Kringloopwinkel Stichting Primula in Reuver

Ontdek duurzame deals bij Stichting Primula Kringloopwinkel in Reuver – kleding, meubels, en meer voor een verantwoorde prijs!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke spellen en zeer vriendelijke eigenaar! Aanrader als je in de buurt bent”

Pieter Decruynaere

Meer reviews lezen…

Stichting Primula: Uw Kringloopwinkel in Reuver

Stichting Primula is uw lokale kringloopwinkel gevestigd aan de Paulus Potterstraat 8 in Reuver. Als een van de toonaangevende kringloopwinkels in de regio biedt Stichting Primula een scala aan welzijnsdiensten voor de gemeenschap. Met een gemiddelde beoordeling van 4,0 / 5 sterren biedt deze kringloopwinkel een geweldige winkelervaring voor iedereen die van duurzame en betaalbare winkelen houdt.

Wat kunt u brengen naar Stichting Primula?

Bij Stichting Primula kunt u diverse items doneren die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Door uw spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draagt u bij aan een circulaire economie en helpt u anderen die op zoek zijn naar betaalbare spullen.

Waar moet u op letten bij Stichting Primula?

Bij het winkelen bij Stichting Primula zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Ten eerste, let op unieke vondsten! Kringloopwinkels hebben vaak verborgen schatten die u nergens anders zult vinden. Of u nu op zoek bent naar vintage kleding, retro meubels of unieke decoraties, Stichting Primula kan u verrassen met de verscheidenheid aan items die ze te bieden hebben.

Daarnaast biedt Stichting Primula verschillende programma’s en kortingen voor hun klanten. Houd hun Facebook-pagina Stichting Primula in de gaten voor updates over speciale evenementen en acties. Of bezoek de website van Kringloop Limburg voor meer informatie over de kringloopwinkel en andere winkels in de regio.

Hoe werkt Stichting Primula?

Stichting Primula is op bepaalde dagen geopend, waaronder woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Ze hebben helaas geen koopavonden. De winkel is gevestigd aan de Paulus Potterstraat 8 in Reuver en heeft een rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid.

Bij Stichting Primula werkt één persoon om u te helpen bij het vinden van de juiste items. Met hun expertise en vriendelijke service zorgen ze ervoor dat u een positieve koopervaring hebt.

Dus waar wacht u nog op? Breng uw spullen naar Stichting Primula of ga er winkelen om unieke vondsten en geweldige deals te ontdekken. Help mee aan duurzaam winkelen en ondersteun de lokale gemeenschap. Bezoek de website Bedrijvenmonitor voor meer informatie over deze kringloopwinkel.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Primula in Reuver”

  1. ★★★★☆

    Een uitstekende bezoek aan Stichting Primula. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter