Kringloopwinkel Bis-bis Reuver

Ontdek betaalbare meubels, kleding, en meer bij Bis-bis Reuver – jouw schatkamer voor tweedehands vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Op zoek naar schatten bij Bis-bis Reuver

Kringloopwinkel Bis-bis in Reuver is een kringloopcentrum dat gelegen is aan de Broeklaan 120. Deze gezellige winkel is dé plek om betaalbare en kwalitatieve producten te vinden voor je huis en tuin. Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten bij deze kringloopwinkel? Lees verder en ontdek alles over Bis-bis in Reuver.

Wat kun je brengen naar Bis-bis Reuver?

Heb je nog spullen liggen waar je graag vanaf wilt? Bij Bis-bis kun je terecht om je bruikbare goederen een tweede leven te geven. Denk hierbij aan meubels, kleding, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen naar Bis-bis te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare producten. Een win-win situatie dus!

Waar moet je op letten bij Bis-bis Reuver?

Bij het bezoeken van Bis-bis Reuver is het belangrijk om goed op te letten. Omdat de winkel een breed scala aan producten aanbiedt, is het handig om een lijstje te maken met de spullen die je zoekt. Zo voorkom je dat je iets belangrijks mist. Daarnaast organiseert Bis-bis regelmatig evenementen en heeft het vaak aanbiedingen op verschillende producten. Houd de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties en kortingen.

Hoe werkt Bis-bis Reuver?

Bij Bis-bis Reuver kun je op je gemak rondkijken en de mooiste schatten ontdekken. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een keuze. Daarnaast heeft Bis-bis ook een video beschikbaar waarin je alvast een virtueel kijkje kunt nemen in de winkel.

Unieke programma’s en diensten

Naast het aanbieden van een breed assortiment aan producten, biedt Bis-bis Reuver ook unieke programma’s en diensten aan. Zo kun je op de website “Kringloop Limburg” informatie vinden over kringloopwinkels in de regio Limburg, waaronder Reuver. Hier vind je een overzicht van alle kringloopwinkels in de buurt, zodat je gemakkelijk kunt ontdekken welke winkels nog meer interessant voor je kunnen zijn.

Bezoek Bis-bis Reuver

Wil je zelf eens een bezoekje brengen aan Bis-bis Reuver? Je vindt deze kringloopwinkel aan de Broeklaan 120. Wees niet verbaasd als je hier een schat ontdekt, want Bis-bis heeft een zeer gevarieerd aanbod van meubels tot gereedschap. Bezoek de website https://www.kringloop-info.nl voor meer informatie over Bis-bis Reuver en andere kringloopwinkels in Reuver en omgeving.

Bis-bis Reuver is dé plek om betaalbare en kwalitatieve producten te vinden voor je huis en tuin. Breng je spullen naar Bis-bis of kom langs om zelf op zoek te gaan naar unieke schatten. Veel winkelplezier!

Laat hieronder een review achter