdop was gevonden. Gevraagd of ze die op wilden sturen en ook dat wilden zij wel doen. Vandaag de lensdop, keurig ingepakt over de post ontvangen. Over service en behulpzaamheid gesproken… Hartelijk bedankt, mensen van Kringloop Langedijk. J.P. Gehem, Boarnburgum (Frl.)”

Jaap P. Gehem

“Al zeker 20 jaar mijn favoriet om weer eens lekker te snuffelen. Gewoon ook een kringloop waar mannen hun hart kunnen ophalen. Waar gewoon gereedschap en aanverwante spullen liggen die bij vele zaken zijn weggefrommeld . Ron staat dan ook bekend om de echte leuke koopjes en niet zoals Rattaplan spullen gelijk aan of soms hoger dan nieuw te koop aan bieden zo door Ronald en na nu al 13 jaar met pensioen hoop ik nog lang bij te te kunnen komen. Ja is soms moeilijk met 3 maanden Spanje met de camper. Kun je daar geen filiaal openen Hugo.”

Hugo Wendt

“Wat een leuke kringloopzaak, goed parkeren, heel vriendelijk personeel, toilet bij de voordeur aanwezig, mooie spullen, leuke prijzen DIKKE TIEN. We mochten zelfs een rozenplantje uitkiezen ;-) bij de kassa”

carla kroon

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Langedijk: Duurzaam Winkelen in Noord-Scharwoude

Stichting Kringloop Langedijk is een kringloopwinkel gelegen in het gezellige Noord-Scharwoude. Deze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Ben je klaar voor een duurzaam winkelavontuur? Bekijk dan snel de openingstijden van deze kringloopwinkel!

Wil je contact opnemen met Stichting Kringloop Langedijk? Gebruik dan het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Daarnaast kun je ook een overzicht vinden van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Noord-Holland via deze link.

Wat kun je vinden bij Stichting Kringloop Langedijk?

Het brede assortiment van Stichting Kringloop Langedijk bestaat onder andere uit boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere consumptie.

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en faciliteiten

Stichting Kringloop Langedijk biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om het winkelen nog makkelijker en prettiger te maken. Zo kun je gebruik maken van de bezorgservice, je goederen laten innemen of gebruik maken van de ophaalservice. Let op, de eetgelegenheid en koffiehoek zijn momenteel gesloten.

Stichting Kringloop Langedijk op Social Media

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Stichting Kringloop Langedijk door de kringloopwinkel te volgen op Facebook. Via de social media kanalen mis je geen enkele update!

Kortom, Stichting Kringloop Langedijk is dé plek in Noord-Scharwoude waar je terecht kunt voor een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen. Ga op ontdekkingsreis en ontdek de schatten die hier te vinden zijn. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

Keywords: Kringloop Noord-Scharwoude, Kringloopwinkel Noord-Scharwoude

107 gedachten over “Stichting Kringloop Langedijk in Noord-Scharwoude”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Langedijk. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  4 stars normally 5 because prices are skyrocketing and 5 times more expensive than normal. Thats a shame. Other than that, nice thing.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Langedijk. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Stichting Langedijk. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Langedijk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Langedijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Al zeker 20 jaar mijn favoriet om weer eens lekker te snuffelen. Gewoon ook een kringloop waar mannen hun hart kunnen ophalen. Waar gewoon gereedschap en aanverwante spullen liggen die bij vele zaken zijn weggefrommeld . Ron staat dan ook bekend om de echte leuke koopjes en niet zoals Rattaplan spullen gelijk aan of soms hoger dan nieuw te koop aan bieden zo door Ronald en na nu al 13 jaar met pensioen hoop ik nog lang bij te te kunnen komen. Ja is soms moeilijk met 3 maanden Spanje met de camper. Kun je daar geen filiaal openen Hugo.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Super leuke kringloop omdat de spullen rommelig staan en bijvoorbeeld niet strak gestructureerd in kleur groen gerangschikt. Aardig personeel!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting Langedijk. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Langedijk. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Stichting Langedijk. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Langedijk. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Langedijk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter