Kringloop Apeldoorn centrum

Ontdek duurzame schatten in Kringloop Apeldoorn centrum – vintage kleding, meubels, boeken en meer midden in de Veluwe.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“2 aardige nette mannen erg sociaal die mij geholpen hebben het bed uit elkaar te halen die ik bij hun zaterdag heb gekocht voor mijn zoontje. En die gezellig bij het wachten een babbeltje maken. De Kringloop vind ik erg leuk juist omdat ze zo veel hebben moet je zoeken er is niks leuker dan moeten zoeken en je vind wat je nodig hebt. Ik Kom zeker weer terug om Te kijken.”

Famke Damen

“Leuke kringloop… waar je nog echt koopjes kan vinden… Als ervaren kringloop bezoeker kan ik oprecht zeggen dat dit een kringloop is zo als een kringloop hoort te zijn… heerlijk om te snuffelen met een ruime assortiment aan diverse spullen… Vraag me af waarom mensen deze kringloop niet netjes vinden of duur… zijn ze er wel werkelijk geweest? Hmmmm…”

Yule Jolasveinar

“There is everything from clothe to decoration articles , and the workers are very attentive.”

Vanessa Boonstra

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Apeldoorn centrum: Duurzaam winkelen in de Veluwe

Op zoek naar tweedehands schatten in Apeldoorn? Bezoek dan Kringloop Apeldoorn centrum! Gevestigd aan de Kanaalstraat 19A, is deze kringloopwinkel een ware schatkamer vol unieke spullen. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, meubels, boeken of decoratieve items, Kringloop Apeldoorn centrum heeft voor elk wat wils.

Wat kan je brengen naar Kringloop Apeldoorn centrum?

Heb je zelf spullen waar je graag vanaf wilt? Kringloop Apeldoorn centrum neemt graag jouw donaties aan. Denk hierbij aan kleding, meubels, speelgoed, boeken en huishoudelijke artikelen. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een beter klimaat. Zo maak je niet alleen anderen blij met jouw donaties, maar help je ook mee aan duurzaam winkelen in Apeldoorn.

Waar moet je op letten bij Kringloop Apeldoorn centrum?

Bij het bezoeken van Kringloop Apeldoorn centrum, is het belangrijk om te weten dat de winkel toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Daarnaast is het adres van de winkel Kanaalstraat 19A, 7311 ML Apeldoorn. Via de winkelpagina kan je de openingstijden en een routebeschrijving vinden. Zo ben je goed voorbereid voor je bezoek aan deze kringloopwinkel.

Hoe werkt Kringloop Apeldoorn centrum?

Bij Kringloop Apeldoorn centrum werken ze volgens het principe van hergebruik. De winkel ontvangt donaties van particulieren en zorgt ervoor dat deze spullen een tweede leven krijgen. Zo voorkomen ze dat bruikbare items op de afvalberg terechtkomen. De winkel biedt ook diverse programma’s en services aan, zoals een kledingreparatiedienst en een meubelophaalservice. Op die manier maken ze duurzaam winkelen nog gemakkelijker en toegankelijker voor iedereen.

Unieke programma’s en kortingen bij Kringloop Apeldoorn centrum

Kringloop Apeldoorn centrum biedt naast het reguliere assortiment ook unieke programma’s en kortingen. Zo hebben ze regelmatig speciale themadagen, waarbij bepaalde productcategorieën extra voordelig zijn. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws en interessante aanbiedingen.

Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van andere kringloopwinkels in Apeldoorn? Op de overzichtspagina van kringloopwinkels in Apeldoorn vind je een lijst met alle kringloopwinkels in de omgeving. Zo kan je jouw duurzame winkelavontuur in Apeldoorn voortzetten.

Ga op zoek naar unieke schatten en draag bij aan een duurzamere wereld bij Kringloop Apeldoorn centrum. Een bezoek aan deze kringloopwinkel is een ware ontdekkingsreis vol verrassingen!

Openingstijden van Kringloop Apeldoorn centrum: {}

31 gedachten over “Kringloop Apeldoorn centrum”

 1. ★★★☆☆

  Leuke kringloop… waar je nog echt koopjes kan vinden… Als ervaren kringloop bezoeker kan ik oprecht zeggen dat dit een kringloop is zo als een kringloop hoort te zijn… heerlijk om te snuffelen met een ruime assortiment aan diverse spullen… Vraag me af waarom mensen deze kringloop niet netjes vinden of duur… zijn ze er wel werkelijk geweest? Hmmmm…

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Een uitstekende bezoek aan Apeldoorn centrum. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Na een afspraak gemaakt te hebben om spullen op te komen halen te horen gekregen dat het 200 euro kost om alles te laten meenemen. We zijn daarna nooit terug gebeld zoals beloofd was! Wel 2 hele aardife chauffeurs!!

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  2 aardige nette mannen erg sociaal die mij geholpen hebben het bed uit elkaar te halen die ik bij hun zaterdag heb gekocht voor mijn zoontje. En die gezellig bij het wachten een babbeltje maken. De Kringloop vind ik erg leuk juist omdat ze zo veel hebben moet je zoeken er is niks leuker dan moeten zoeken en je vind wat je nodig hebt. Ik Kom zeker weer terug om Te kijken.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Apeldoorn centrum. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij Apeldoorn centrum. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter