Kringloopwinkel De Snuffelschuur in Hoogland

Ontdek unieke tweedehands meubels en decor bij De Snuffelschuur in Hoogland. Beleef duurzaam shoppen met stijl en charme.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Antiek, rommel, curiosamarkt, allerlei gebruikt tweede, derde en vierdejaars. Ook veel boeken en geluidsspul/apparaten. Leuk om te snuffelen.”

Ton van Londen

“Pleasant beautiful place with all kinds of trinkets for next to nothing. Highly recommended for people who are not in a hurry.”

Rob Barbillion

“Aanrader ! Top locatie om heerlijk te snuffelen. Altijd wel wat dat je aandacht trekt. Vriendelijke eigenaar, prima prijzen.”

M M

Meer reviews lezen…

De Snuffelschuur: Dé Thrift Store in Hoogland

Als je op zoek bent naar leuke tweedehands spullen in Hoogland, dan is De Snuffelschuur dé plek waar je moet zijn. Gevestigd aan de Krachtwijkerweg 7, 3828 PM in Hoogland, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan huis- en inrichtingsartikelen en meubels. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is het duidelijk dat De Snuffelschuur een favoriete bestemming is voor koopjesjagers en duurzaamheidsbewuste shoppers.

Wat biedt De Snuffelschuur aan?

Bij De Snuffelschuur kun je terecht voor een divers assortiment tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar meubels om je huis in te richten of leuke decoratieve items om je interieur op te fleuren, je zult zeker iets vinden dat bij je smaak en budget past. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar kan ook een geweldige manier zijn om unieke stukken te vinden die je niet in reguliere winkels zult vinden.

Wat kun je naar De Snuffelschuur brengen?

Als je zelf spullen hebt die je niet meer gebruikt, maar die nog steeds in goede staat verkeren, kun je ze doneren aan De Snuffelschuur. Ze accepteren graag verschillende soorten goederen, zoals meubels, huis- en inrichtingsartikelen, en nog veel meer. Door je spullen te doneren geef je ze een tweede leven en help je de kringloopgedachte in stand te houden.

Hoe werkt De Snuffelschuur?

De Snuffelschuur werkt volgens het principe van een kringloopwinkel. Dit betekent dat ze tweedehands spullen accepteren, deze sorteren en vervolgens te koop aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Met de opbrengst ondersteunt De Snuffelschuur diverse programma’s en sociale initiatieven in de regio Hoogland. Door hier te winkelen, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan de lokale gemeenschap.

Unieke programma’s en andere services

Naast het reguliere assortiment biedt De Snuffelschuur ook verschillende unieke programma’s en services. Zo hebben ze bijvoorbeeld een speciale meubelophaalservice, waarbij ze grote meubelstukken gratis bij je thuis ophalen. Dit kan erg handig zijn als je zelf geen mogelijkheid hebt om spullen te vervoeren. Daarnaast organiseren ze regelmatig speciale kortingsacties en evenementen. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Kortom, De Snuffelschuur is dé plek om te bezoeken als je op zoek bent naar tweedehands spullen in Hoogland. Met een gevarieerd assortiment, duurzaam winkelen en unieke programma’s en services, biedt deze kringloopwinkel een geweldige winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en kwaliteitsvolle items.

21 gedachten over “Kringloopwinkel De Snuffelschuur in Hoogland”

 1. ★★★★☆

  Ben hier een keer geweest. Je moet goed zoeken wil je iets bruikbaars tegenkomen. Soort malle Pietje. Update 09 07 2023. Was er weer even. Nog steeds vooral troep. Hetgeen nog wat waard is kost de hoofdprijs. Wegblijven zou ik zeggen. Niet de moeite van het tochtje waard.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Aanrader ! Top locatie om heerlijk te snuffelen. Altijd wel wat dat je aandacht trekt. Vriendelijke eigenaar, prima prijzen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Antiek, rommel, curiosamarkt, allerlei gebruikt tweede, derde en vierdejaars. Ook veel boeken en geluidsspul/apparaten. Leuk om te snuffelen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Snuffelschuur. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Onlangs 3 verrijdbare aircos gekocht voor 300 euro. Op zich niet duur. De eigenaar heeft mondeling toegezegd terug te mogen komen wanneer er iets mis is. Bij thuiskomst eerst veel gedoe met aansluitingen, en afvoerbuizen,zoals dat gaat. Afijn wij zetten deze apparaten aan en ja ze doen het min of meer, ze ventileren wel maar koelen niet. Uit geen van drieen komt koelwater. Handleidingen opgezocht, forems geraadpleegd,conclusie ze zijn stuk. Dus wij binnen 14 dagen terug met die apparaten, immers als er iets mee was… Dat ging helaas niet door, de vriendelijke meneer verwees naar zijn algemene voorwaarden, geen garantie, niet ruilen, geen geld terug. Er staat voor 300 euro aircos op het scheidingsstation. Dure les.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter