Kringloopwinkel Adullam Molenwinkel

Ontdek tweedehands schatten in Adullam Molenwinkel, Westbroek. Boeken, meubels, speelgoed en meer voor het goede doel en duurzame lifestyle.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Grappig, een kringloopwinkel in een oude molen. De spullen die je kunt kopen zijn goed gesorteerd. Er is heel veel serviesgoed, echt leuk serviesgoed, kwalitatief beter dan wat je bij andere kringloopwinkels vindt. Meubels heb ik bijna niet gezien, de boeken afdeling was ook niet echt groot. Parkeren kan in de buurt, het laatste stukje moet je dan lopen. Op sommige zaterdagen mag je ook verder de molen bezichtigen.”

David Vliegen

“Kleine kringloop met een langzaam wisselend assortiment. Als je goed zoekt vind je nog wel een iets leuks, wel altijd vriendelijk geprijsd en erg vriendelijk personeel.”

Jurgen Heppener

“Mooie grote winkel waar je leuke tweedehands spullen kan kopen , ook kan je er spullen aflevering vriendelijk personeel echt leuk om eens te gaan kijken”

Ge Vermeulen2

Meer reviews lezen…

Adullam Molenwinkel: Een Duurzame Kringloopwinkel in Westbroek, Utrecht

Adullam Molenwinkel, gevestigd aan de Westbroekse Molenweg 28 in Westbroek, Utrecht, is een kringloopwinkel die bekend staat om zijn unieke aanbod en duurzame initiatieven. Deze kringloopwinkel heeft als doel om tweedehands spullen te verkopen ten behoeve van de gehandicaptenzorg. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren en vaak genoemde reviews over het goede doel, is Adullam Molenwinkel een favoriete keuze voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kan je bij Adullam Molenwinkel brengen?

Ben je op zoek naar een plek om afgedankte spullen een tweede leven te geven? Dan is Adullam Molenwinkel de perfecte bestemming. Je kunt er diverse items doneren, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en ondersteun je tegelijkertijd het goede doel: de gehandicaptenzorg.

Waar moet je op letten bij Adullam Molenwinkel?

Bij het bezoeken van Adullam Molenwinkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Het assortiment is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een vintage kledingstuk, een uniek meubelstuk of een zeldzaam boek, hier vind je het allemaal. Wees alert op bijzondere vondsten en laat je verrassen door het diverse aanbod.

Hoe werkt Adullam Molenwinkel?

Adullam Molenwinkel is niet alleen een fysieke winkel, maar biedt ook de mogelijkheid om online te shoppen via Marktplaats. Zo kun je ook vanuit huis genieten van het duurzame aanbod van deze kringloopwinkel. Volg Adullam Molenwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste producten. Via de social media kanalen blijf je op de hoogte van het duurzame tweedehands winkelen dat Adullam Molenwinkel biedt.

Adullam Molenwinkel heet je welkom in Westbroek, Utrecht, waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring met een positieve invloed op het milieu en de samenleving. Verken het diverse aanbod, ontdek verborgen schatten en draag bij aan een goed doel door te winkelen bij Adullam Molenwinkel, dé kringloopwinkel in Westbroek, Utrecht.

Keywords: Kringloopwinkel Utrecht, Kringloop Westbroek

37 gedachten over “Kringloopwinkel Adullam Molenwinkel”

 1. ★★★★★

  Grappig, een kringloopwinkel in een oude molen. De spullen die je kunt kopen zijn goed gesorteerd. Er is heel veel serviesgoed, echt leuk serviesgoed, kwalitatief beter dan wat je bij andere kringloopwinkels vindt. Meubels heb ik bijna niet gezien, de boeken afdeling was ook niet echt groot. Parkeren kan in de buurt, het laatste stukje moet je dan lopen. Op sommige zaterdagen mag je ook verder de molen bezichtigen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Kleine kringloop met een langzaam wisselend assortiment. Als je goed zoekt vind je nog wel een iets leuks, wel altijd vriendelijk geprijsd en erg vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met Adullam Molenwinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mooie grote winkel waar je leuke tweedehands spullen kan kopen , ook kan je er spullen aflevering vriendelijk personeel echt leuk om eens te gaan kijken

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuk om voor om te fietsen. Tweedehands spulletjes en streekproducten. Kijkje nemen op de molen. Erg vriendelijke eigenaren

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Adullam Molenwinkel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Adullam Molenwinkel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Adullam Molenwinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Adullam Molenwinkel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Adullam Molenwinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Adullam Molenwinkel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter