Kringloop In & Uit in Arnhem

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij In&Uit Arnhem: meubels, kleding, boeken en meer naast Praxis. Betaalbaar en eco-vriendelijk winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloop levert goede service en heeft goede prijzen, niet iets wat ik gewend ben bij andere kringloop winkels waar ik geweest ben. Ik ben zeer positief thuis gekomen en met een goed gevoel over deze winkel maar een review gaan schrijven. De kringloop heeft een zeer wisselend assortiment wat erg handig is want elke dag hebben ze weer wat nieuws je kan daarom meestal ook alles vinden wat je nodig hebt ze hebben een gereedschapen hoek en daar kan je bijna alles vinden wat je nodig hebt. electronica hebben ze ook en is meestal wel getest, als dat nog niet gebeurd is willen ze je er ook graag mee helpen. mattrassen verkopen ze ook maar dan voor de fabrieksprijs en helemaal nieuw ik ben zeer positief over deze kringloop daarom krijgt deze kringloop 5 sterren ze hebben ook nog een 2e locatie heb ik vernomen het adres daarvan is: Noorder Parallelweg 32, Velp”

Arjen Keijzer

“Kringloopwinkel waarbij voor de ingang een heleboel spullen cq troep ligt. Er stond ook een emmer met lege blikjes, zouden ze deze ook nog verkopen grapte ik tegen die kameraad van mij? Weinig parkeerruimte voor bij de ingang, bij de Praxis die er pal naast ligt is er genoeg plaats. Binnen is het een leuke winkel, alles wel dicht op elkaar. De prijzen zijn normaal.”

Rogier Kuipers

“Heerlijk rondstruinen en niet weten waar je moet kijken. Geweldige spullen. Als je goed zoekt vind je uiteindelijk wel iets. Ook een hele ruime boekencollectie. Een typische kringloop met veel rommel voor de liefhebbers. Ze hebben alles! Vaasjes, servies, pannen, keuken benodigdheden, fietsen, meubilair, kabels, audio spullen, kleding/schoenen/tassen noem maar op!”

mad

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel In&Uit Arnhem: Duurzaam Tweedehands Winkelen

De kringloopwinkel van In&Uit in Arnhem bevindt zich naast de Praxis, aan de Schaapsdrift 79, 6824 GR Arnhem. In&Uit is dé plek waar je allerlei tweedehands spullen kunt vinden, zoals meubels, huisraad, kleding, boeken, cd’s, dvd’s, gereedschappen en elektronica. Met een gemiddelde beoordeling van 3.2/5 sterren is In&Uit een populaire bestemming voor liefhebbers van betaalbare en duurzame producten.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel In&Uit Arnhem?

Bij In&Uit Arnhem kun je tijdens de openingstijden van de winkel spullen inleveren. Het is hierbij belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk aan te bieden. Meer informatie over de innametijden van gebruikte goederen kun je vinden op de website van Kringloopwinkel In&Uit Arnhem.

Spullen laten ophalen en woningontruiming

Heb je overtollige spullen waar je graag vanaf wilt? In&Uit Arnhem biedt een ophaalservice aan, zodat je jouw spullen kunt doneren aan de winkel en er iemand anders blij mee kunt maken. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en om een ophaalafspraak te maken. Daarnaast kun je bij In&Uit Arnhem ook terecht voor woningontruimingen. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Duurzaam assortiment

Het assortiment van Kringloopwinkel In&Uit Arnhem is divers en duurzaam. Je kunt hier onder andere terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen bij In&Uit Arnhem draag je bij aan een duurzamere wereld.

Diensten en faciliteiten

In&Uit Arnhem biedt verschillende diensten en faciliteiten, zoals een bezorgservice, inname van goederen en een parkeerplaats voor klanten. Daarnaast bieden ze ook woningontruiming aan. Helaas zijn de eetgelegenheid en koffiehoek momenteel niet beschikbaar. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Volg Kringloopwinkel In&Uit Arnhem op social media

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel In&Uit Arnhem en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Meer informatie over Kringloopwinkel In&Uit Arnhem en andere filialen van Kringloop In&Uit vind je op Kringloop-Gelderland en Kringloop-Arnhem.

Wil je duurzaam winkelen in Arnhem? Bezoek dan Kringloopwinkel In&Uit Arnhem en ontdek het diverse assortiment aan tweedehands spullen.

119 gedachten over “Kringloop In & Uit in Arnhem”

 1. ★★★★☆

  Snel en goede communicatie. En in goed overleg is alles meegenomen wat afgesproken was. Helaas zit er in het complex wat schade aan de muur, maar dat heeft een handige vrijwilliger opgepakt. Kortom heel tevreden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  2018 Veel kapotte apparaten wordt helemaal niet nagekeken als je kortsluiting wilt of misschien wel brand in je huis koop er dan een radio voor 35 euro zonder antenne en defecte cd. 2023 Vraag aan de vrouwelijke medewerker wat de wasmachine kost ze zegt 140,= waarna ik zeg 50 euro voor te willen geven, de eigenaar word er bij gehaald, stelt de eigenaar dat hij er al 75 euro voor krijgt bij oud ijzer dus 50,= was absurd gezien zijn reactie. Nou dan breng ze vooral naar oud ijzer zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Geen wonder dat het compleet overvol is, voor alles worden prijzen gevraagd die nog hoger zijn dan op internet. 35 euro voor een simpele videorecorder in een kringloop? Mafkezen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Betreft ontruiming appartement ivm overlijden. Snel en goede communicatie. En in goed overleg is alles netjes opgeruimd kortom heel tevreden

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Prachtig al die reviews, mensen zijn niet goed wijs. Het is een kringloop/rommelwinkel, wat verwacht je qua service? Ze hebben heel veel en er valt over de prijs altijd te onderhandelen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Ik kom hier graag. Echt een muffe volle kringloopwinkel om te graven naar schatten. Jammer is wel dat het er maar net aan ligt wie er achter de kassa staat wat je betaald!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  150,- voor een salontafeltje wat van ellende uit elkaar valt!? Deze tafel staat half in het gangpad waar deze constant omver wordt gebeukt door voorbijkomende klanten. Niks aan deze tafel ziet eruit alsof dit 150,- waard is. Ook de winkel doet geen enkele moeite deze tafel iets waard te laten lijken. De man achter de balie kijkt me enkel geirriteerd en verveeld aan als ik vraag naar de prijs. Deze tafel is enkel zo duur omdat de eigenaar gewoon geen zin heeft om zijn spullen te verkopen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Leuk en echt nog ouderwets kringlopen. Spullen zijn alleen echt veel te hoog geprijst. Een kopje voor 12 euro, een vintage potje voor 21 en een lijst voor 44. Onbegrijpelijk

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Mijn favoriete kringloop. Vind er altijd wel iets leuks, voor een goede prijs. Vriendelijke mensen. Buiten lijkt t rommelig maar binnen, hoewel ook veel, handig gesorteerd op type en kleur zodat je goed kunt zoeken .

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  We hebben hier voor een bierfest spullen in stijl kunnen huren. Fantastische manier om ons feest op een toffe een originele wijze aan te kleden. Oude schlagerplaten, bierpullen, oude rode loper, bierkannen. Je kan hier dus voor ieder feest spullen huren. Echt geweldig!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter