Kringloopwinkel Dorcas Walcheren Depot

Ontdek unieke tweedehands kleding, huisraad, boeken en speelgoed bij Dorcas Walcheren Depot in Aagtekerke – winkel met een missie.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-16:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super kringloopwinkel. Zeer acceptabel van prijs en aardige mensen”

adriaan machielse

“Leuke rommelmarkt winkel”

Kees Bimmel

Meer reviews lezen…

Op zoek naar unieke tweedehands items? Bezoek het Dorcas Walcheren Depot in Aagtekerke!

Het Dorcas Walcheren Depot, gelegen aan de Pekelingseweg 6 in Aagtekerke, is een prachtige kringloopwinkel die jou de kans biedt om te struinen tussen een breed assortiment aan tweedehands artikelen. Met de focus op het helpen van mensen in nood biedt deze winkel niet alleen een geweldige winkelervaring, maar ook een gelegenheid om een verschil te maken in de wereld om ons heen.

Wat kun je brengen naar het kringloopwinkel?

Net als vele andere kringloopwinkels, verwelkomt het Dorcas Walcheren Depot graag jouw donaties van bruikbare spullen. Denk hierbij aan kleding, huisraad, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door jouw items te doneren, draag je bij aan de missie van Dorcas om hulpbehoevenden te ondersteunen en tegelijkertijd een duurzame levensstijl te bevorderen.

Je kunt jouw donaties langsbrengen tijdens de openingstijden van dinsdag 09:30 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op andere dagen gesloten is. Wil je weten welke andere kringloopwinkels er zijn in Zeeland? Neem dan een kijkje op onze Kringloop Zeeland pagina voor meer informatie.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan het Dorcas Walcheren Depot is het belangrijk om alert te zijn. Hoewel elk item met zorg wordt gecontroleerd voordat het in de winkel wordt geplaatst, kan het nog steeds voorkomen dat er een defect artikel tussen zit. Let daarom goed op de staat van de artikelen voordat je ze koopt.

De winkel is uitgerust met een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor het gemakkelijk is voor mindervaliden om door de winkel te navigeren. Dit toont dat het Dorcas Walcheren Depot zich inzet om een inclusieve winkelervaring te bieden aan iedereen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij het Dorcas Walcheren Depot draait alles om duurzaamheid en het helpen van degenen die het nodig hebben. Door de verkoop van tweedehands artikelen kunnen zij financiële steun bieden aan de sociale programma’s van Dorcas. Deze programma’s zijn erop gericht om hulpbehoevenden wereldwijd te ondersteunen.

De winkel biedt ook verschillende unieke programma’s en kortingen aan. Denk hierbij aan speciale kortingsdagen, waarbij je bijvoorbeeld 50% korting kunt krijgen op bepaalde productcategorieën. Dit maakt het winkelen bij het Dorcas Walcheren Depot niet alleen leuk, maar ook betaalbaar.

Met een gemiddelde rating van 4.0/5 sterren, is het Dorcas Walcheren Depot een favoriete bestemming geworden voor liefhebbers van kringloopwinkels in Aagtekerke en omgeving. Breng een bezoek aan deze prachtige winkel en ontdek zelf de schatten die er te vinden zijn.

Mocht je meer willen weten over andere kringloopwinkels in Aagtekerke en omgeving, neem dan een kijkje op onze Kringloopinfo pagina. Hier vind je een overzicht van alle kringloopwinkels in de regio.

Ontdek de wereld van tweedehands shoppen en ondersteun tegelijkertijd een goed doel bij het Dorcas Walcheren Depot. Jouw bezoek zal niet alleen zorgen voor een unieke winkelervaring, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

5 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Walcheren Depot”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Walcheren Depot. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Walcheren Depot. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  If you pin something, the response is yes, it is still there. no further response, you go again, the things you want are gone. When I go to order the items I had responded to, I receive an angry email that it has been reserved. I really dont have to return it twice, but I wont go there again

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter