Kringloopwinkel Vincentiusvereniging Boxtel

Ontdek duurzaam shoppen bij Vincentiusvereniging Boxtel – kwaliteit in tweedehands boeken, kleding, speelgoed en meer. Geef en vind schatten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een echte kringloopwinkel vol nog goed bruikbare gedoneerde spullen tegen heel lage prijzen. Wij tikken er regelmatig iets op de kop: een aparte vloerlamp, legpuzzles, computergeheugen, een leuke wanddecoratie, glaswerk, een niettang, en noem maar op. Er staan ook regelmatig mooie meubelstukken en kleding en schoenen zijn netjes gesorteerd. Het is allemaal voor het goede doel. Maar we hoorden vandaag dat de Vincentius Vereniging over alles wat ze verkopen gewoon BTW moeten afdragen: 21% incasseert de belastingdienst. Daar zijn we ontzettend boos over, dat is Nederland op zijn smalst. Schaam je diep, kabinet en graaiende belastingdienst! Stelen van een goede doelen organisatie, hoe diep kun je zinken.”

Caroline Martin

“Een kringloopwinkel zoals hij hoort te zijn en dan doel ik vooral op de zeer schappelijke lage prijzen in tegenstelling tot sommige kringloopwinkels die hun doel voorbij gaan. Dit is dit een winkel waar je wat moois kunt kopen voor weinig geld en dat samen met vriendelijke medewerkers.”

DeDuitseKermis

“Heel veel artikelen heel mooi en goed gesorteerd en uitgestald en tegen erg mooie prijzen. Personeel is erg enthousiast en vriendelijk, ik kom er zeker nog eens terug en een aanrader voor mensen met een kleine beurs.”

Gwendoline Geenen-Kantarci

Meer reviews lezen…

Vincentiusvereniging Boxtel: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Boxtel

Vincentiusvereniging Boxtel is een kringloopcentrum dat gevestigd is aan de Stationsstraat 18 in Boxtel. Met een ruimte van 750m2 biedt deze kringloopwinkel een brede selectie van tweedehands artikelen, die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn. Hier kun je niet alleen terecht om te winkelen, maar ook om zelf spullen te doneren.

Wat kun je brengen naar Vincentiusvereniging Boxtel?

Als je van plan bent om spullen te doneren aan Vincentiusvereniging Boxtel, zijn er verschillende opties. Op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag kun je zelf je gedoneerde goederen afleveren na het maken van een afspraak. Als dat niet lukt, kun je ook telefonisch contact opnemen (06-10610806) om je donatie door te geven. Zo wordt het nog makkelijker om je spullen een tweede leven te geven.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Als je naar Vincentiusvereniging Boxtel gaat, zijn er talloze schatten te ontdekken. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel, dus je kunt met een gerust hart tweedehands spullen kopen. Neem de tijd om door de winkel te struinen en wie weet vind je wel iets unieks voor een goede prijs!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Vincentiusvereniging Boxtel hebben ze een online winkel op Marktplaats. Hier kun je eenvoudig het assortiment bekijken en bestellen. Daarnaast biedt de kringloopwinkel ook diverse faciliteiten en diensten aan, zoals een bereikbaarheid met het openbaar vervoer, een handige bezorgservice, een gezellige koffiehoek en een ophaalservice voor grote spullen. Helaas zijn er geen eetgelegenheden en parkeerplaatsen beschikbaar.

Speciale programma’s en kortingen

Vincentiusvereniging Boxtel maakt deel uit van Vincentius Vereniging, een organisatie met 12 filialen verspreid over Nederland. Daarnaast is Vincentiusvereniging Boxtel actief op Facebook. Volg hun pagina hier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, evenementen en speciale kortingen.

Bezoek Vincentiusvereniging Boxtel en ontdek de unieke schatten die hier te vinden zijn. Duurzaam shoppen was nog nooit zo leuk en betaalbaar!

34 gedachten over “Kringloopwinkel Vincentiusvereniging Boxtel”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Vincentiusvereniging Boxtel. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Vincentiusvereniging Boxtel. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Vincentiusvereniging Boxtel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een echte kringloopwinkel vol nog goed bruikbare gedoneerde spullen tegen heel lage prijzen. Wij tikken er regelmatig iets op de kop: een aparte vloerlamp, legpuzzles, computergeheugen, een leuke wanddecoratie, glaswerk, een niettang, en noem maar op. Er staan ook regelmatig mooie meubelstukken en kleding en schoenen zijn netjes gesorteerd. Het is allemaal voor het goede doel. Maar we hoorden vandaag dat de Vincentius Vereniging over alles wat ze verkopen gewoon BTW moeten afdragen: 21% incasseert de belastingdienst. Daar zijn we ontzettend boos over, dat is Nederland op zijn smalst. Schaam je diep, kabinet en graaiende belastingdienst! Stelen van een goede doelen organisatie, hoe diep kun je zinken.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Vincentiusvereniging Boxtel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Voorziet in een behoefte,voor iedereen,maar zeker voor de minima.Er is ook altijd tijd voor een praatje,zo belangrijk.Ze hebben er van alles,en men kan ook spullen brengen.Gezellig,en meewerken aan de kringloop.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Vincentiusvereniging Boxtel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Vincentiusvereniging Boxtel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een kringloopwinkel zoals hij hoort te zijn en dan doel ik vooral op de zeer schappelijke lage prijzen in tegenstelling tot sommige kringloopwinkels die hun doel voorbij gaan. Dit is dit een winkel waar je wat moois kunt kopen voor weinig geld en dat samen met vriendelijke medewerkers.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Vincentiusvereniging Boxtel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Heel veel artikelen heel mooi en goed gesorteerd en uitgestald en tegen erg mooie prijzen. Personeel is erg enthousiast en vriendelijk, ik kom er zeker nog eens terug en een aanrader voor mensen met een kleine beurs.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vincentiusvereniging Boxtel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vincentiusvereniging Boxtel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top bezoek aan Vincentiusvereniging Boxtel. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top ervaring bij Vincentiusvereniging Boxtel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter