Kringloopwinkel Kerk en Buurt in Amsterdam

Ontdek duurzaam shoppen in Amsterdam bij Kringloopwinkel Kerk en Buurt – boeken, apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kringloopwinkel net buiten het centrum, nog wel op loopafstand. De kringloopwinkel is relatief klein. Het is een beetje rommelig, omdat er veel spullen in een relatief kleine ruimte staan. Kleine prijsjes en zeer vriendelijke medewerkers. Het enige nadeel zijn de beperkte openingstijden. Zie daarvoor de website.”

S Jansen

“Aardig behulpzaam personeel en bovenal redelijke prijzen voor de artikelen. Uitgebreide aanbod voor ieder wat wils , check ook eens de vinyl en cd collectie. Cd,s & lp,s 1 euro ten zij anders vermeld.”

Johan Yeung

“Wat een fijne winkel om in de buurt te hebben, ik kom daar graag even rond snuffelen en er staat altijd goede muziek op. De Engelse dame die achter de kassa staat is heel vriendelijk en behulpzaam.”

Lilly B

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Kerk en Buurt: Duurzaam Winkelen in Amsterdam

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Kerk en Buurt?

Kringloopwinkel Kerk en Buurt, gelegen aan De Wittenkade 111 in Amsterdam, is een geweldige plek om jouw ongewenste spullen een nieuw leven te geven. Bij deze kringloopwinkel kan je diverse items doneren, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Het brengen van tweedehands spullen naar Kringloopwinkel Kerk en Buurt is niet alleen milieuvriendelijk, maar je helpt ook nog eens mee aan mooie projecten van Kerk & Buurt Westerpark.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Kerk en Buurt?

Bij Kringloopwinkel Kerk en Buurt is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de aangeboden spullen te letten. De vrijwilligers van de kringloopwinkel nemen de tijd om de ingebrachte items op te knappen voordat ze in de winkel worden verkocht. Zo ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit tweedehands artikelen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de handige bezorgservice en ophaalservice van Kringloopwinkel Kerk en Buurt, waardoor het nog eenvoudiger wordt om jouw gekochte spullen thuis te krijgen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Kerk en Buurt?

De kringloopwinkel, gevestigd in de kelder onder de Nassaukerk, is onderdeel van Kerk & Buurt Westerpark. Naast dat je spullen kunt brengen of laten ophalen, is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de winkel zelf. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. Eenmaal in de winkel vind je een breed assortiment aan tweedehands artikelen, van boeken tot kleding en van huis- en inrichting tot speelgoed. Niet voor niets heeft deze kringloopwinkel een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren.

Unieke programma’s en diensten

Kringloopwinkel Kerk en Buurt biedt ook verschillende unieke programma’s, kortingen en diensten aan. Zo kan je gebruik maken van de inname goederen service, waarbij je eenvoudig je spullen kunt afgeven. Daarnaast is er een speciale bezorgservice om jouw aankopen gemakkelijk thuis te laten bezorgen. En als je niet zelf in staat bent om spullen te brengen, kan je gebruik maken van de ophaalservice op woensdag. Dit maakt het winkelen bij Kringloopwinkel Kerk en Buurt nog aangenamer en toegankelijker.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel Kerk en Buurt en hun aanbod? Neem dan een kijkje op hun Facebook pagina of bezoek de website voor meer informatie.

Dus, als je op een duurzame manier wilt winkelen in Amsterdam, breng zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Kerk en Buurt. Je zult verrast worden door de diverse items en de vriendelijke service die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

19 gedachten over “Kringloopwinkel Kerk en Buurt in Amsterdam”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Kerk en Buurt. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Really a place to have a good browse. Clothing, household goods and white goods. Tuesday, Wednesday, Friday from 10am to 4pm.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Aardig behulpzaam personeel en bovenal redelijke prijzen voor de artikelen. Uitgebreide aanbod voor ieder wat wils , check ook eens de vinyl en cd collectie. Cd,s & lp,s 1 euro ten zij anders vermeld.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Kerk en Buurt. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Had an awful encounter here, with one of their staff members. She was organizing the books and told me with very bad manner/attitude that I was in the way of her organizing. She made a very big deal out of this. I left crying. Never putting steps back in there.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Vreselijk slechte service!!! Kast gereserveerd en afgerekend. Paar dagen later is de kast weg. Geen excuses aangeboden, niks van tegemoetkoming. Hadden op zijn minst even kunnen bellen of de kast in de berging kunnen zetten ipv midden in de winkel te laten.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Wat een fijne winkel om in de buurt te hebben, ik kom daar graag even rond snuffelen en er staat altijd goede muziek op. De Engelse dame die achter de kassa staat is heel vriendelijk en behulpzaam.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  De gezelligste en goedkoopste kringloopwinkel van Amsterdam!! Zeker een bezoek waard … trap naar beneden, onder de Nassaukerk.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Kringloopwinkel net buiten het centrum, nog wel op loopafstand. De kringloopwinkel is relatief klein. Het is een beetje rommelig, omdat er veel spullen in een relatief kleine ruimte staan. Kleine prijsjes en zeer vriendelijke medewerkers. Het enige nadeel zijn de beperkte openingstijden. Zie daarvoor de website.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter