Kringloopwinkel ’t Hart in Hendrik-Ido-Ambacht

Bezoek ’t Hart in Hendrik-Ido-Ambacht voor unieke tweedehands kleding, meubels, boeken en meer – draag bij aan duurzaamheid en solidariteit.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Deze kringloopwinkel, is bijzonder. Het is er schoon, zeker ook alle spullen die je daar kunt kopen voor een leuke prijs. Er zijn veel vrijwilligers die met je meedenken en helpen en alles is prachtig gesorteerd. Als onze kleinkinderen uit Taiwan komen wordt hier steevast een bezoek gebracht. Ze kunnen dan in de tijd dat ze hier in Nederland zijn, heerlijk spelen met mooi en schoongemaakt speelgoed, of lezen in mooie boeken. Ze hebben ook heerlijke koekjes uit eigen bakkerij of wanneer er iets gemaakt moet worden van hout een zagerij annex timmerbedrijf of fietsen werkplaats. Bedankt De Hoop.”

Karla Harinck

“Allereerst mijn complimenten over jullie prachtige winkel. Mijn vriendin Thea en ik, Jeanette, brengen regelmatig een paar uurtjes door bij jullie. Nooit gaan wij naar huis zonder iets moois gevonden te hebben. Er hangt zoveel leuke kleding bij jullie. Gelukkig zijn er heel veel mensen, die jullie winkel weten te vinden en leuke dingen afgeven. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij praten wij gezellig met het personeel, die ons ook adviezen geven. Zo ontzettend gezellig. Dank jullie wel. Tot over een tijdje hoor.”

Jeanette Domenie-Zwang

“Altijd aardig personeel. Heel veel leuks te koop voor een perfecte prijs. Heel veel kringloopwinkels zokn idioot duur geworden, niet aardig voor mensen met weinig geld. En De Hoop blijft goed laag met zojn prijzen!!!!!”

Marjan Breeman

Meer reviews lezen…

Welkom bij ’t Hart: De Thrift Store in Hendrik-Ido-Ambacht

Wat kan je brengen naar ’t Hart?

Bij ’t Hart, de kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht, kan je terecht met een breed scala aan spullen. Heb je kleding die je niet meer draagt of meubels die je wilt vervangen? Breng ze naar ’t Hart en geef je items een tweede leven. Naast kleding en meubels, accepteert ’t Hart ook boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Door je spullen te doneren, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid en het verminderen van afval, maar ook aan een goed doel. ’t Hart zet zich namelijk in voor mensen die het minder hebben en biedt werkgelegenheid aan ontheemden.

Waar moet je op letten in de thrift store?

Als je op zoek bent naar pareltjes bij ’t Hart, is het belangrijk om aandachtig te kijken naar de kwaliteit en functionaliteit van de producten. Hoewel de prijzen vaak zeer redelijk zijn, is het essentieel om ervoor te zorgen dat de items die je koopt in goede staat verkeren. Controleer kleding op vlekken, scheuren of ontbrekende knopen. Voor elektronica is het verstandig om te vragen of ze nog werken voordat je ze aanschaft. Door aandachtig te zijn tijdens het winkelen, kan je zeker weten dat je waar krijgt voor je geld.

Hoe werkt de thrift store?

Bij ’t Hart in Hendrik-Ido-Ambacht kan je zowel als koper als verkoper terecht. Als je spullen wilt doneren, kan je deze afgeven bij de balie. De medewerkers zorgen ervoor dat alles op de juiste plek terechtkomt. Als je op zoek bent naar tweedehands items, kan je door de winkel snuffelen en je favoriete vondsten uitkiezen. Bij de kassa worden de items afgerekend. De opbrengst van de verkoop wordt vervolgens gebruikt voor diverse projecten en sociale initiatieven om mensen te helpen.

Unieke programma’s en diensten

’t Hart biedt niet alleen een breed assortiment aan tweedehands spullen, maar heeft ook unieke programma’s en diensten. Het ontmoetingshuis organiseert verschillende activiteiten, zoals spelletjesmiddagen en voorleesmomenten voor moeders met peuters. Bovendien is ’t Hart rolstoeltoegankelijk en LGBTQ+ vriendelijk, waardoor het een warme en inclusieve plek is voor iedereen.

Wil je meer weten over ’t Hart en de laatste updates? Volg hen op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast kan je ook hun LinkedIn-pagina bezoeken voor meer informatie.

Ontdek het plezier van kringloopwinkelen bij ’t Hart in Hendrik-Ido-Ambacht. Vergeet niet om kringloop Hendrik-Ido-Ambacht en kringloopwinkel Hendrik-Ido-Ambacht op je lijstje te zetten als je op zoek bent naar geweldige tweedehandsvondsten!

161 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Hart in Hendrik-Ido-Ambacht”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ’t Hart. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Dit is geen kringloop meer maar een ontmoetingsplaats. Ziet er wel mooi uit overigens, maar er wordt niks verkocht.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan ’t Hart. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel ’t Hart. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Kringloop spullen zijn niet echt herbruikbaar (denk bv aan andermans schoenen, etc) of wel heel erg verouderd. Als opbouwende kritiek bedoeld.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een flinke winkel waarin gebruikte goederen worden verkocht. De opbrengst wordt gebruikt om verslaafden, in welke vorm dan ook, worden geholpen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel ’t Hart. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Nette winkel en overzichtelijk. Qel goed op de prijzen letten. Sosm mooie dingen weg te halen. Jammer dat ze de oranje lamp niet verkopen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel ’t Hart. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ’t Hart. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Deze kringloopwinkel, is bijzonder. Het is er schoon, zeker ook alle spullen die je daar kunt kopen voor een leuke prijs. Er zijn veel vrijwilligers die met je meedenken en helpen en alles is prachtig gesorteerd. Als onze kleinkinderen uit Taiwan komen wordt hier steevast een bezoek gebracht. Ze kunnen dan in de tijd dat ze hier in Nederland zijn, heerlijk spelen met mooi en schoongemaakt speelgoed, of lezen in mooie boeken. Ze hebben ook heerlijke koekjes uit eigen bakkerij of wanneer er iets gemaakt moet worden van hout een zagerij annex timmerbedrijf of fietsen werkplaats. Bedankt De Hoop.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Allereerst mijn complimenten over jullie prachtige winkel. Mijn vriendin Thea en ik, Jeanette, brengen regelmatig een paar uurtjes door bij jullie. Nooit gaan wij naar huis zonder iets moois gevonden te hebben. Er hangt zoveel leuke kleding bij jullie. Gelukkig zijn er heel veel mensen, die jullie winkel weten te vinden en leuke dingen afgeven. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij praten wij gezellig met het personeel, die ons ook adviezen geven. Zo ontzettend gezellig. Dank jullie wel. Tot over een tijdje hoor.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel ’t Hart. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Deze kringloop is onze favoriet! Altijd leuk om te snuffelen en vriendelijke mensen. Mooi ingedeeld en netjes. Vooral de boekenafdeling vind ik geweldig

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Wat een fijne kringloop.Mede door een enorm fijne sfeer.Wat een aardige lieve dames.(gastvrouwen) Ik zou willen dat ik dichterbij woonde,Een plek voor een kop koffie.en een praatje

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter