Kringloopwinkel A. de Ruiter Handelsonderneming

Ontdek verborgen schatten in Elspeet bij A. de Ruiter Handelsonderneming – kleding, meubels, elektronica en boeken tegen voordelige prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag13:30-18:00
Vrijdag13:30-20:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar prijsstickers op de producten maar ik snap dat je met zo’n volume een enorme hoeveelheid veel werk hebt daaraan. Het is een mooi groot stuk kringloop/loods, met spannende donkere hoekjes. Maar wanneer ik er ben kriebelt het wel enorm om de boel daar aan te pakken en om logischer in te delen. Veel dingen leken ook puur afval die eigenlijk wel weg kan. Zou leuk zijn als het eens uitgezocht zou worden, dan kunnen de waren die buiten verregenen ook wat veiliger staan.”

Valfreya Gefjunas

“Fantastisch! We waren een weekje op vakantie in Epe en kwamen toevallig langs – mooiste uitje van de hele week. We zijn wel 6 keer door de winkel gelopen en elke keer zie je wat nieuws. Aart is ook een topkerel, komen zeker nog een keer langs!”

Anita Muis

“Veen grote verzameling verzamelingen! Mooie rommel en prachtige hebbedingen. De mensen zijn ook een genot om naar te luisteren.”

W De Leeuw

Meer reviews lezen…

A. de Ruiter Handelsonderneming: Een unieke kringloopwinkel in Elspeet

A. de Ruiter Handelsonderneming is een bekende kringloopwinkel in Elspeet, Nederland. Gelegen aan de Binnenweg 24 in Elspeet, biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands artikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, heeft deze winkel een goede reputatie en is het zeker een bezoekje waard.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij A. de Ruiter Handelsonderneming kan je verschillende soorten spullen naar de winkel brengen. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken en nog veel meer. Als je iets in huis hebt wat je niet meer gebruikt, maar nog wel in goede staat verkeert, kan je het doneren aan de kringloopwinkel. Op deze manier geef je jouw spullen een tweede kans en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in A. de Ruiter Handelsonderneming is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit en functionaliteit. Hoewel tweedehands, biedt deze kringloopwinkel alleen artikelen van goede kwaliteit aan. Inspecteer de producten voordat je ze aanschaft en let vooral op eventuele schade of gebreken. Ook is het handig om te weten dat de winkel op bepaalde dagen gesloten is, dus controleer van tevoren de openingstijden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

A. de Ruiter Handelsonderneming volgt een eenvoudig proces. Je brengt jouw spullen naar de winkel, waar ze worden beoordeeld door het deskundige personeel. Vervolgens kunnen de goedgekeurde items worden verkocht in de winkel. Kringloop Elspeet biedt ook unieke programma’s en kortingen aan, zoals speciale acties in bepaalde periodes van het jaar. Hierdoor kan je profiteren van extra voordelen tijdens het winkelen in deze kringloopwinkel.

A. de Ruiter Handelsonderneming accepteert diverse betaalmethoden, waaronder betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Verder is het mogelijk om met creditcards te betalen, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt. Ook kan je meer informatie vinden op de Facebook-pagina van A. de Ruiter Handelsonderneming.

Breng een bezoek aan deze bijzondere kringloopwinkel in Elspeet en ontdek de schatten die er te vinden zijn. Steun duurzaam winkelen en geef jouw spullen een tweede kans bij A. de Ruiter Handelsonderneming, dé kringloopwinkel in Elspeet.

31 gedachten over “Kringloopwinkel A. de Ruiter Handelsonderneming”

 1. ★★★★★

  Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar prijsstickers op de producten maar ik snap dat je met zon volume een enorme hoeveelheid veel werk hebt daaraan. Het is een mooi groot stuk kringloop/loods, met spannende donkere hoekjes. Maar wanneer ik er ben kriebelt het wel enorm om de boel daar aan te pakken en om logischer in te delen. Veel dingen leken ook puur afval die eigenlijk wel weg kan. Zou leuk zijn als het eens uitgezocht zou worden, dan kunnen de waren die buiten verregenen ook wat veiliger staan.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met A. de Ruiter Handelsonderneming. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel A. de Ruiter Handelsonderneming. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel A. de Ruiter Handelsonderneming. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel A. de Ruiter Handelsonderneming. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel A. de Ruiter Handelsonderneming. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Great Antiques. Nice service. Large selection of items. Its worth looking for something for your collection. Pcollection. Regards and I will come there more than once.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan A. de Ruiter Handelsonderneming. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Fantastisch! We waren een weekje op vakantie in Epe en kwamen toevallig langs – mooiste uitje van de hele week. We zijn wel 6 keer door de winkel gelopen en elke keer zie je wat nieuws. Aart is ook een topkerel, komen zeker nog een keer langs!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel A. de Ruiter Handelsonderneming. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel A. de Ruiter Handelsonderneming. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter