Kringloopwinkel De Waardeloods / Stichting Samen Circulair

Ontdek duurzame finds in De Waardeloods, Oud-Beijerland – kleding, meubels en meer voor een circulaire toekomst.

Adres & contact

 • kringloop De Waardeloods / Stichting Samen Circulair
  Albert Einsteinstraat 17, 3261 LP Oud-Beijerland
 • Telefoonnummer: 088 730 8980
 • Website: samencirculairhw.nl

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik had een snelle oplossing voor een bed nodig, na wat aarzeling toch eens voor een 2e hands gaan kijken. De Waardeloods had hele nette spullen, en leuke prijzen voor degelijk spul. Bezorging kon dezelfde dag nog. Er was achteraf nog een foutje gemaakt, die ze een dag later nog hebben goed gemaakt. We hebben erom gelachen. Dat ze het gelijk wilde oplossen zegt veel goeds over deze mensen. 5 sterren dus!”

Ruben Kox

“Leuke, gezellige echte kringloopwinkel met leuke spullen voor weinig geld!!”

Erik B

Meer reviews lezen…

De Waardeloods / Stichting Samen Circulair: Een Duurzame Kringloopwinkel in Oud-Beijerland

De Waardeloods is een kringloopcentrum in Oud-Beijerland en maakt deel uit van Stichting Samen Circulair. Het hoofddoel van deze stichting is om zoveel mogelijk goederen een tweede leven te geven. Met hun circulair ambachtcentrum worden ingezamelde goederen gerepareerd, opgewaardeerd en zelfs nieuwe producten gemaakt van restmaterialen. De kringloopwinkel beslaat een ruime en overzichtelijke winkel van 500m2, waar dagelijks een breed assortiment aan nieuwe spullen te vinden is. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is De Waardeloods een geliefde plek voor inwoners van Oud-Beijerland en omgeving.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij De Waardeloods kun je allerlei goederen doneren die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken en speelgoed. Het kringloopcentrum accepteert alleen goederen die nog bruikbaar zijn en in goede staat verkeren. Zo krijgen deze spullen een tweede leven en wordt er bijgedragen aan een duurzamere samenleving. Heb je twijfels over wat je kunt brengen? Neem dan contact op met De Waardeloods voor meer informatie.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en het functioneren van de producten. Hoewel De Waardeloods er alles aan doet om alleen goede spullen in de winkel te hebben, is het slim om zelf ook een kritische blik te werpen. Controleer bijvoorbeeld of elektronica goed werkt en of kleding geen beschadigingen heeft. Daarnaast is het de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen, aangezien het assortiment voortdurend verandert. Wie weet ontdek je wel een uniek item voor een zacht prijsje!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij De Waardeloods werkt het kringloopsysteem als volgt: nadat goederen zijn gedoneerd, worden ze gecontroleerd, gerepareerd indien nodig en vervolgens geprijsd. Daarna komen ze in de winkel te liggen voor verkoop. De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om de kosten te dekken en om diverse projecten van Stichting Samen Circulair te ondersteunen. Hierbij kun je denken aan educatieve programma’s en sociale initiatieven. Door aankopen te doen in de kringloopwinkel, draag je dus direct bij aan een duurzaam en maatschappelijk verantwoord initiatief.

Extra services en kortingen

Naast de reguliere activiteiten biedt De Waardeloods verschillende extra services en kortingen aan. Zo hebben ze een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Daarnaast bieden ze bijvoorbeeld speciale kortingsacties op bepaalde productcategorieën, zoals kleding, om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Houd hun website en sociale media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws over deze speciale aanbiedingen en programma’s.

Wil je graag een bijdrage leveren aan het hergebruiken van goederen en meewerken aan een duurzamere wereld? De Waardeloods is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Neem contact op via de gegevens op hun website om te informeren naar de mogelijkheden.

Contactgegevens: – Website: De Waardeloods / Stichting Samen Circulair – Adres: Albert Einsteinstraat 17, 3261 LP Oud-Beijerland – Openingstijden: maandag: 13:00-16:00, dinsdag: Gesloten, woensdag-donderdag-vrijdag: 10:00-16:00, zaterdag: 10:00-13:00, zondag: Gesloten

3 gedachten over “Kringloopwinkel De Waardeloods / Stichting Samen Circulair”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij De Waardeloods / Stichting Samen Circulair. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Ik had een snelle oplossing voor een bed nodig, na wat aarzeling toch eens voor een 2e hands gaan kijken. De Waardeloods had hele nette spullen, en leuke prijzen voor degelijk spul. Bezorging kon dezelfde dag nog. Er was achteraf nog een foutje gemaakt, die ze een dag later nog hebben goed gemaakt. We hebben erom gelachen. Dat ze het gelijk wilde oplossen zegt veel goeds over deze mensen. 5 sterren dus!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter